Luka Jović (©AFP)
Luka Jović (©AFP)

Luka Jović u Interu kao Marotin novogodišnji poklon Inzagiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 11:59

Uz srpskog reprezentativca pominje se i Nahitan Nandez iz Kaljarija

Nije bilo lako Simeoneu Inzagiju da nasledi Antonija Kontea na klupi Intera posle šampionske sezone i odlazaka najboljeg strelca Romelua Lukakua i sjajnog Ašrafa Hakimija.

Očekivao se povratak milanskog tima na period kada je vrh tabele bio samo maštarija, međutim, doskorašnji trener Lacija uspeo je da zadrži Nerazure pri vrhu Serije A.

Izabrane vesti

20.45: (8.50) LUKSEMBURG (4.50) SRBIJA (1.45)

Inter je posle sedam kola treći na tabeli, sa četiri boda manje od vodećeg Napolija, a kao nagradu za dobar početak sezone Inzagi bi od izvršnog direkotra Bepea Marote mogao da dobije dva velika pojačanja. Gazeta na naslovnoj strani piše da su za zimski prelazni rok u Interu planirani Luka Jović i Kaljarijev vezista Nahitan Nandez.

"Dva poklona za bis", naslov je uz fotografije srpskog i urugvajskog fudbalera.

Napadač Real Madrida viđen je kao zamena za Aleksisa Sančeza, koji ne igra mnogo kod Inzagija i mogao bi u januaru negde na pozajmicu.

Gazeta Jovića opisuje kao igrača svih potrebnih karakteristika: "Snažan je, iskusan, odlučan i ne preterano skup", navodi se u tekstu, uz dodatak da podseća na Aleksandera Lakazeta iz Arsenala.

Jović se i ove sezone muči sa dokazivanjem u Real Madridu, pa je realna opcija da na zimu ponovo bude nekome pozajmljen, kao pre godinu dana kada se vratio u Ajntraht. Možda čak i prodat, videćemo.

U Interu bi ga dočekao bivši kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov, a glavni konkurenti za mesto u napadu bili bi mu Edin Džeko i sjajni Lautaro Martinez.

Nije ovo prvi put da se bivši fudbaler Crvene zvezde dovodi u vezu sa milanskim crno-plavima. Prošlog leta pisalo se da Real za njegovu pozajmicu traži 3.000.000 evra, ali je 23-godišnji Bijeljinac tada ostao u Madridu.


tagovi

Luka JovićZimski prelazni rok 2021InterReal MadridNahitan Nandez

Obaveštavaj me

Inter
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara