Majer se vraća u Bundesligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.01.21. | 09:40

Najbliži je Kelnu...

Nekada jedan od najtalentovanijih nemačkih fudbalera i momak što je debitovao na seniorski tim Pancera sa svega 19 godina, ostao je bez ugovora. Maks Majer i Kristal Palas sinoć su zvanično raskinuli saradnju sporazumnim putem.

Majer se nije snašao u Engleskoj. Došao je leta 2018. iz Šalkea kao slobodan igrač kada mu je vrednost na tržištu bila oko 20.000.000 evra, a Ostrvo napušta kao 25-godišnjak u velikoj krizi s tržišnom vrednošću oko 3.000.000.

Izabrane vesti

Ove sezone Nemac nije odigrao nijedan meč u Premijer ligi, sakupio je svega 90 minuta u Liga kupu. Za dve i po godine u Palasu ukupno 56 utakmica i dva gola. Dileme oko rastanka nije bilo, postavljalo se samo pitanje trenutka.

Čim je odjeknula vest mediji su počeli da spekulišu kako bi Majer mogao da bude novi povratnik u Šalke posle Seada Kolašinca (zvanično), te najavljenih Huntelara i Rafinje. Bild međutim tvrdi kako je kreativni vezista ipak najbliži Kelnu. Sportski direktor Jarčeva Horst Held dobro ga pozaje još iz vremena dok je nosio dres tima iz Gelzenkirhena i želi ga ponovo u svom klubu.


tagovi

Maks MajerZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara