Lukić protiv Juventusa (© Reuters)
Lukić protiv Juventusa (© Reuters)

Lukiću skinuta kapitenska traka, ali se vraća u tim Torina

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.08.22. | 13:47

Protiv Lacija Saša ponovo na terenu

Tle u Torinu se smiruje. Biće Saša Lukić opet na raspolaganju Ivanu Juriću, pošto ga je trener Bikova vratio u ekipu pred duel sa Lacijom u drugom kolu Serije A.

Sve posle indicenta u režiji srpskog reprezentativca koji je odbio da putuje u Moncu, na premijerni meč nove sezone, nezadovoljan načinom na koji je klub ušao u pregovore oko nastavka saradnje, odnosno ponudom od 1.200.000 evra na godišnjem nivou, dok je nekadašnji prvotimac Partizana smatrao da zaslužuje 1.500.000 evra i bonuse, te nije ni išao na početno gostovanje.

Izabrane vesti

Meč sa Lacijom će igrati, jer je u međuvremenu došlo do pomirenja sa prvim čovekom Bikova, Urbanom Kairom.

Pošto je izbio incident, razgovarao sam sa predsednikom i dogovorili se koja linija ne sme da se pređe. Plan je bio da se Saša izvini i shvati grešku, što je i učinio u svlačionici. Dakle, Lukić će na narednoj utakmici biti sa nama, ali neće biti kapiten. Videćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti“, pojasnio je trener Jurić.

Kapiten Torina će tako ostati Rodrigez, a što se tiče golmana Jurić je nagovestio da ništa neće menjati.

Vanja Milinković Savić je odlučno branio protiv Monce, kao i na nekim mečevima tokom proleća. Odigrali smo baš ozbiljnu utakmicu u prvom kolu“, dodao je Jurić.


tagovi

Ivan JurićSaša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara