Komentari na vest

Luka Jović u Interu kao Marotin novogodišnji poklon Inzagiju

Z

Zoi

pre preko 2 godine

Kakav uvod u tekst novinara koji je na pocetku sezone vec bio dodelio titulu Juventusu. Ko duze prati fudbal zna da svi igraci koji su dosli iz Reala u Inter budu odlicni. Samuel, Snajder, Kambijaso, Figo, Hakimi,...Mozda se i Jovicu posreci. Sa druge strane Marota je vec 10 god na visini zadatka, obavlja posao tiho i brzo. Bukvalno okrece igricu. Sada se tiho govori da je vec zavrsio Onanu, Belotija i Gintera, a da pregovara sa jos nekim koji su na kraju sezone slobodni. Garantujem da ce pre platiti par miliona za Belotija kako bi ga doveo za stalno nego sto ce uzeti Jovica na pozajmicu.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Glavna tema u italiji gde ce beloti ja nisam nasao nista o jovicu. Belotiju istice ugovor na leto i trenutno je velika borba milana juvea i intera za njega i svi ocekuju transver vec u januaru buduci da bi juveu a i milanu trebao jedan napadac a inter ne zeli propusti dobru priliku.
G

Gagulin_sin

pre preko 2 godine

Hahaha gile evo ti doneo ti deda mraz pokloncic za ligu evrope da imate sledece godine BUHAHAHAHAHAh,POZDRAVITE NAJVECI KLUB U ITALIJI MILAN,7 LIGI SAMPIONA ALO BREEE
1

101

pre preko 2 godine

To bi bila dobra sansa. Dzeko ce brzo u penziju. Tako da moze igrati sa Lautarom.
@

@@@,

pre preko 2 godine

Ne kao poklon,već kao zamenu za Alexis ako ode
M

Mr no 1

pre preko 2 godine

Kairat, Flora, Šamrok, idealno.
L

Ludogorec

pre preko 2 godine

Njemu bi najbolje bilo da pređe u Zvezdu. U ovim jačim klubovima neće se naigrati fudbala. Sad, ne znam šta je njemu cilj.

Mr 007

pre preko 2 godine

Idealno bi bilo da ga Real posalje u Dortmund u zamenu i doplatu za Halanda. Jovic bi kidao u Dortmundu. Odlicno bi bilo da predje i u Milan,jer je Ibra pri kraju karijere,a bio bi starter pre Zirua sigurno.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Samo ga nemoj stavljati u milan nek ide gde hoce al nek zaobidje milan.
9

951357

pre preko 2 godine

Obavezno, a Real ce sa Marijanom Dijasom da juri titulu. Nisu ni oni toliko ludi.
2

2132342-442

pre preko 2 godine

Tako je. Jović se uveliko dokazao i toliko je doprineo klubu da bi čelnici Madrida pre prodali Benzemu i odsekli obe noge Vinisijusu nego što bi pustili Jovića da ide.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Ajax bi bio idealan klub za bosancerosa
@

@odgovor

pre preko 2 godine

U ovom Ajaxu nikako. Njima treba igrac kao sto su i doveli Alea. Jovic je imao onu sezonu u Ajntrahtu (ni prvi ni poslednji koji odigra jako dobru jednu sezonu), prodao se ni sam menadzer ne zna kako i to je to. Imace kredit jos 3-4 god da se svrcka po jakim klubovima i posle ce nestati.
G

Gostionicarcic

pre preko 2 godine

čini se da na ovoj slici, ta dva igrača već ga drže za novogodišnji poklon
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Nandez obavezno, Jovic neka ide negde drugde.
Y

Yala

pre preko 2 godine

Oh shit , here we go again!
G

Gost17

pre preko 2 godine

Ako ide iz reala treba da ide u tim koji će GARANTOVATI 70+ minuta SVAKE utakmice.
3

3x3

pre preko 2 godine

Ovo ti je isto kao da profesionalnoj kuhinji u nekom hotelu sa 5 zvezdica pokloniš rešo.
б

бартендер

pre preko 2 godine

Из Реала где не може да игра од Бенземе да оде у Интер поред Џека и Мартинеза… Па онда после мјесец дана текст као за Радоњића јуче, погрепно скретање.
I

I

pre preko 2 godine

Bukvalno nasi igraci kao da se trude da nadju klub gde ce sigurno sedeti na klupi i primati pare. Prosle sezone isao je na pozajmicu u Frankfurt koji igra sa jednim napadacem formaciju, a taj jedan jos bio Silva, njihov igrac, u zivotnoj formi koga trebaju prodati.. Ima toliko zanimljivih klubova gde bi mogli da igraju standardno u prvih 11, koji su u deficitu na njihovim pozicijama.