Luka Adžić u dresu reprezentacije Srbije (Foto: Starsport)
Luka Adžić u dresu reprezentacije Srbije (Foto: Starsport)

Luka Adžić je slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.08.21. | 18:02

Bivši mladi reprezentativac Srbije raskinuo ugovor sa Anderlehtom

Vreme je za novi izazov u karijeri Luke Adžića. Nekadašnji omladinac Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije postao je slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa belgijskim Anderlehtom, saznaje MOZZART Sport. Očekivana odluka posle perioda u kojem levokrilni fudbaler nije dobio šansu u belgijskom velikanu.

Anderleht je platio Luku Adžića 800.000 evra leta 2018. godine, iskoristivši kratak spoj u pregovorima između igrača i uprave srpskog šampiona. Iako doveden kao veliki zalog za budućnost Luka Adžić nije dobio šansu u Anderlehtu. Odigrao je svega pet utakmica za prvi tim, vreme je uglavnom provodio kao član mlade ekipe do 23 godine.

Izabrane vesti

U potrazi za minutažom i igračkom rehabilitacijom Luka Adžić je dva puta išao na pozajmice. Bio je član holandskog Emena u dva navrata. Uspeo je povremeno da demonstrira potencijal u Erediviziji, postigao i četiri gola. Boravio je u Turskoj, gde je branio boj Ankaragučua, za koji je odigrao 11 mečeva.

Luka Sdžić je bio kapiten Zvezdine generacije omladinaca, sastavljenih od igrača rođenih 1998. i 1999. godine. Očekivalo se da napravi ozbiljnu karijeru i ostavi neizbrisiv trag u matičnom klubu. Međutim, želeo je da u sistemu Vladana Milojevića ima ozbiljniju ulogu i minutažu, pa se odlučio za inostrani put. Možda je pogrešio...


tagovi

Luka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara