©Reuters
©Reuters

Lukaku drži Inter na iglama: Belgijanac bez odgovora na ponudu, Juventus spreman da se uključi u trku

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 01:23

Napadač Čelsija želja Nerazura, ali i torinskog kluba koji ga vidi kao potencijalnu zamenu za Vlahovića

Interovoj sapunici sa Romeluom Lukakuom u glavnoj ulozi ne nazire se kraj. Belgijski napadač ovog leta našao se na vrhu liste želja Nerazura koji su posle prodaje Andrea Onane krenuli u ofanzivu, međutim realizacija posla ispostavila se kao teža od očekivane.

Finansijski problemi uslovili su milanski klub da u poteru za igračem Čelsija krene tek posle transfera Onane, te je odlazak čuvara mreže u Mančester Junajted obezbedio sredstva za kupovinu napadača. Neposredno posle realizovane prodaje golmana, Nerazuri su na adresu londonskog kluba posleli ponudu od 35.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse, otkriva novinar sa Apenina Đanluka di Marcio.

Izabrane vesti

Isti izvor otkriva da, iako je ponuda iz Italije bila je dovoljna da zadovolji apetite Plavaca, realizaciju transfera u pitanje je dovelo ponašanje Lukakua. Naime, Belgijanac je u prethodnom periodu nekoliko puta isticao želju da se vrati među Nerazure, ali kada je stigla konkretna ponuda ostao je nem. U momentima kada je za ozvaničenje transfera preostao još igračev amin, od njega nema ni taga ni glasa. Lukaku trenutno nije u kontaktu ni sa menadžerima i nekadašnjim saigračima što je izazvalo nervozu i ogorčenost kod predstavnika Intera, a da glavobolja čelnika italijanskog kluba bude veća u čitavu priču umešao se i Juventus.

Torinski klub kontaktirao je Čelsi i nagovestio spremnost da za Lukakua da isti iznos kao i konkurent iz Serije A, i to 37.500.000 evra na ime obeštećenja i 2.500.000 kroz bonuse. Ova ponuda međutim uslovljena je prodajom Dušana Vlahovića do 4. avgusta i pitanje je da li je Londonski tim spreman da čeka rasplet oko Srbina. Iako je Lukaku u izjavama isticao da nikada ne bi obukao dres Stare dame, njegova situacija u prethodnim danima se prilično zakomplikovala.

Usled poslednjih događaja Inter se našao u situaciji da vodi borbu sa vremenom i konkurencijom, a svi konci u rukama su Lukakua koji će uskoro morat ida se oglasi i okonča sapunicu koja je aktuelna već nedeljama.


tagovi

Romelu LukakuInterČelsiDušan VlahovićJuventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara