Komentari na vest

Magično veče Realove Hobotnice kao odgovor na kritike i potcenjivanja (VIDEO)

L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

A realno ste ovde i o benzemi pisali 10 tekstova i o ancelotiju, a kad sr vrati film unazad u svakoj utakmici nokaut faze ls kurtoa je skinuo 1-2 cista gola i tako ostavio real u zivotu. Juce je covek bio igrac utakmice...a ovi nasi pavijani sto se loze da su navijaci reala (hala mardid) liverpula (ynwa) i ostalih klubova sirom evrope pa ovde glume debile a nisu isli da gledaju ni svoj seoski tim nemam komentar, gledam rasprave i debilne komentare za timove koje nikad nece uzivo gledati
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Više sreće nego pameti.
U

Ubedljivooo

pre gotovo 2 godine

Najjaci golman ove sezone u Evropi, ko je gledao fudbala zna.
g

goooooool

pre gotovo 2 godine

Po cemu je cudesan? Jel on top 1, 2 golman na svetu? Jeste. Ako ga analizirate znacete da njemu mozete da date gol na 2,3 nacina; prekid(korner ulazna lopta koja ide na prvu stativu(markaracija golmana nije radjena) ) 2. nacin je sutom sa distance, zabica neka ili jako, punom i usputno ako neko skrene tu nisko sutnutu loptu. 3. nacin kontra koju Real zatvorio spustanjem odbrane tj nije dao Liverpulu da je ima gde bi izasli 2 na 1 sa Kurtoom. Liverpool je dominirao ali nije ubacivao loptu na najjbolji nacin koji sam opisao, nije ni sutirao kako treba, lose je i Arnold branio Vinisijusa. Salah gadja ugao Kurtoi koji je 3 sa 3 i verovatno je odsustvo sa analize pripreme pred mec sa Realom. Toliko se hvale tim analizama eloktrodama na glavi, a ovamo prasina u oci i to koliko vidim 90 posto ljudi je zamajano sto bi rekli ovi iz Nis. Primer kad se se analizira napadac pre kupovine i zasto se bas izabere taj neko drugi pa se kaze "on ima nesto" a pritom su slicni, u prevodu je to sto sutira na gol na razne nacine iz razlicitih pozicija,brzina snalazenja i donosenja odluka u sesnaestercu itd itd Celu utakmicu Liverpul centrira na drugu stativu, a Kurtoa sreca pa mali golman. 2. niko ga i ne markira da ne bi izlazio toliko.. Ni jedan pravi sut na gol Liverpul nije uputio, nije smeo da da gol.. Stela cista.. 30 nek osvoji Real a ovi manji nek igraju Zikino kolo. To fudbal? Non stop analize i sta kao nisu znali kako treba da se sutira Kurtoi? Sutiraju preko gola i mlako u njega. Salah mu felsirano gadja ugao ovaj ima 20 metara kad se rasiri i baci i to sut? Statistika bikini. Sut je kritican sut to je bio jedan jedina i to bas tog nesretnika Salaha koji je izgubio 10 lopti, kad je sutnuo na gol desnom nogom i Kurtoa izvadio rukom. To je pravi sut kakav takav bolji nije bio.. Posed igru dominirali ali nisu smeli da ga daju to se vidi iz analize suteva jer smecari moraju da osvoje 14, i jos toliko..

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Plači
R

Riot

pre gotovo 2 godine

Lupio i ostao živ. Ccc
O

Ono...

pre gotovo 2 godine

Kad umisliš sebi da si stručnjak....a ustvari mlatiš....
s

sprtko

pre gotovo 2 godine

druže jedan savet tebi.manje fudbala na kompu a više u prirodi,biće ti bolje
A

Aron

pre gotovo 2 godine

Svaka cast Tibo. Ovakve noci se brane jednom u zivotu a ti si izabrao najbolju mogucu noc za to, cestitke. Dokaz da ne pobedjuje uvek bolji tim, Liverpul vas je nadigrao u svim segmentima. Nekada je tesko gledati Real kako se brani.
S

SIoba

pre gotovo 2 godine

U svim osim u najbitnijim segmentima-golovima! ;)
p

plavac

pre gotovo 2 godine

i burazer koji ne može da odloži svadbu par dana jer ti je burazer golman real madrida.
1

1312

pre gotovo 2 godine

Snajka navija za Atletiko!
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Ne razumem šta znaci biti bolji a ne pobediti?! Anceloti je ove sezone u LS postavljao igru prema igračima koje ima, ako si fudbalski znalac onda ne možeš ocekuvati da Carvahal, Casemiro, Kros i Modric udju u jurnjavu sa ekipom PSG, City ili Liverpula. Druga stvar koliko ke bitan napad 2 puta više je bitna odbrana jer si živ dok ne primiš gol. Liverpulu je odbrana visila celu utakmicu, oni jesu držali loptu i napadali ali svaka presečena je u 2 kontakta bila izbačena u brzu kontru RM koju su igrači Liverpula uspevali da preseku. Ali ne igraš protiv Brajtona pa ne sme Arnold da ti visi toliko u napadu. 90 ‘ min 1-2 puta Vinicius mora steci prednost, ne mize niko prvo fizički da ga ću i, drugo dosadan je, ne vidiš ga ali stalno dosađuje iza ledja, ispred, na liniji je. To je Klipu i dosli glave. Postavka igre sve sto je ocekivano od oba trenera, Klop je pokazao da nije trener za velika dela, 3 krila da pocnu utakmicu protiv RM i tako namazane ekipe ne mogu, bez pravog špica velike utakmice se ne igraju. A sa druge strane Svi pominju provlačenja RM, da li je neko pomislio da ovako težak put moze glat da se dobije? Pa najteži mogući put su imali, igrač im najbolji strelac takmicenja. U finalu poništen gol možeš da karakterišes kako hoćeš ali ono je čist gol uvek bio do vcrs, dešavala se i ranije nesrećna dodavanja odbrane gol je uvek priznavan.