Komentari na vest

Luka Jović iskreno: Nemam snage za 90 minuta fudbala, povratak u Ajntraht korak napred za mene...

B

Balun

pre oko 3 godine

Nemaš snage , pa treniraj p...a ti m......a što bi rekao čika toni
J

Janja

pre oko 3 godine

Iskreno on nije reprezentativni igrač naročito po karakteru i nema razloga da više bude pozivan
P

Partymaker

pre oko 3 godine

U svakoj ali baš svakoj reprezentaciji sveta bi imao mesta. Dečko je totalno van forme, bez samopouzdanja, ubijen u pojam, prošle godine ako se ne varam je postao otac..... Polako, treba sve to da se slegne, on je isto samo čovek. Ako Bog da, demantovaće te već u kvalifikacijama.
t

tyrion_lannister94

pre oko 3 godine

ovo govori i da je zidanov strucni stab katastrofalan

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Luka mora da reši prvo sam sa sobom šta želi... Da li želi samo da odradi ostatak karijere ili da se bori da bude u samom vrhu evropskog i svetskog fudbala... Za ovo prvo može na račun stare slave da ode u neki prosečan/solidan klub i da ima verovatno sasvim pristojnu igru i rezultate... A za ovo drugo bi morao da počne da kida, da trenira još jače, da se bori i da potpuno promeni svoj pristup na terenu... Ibra i Kristijano nisu tu (još u tim godinama) samo zbog njihovog talenta, nego zbog nadljudskih napora, treninga i borbenog duha... U svakom slučaju srećno...
i

ioleees

pre oko 3 godine

ono kad decko sa 23 godine kaže da nema snage za 90 minuta, presmesno
:

:-)

pre oko 3 godine

Upamtio sam jedan komentar dok je Jović bio u Zvezdi "hahaha, Cigani, videćete gde će za neku godinu biti debelo bure, a gde Djole Jovanović". Ako može autor komentara da se javi, pošto ne znam ni ko je taj Jovanović, ni gde je.
М

М21

pre oko 3 godine

Ђорђе Јовановић је у Чукаричком и редовно даје голове откако је дошао и брзо ће у јачи клуб, а Јовић ће још мало у Рубрибрезу. Жив био па видео.
:

:-)

pre oko 3 godine

Svaka čast, zaista ga je nadmašio, on u Realu, ovaj u Čuki. Nisam znao, hvala na odgovoru. Verovatno će otići u veći klub od Reala. Grobari nikada ne greše u proceni. :-)
A

A c a

pre oko 3 godine

Može i Jović u Almeriju, nego mu je glupo.