Luka Čermelj i Dijego Falčineli (©Starsport)
Luka Čermelj i Dijego Falčineli (©Starsport)

Luka Čermelj jača defanzivu Novog Pazara

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.02.24. | 12:33

Nekadašnja nada OFK Beograda do kraja sezone igraće za Plave

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Konačno leva noga u štoperskoj liniji Novog Pazara! Ugovor sa petoplasiranim timom Mozzart Bet Superlige potpisao je 28-godišnji centralni i levi bek Luka Čermelj.

Izabrane vesti

Najstariji od trojice sinova fudbalera nekadašnjeg defanzivca Partizana Miroslava Čermelja stigao je na obale Jošanice i Raške kao slobodan igrač i ostaće na toj adresi do kraj sezone.

Čermelj će Pazarcima najviše koristiti na mestu levog štopera, koje trenutno pokriva dešnjak iz Egipta pozajmljen od Fenerbahčea – Omar Fajed. Plavi su na toj poziciji na početku sezone imali Australijanca srpskih korena Aleksandra Šušnjara, ali ljubav nije potrajala i povremeni reprezentativac Kengura otišao je u Pert Glori.

Luka Čermelj donedavno je nosio dres uzbekistanskog Navbahora, a u toj zemlji prethodno je nastupao i za Sogdijanu. Momak ponikao u OFK Beogradu igrao je superligaški fudbal u Srbiji za Inđiju, a prvoligaški kao član Teleoptika i Sinđelića.

Pazarci su prolećnu polusezonu otvorili remijem protiv Železničara u Pančevu (2:2), pa kao petoplasirani na tabeli čekaju narednu subotu i derbi sa Crvenom zvezdom pred praznim tribinama Gradskog stadiona.




tagovi

FK Novi PazarMozzart Bet SuperligaLuka ČermeljZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara