Luka Adžić zamena za Rišaira Živkovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.08.21. | 15:58

Srbin pred novim angažmanom

 Holandija je ponovo suđena nekadašnjem krilu Crvene zvezde Luki Adžiću. Posle rastanka sa Anderlehtom bivši mladi reprezentativac Srbije je postao slobodan igrač, ali bi talenat ponovo mogao da dokazuje u Erediviziji.

Adžić je već igrao u Holandiji, gde je igrao za Emen kao pozajmljeni fudbaler Anderlehta. Postigao je i četiri gola, i privukao pažnju Cvolea. Tim za koji igra Slobodan Tedić očajno je otvorio sezonu. Ima tri poraza u nizu, i to bez postignutog gola. Jasno je da je Cvoleu potrebno pojačanje u ofanzivnom delu tima i brzina na krilnim pozicijama.

Izabrane vesti

Cvole je prvo želeo da dovede Rišaira Živkovića. Poslao je i konkretnu ponudu na adresu Holanđanina srpskih korena, ali se on odlučio za Crvenu zvezdu, gde bi danas trebalo da potpiše ugovor.

Cvole se okrenuo alternativnim rešenjima, i izgleda da je izabrao Luku Adžića. Holandsski mediji podvlače da bi rođeni Beograđanin mogao da se uklopi Cvoleov sistem, jer je u odličnim odnosima sa Slobodanom Tedićem, napadačem sa kojim je igrao u mladoj reprezentaciji Srbije.

Luka Adžić je leta 2018. godine otišao u Anderleht u transferu teškom 800.000 evra, pošto nije našao zajednički jezik sa upravom Crvene zvezde oko novog ugovora. Zahtevao je veću minutažu u utakmicama najvišeg uloga.

Pravu šansu u Anderlehtu nije dobio. Uglavnom je vreme provodio po pozajmicama. Igrao je za Emen i Ankaraguču. Čini se da je Cvole sada realna opcija.

 


tagovi

Luka AdžićRišairo Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara