Komentari na vest

Lukaku drži Inter na iglama: Belgijanac bez odgovora na ponudu, Juventus spreman da se uključi u trku

O

Ops

pre 11 meseci

Nema nista od njega, ima 30 godina i svake sezone ce biti sve vise povreda, sa tom konstitucijom ne moze da se igra fudbal u tim godinama. A nije Luka Toni ili Bobo Vieri. Inter bolje da ulozi taj novac u mladje napadaca.
S

Stribor

pre 11 meseci

Tri glupe stvari: 1. Inter je prosle godine odustao od dovodjenja Dibale koji je bio slobodan, da bi doveo Lukakua, koji ce ih ovoga ljeta ispaliti zbog Juvea; 2. Lukaku ima 30 god, odbio je bogatstvo Arapa i posao bi u klub koji sledece godine ne igra Ligu sampiona; 3. Zasto bi i Inter i Juve dali 40 M za igraca koji ima 30 godina i koji svoju ugru bazira za fizickoj spremi, koja mu zadnjih godina sve vise i vise pada (prosle godine mu je trebalo do marta da podigne formu)
Z

Zoi

pre 11 meseci

Sve tacno, samo sto je posao sa Dibalom propao zbog Inzagija i sto je zeleo zadrzati Koreu po svaku cenu. Ovih 40 mil bi bilo pametno uloziti u Dejvida iz Lila. Uz to neka uzmi Nzolu za male pare i zavrsis sa napadom. Nzola je razbijac, bazira igru kao Lukaku na snagu...a prosle sezone je u Speciji dao 16 golova cime je pokazao da zna igrati i biti od koristi
R

ROBYY BAGIO11

pre 11 meseci

Iskreno nek ostane u celsiu toliko boljih napadaca gdje se inter moze orijentisat mladjih nista im dobro nece donijeti..
М

Мад Макс :)

pre 11 meseci

Ајмо Ђунтоли пређи игрицу :))))))))))
K

Kosta11

pre 11 meseci

Kad se setim njegove utakmice u celsiju protiv arsenala kad ih je sam razneo,kad ima motivaciju dobar igrac ali mrzi ga da zivi.
K

Kleo

pre 11 meseci

To mu je bila prva utakmkica po povratku, stvarno je odigrao odlicno, posle toga je svaka sledeca bila samo losija i losija. Mene kod njega izludjuje sto celu utakmicu samo mlatara rukama i sav je kao nervozan sto mu neko nije dodao loptu, i tako svaki moguci napad. Stoji bukvalno izmedju 5 igraca u nekoj ocajnoj poziciji, neko promasi sansu, on ima toliko sokiranu facu svaki put, kao da mu neko nije dodao loptu na prazan gol u kontri 5 na 1.
a

alexx

pre 11 meseci

nema sanse da ga hoce Juve a prilicno sam siguran da ni on nece tamo ! samo se pozuruje inter da reaguje i zavrsi transfer !
M

Malimrav

pre 11 meseci

Da ne ceka i on arape.