(©Reuters)
(©Reuters)

Majklu Antoniju dosadilo čekanje, sa Jamajkom napada Svetsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.21. | 16:14

Sabrao je dva i dva napadač Vest Hema i prelomio. Debitantski nastup za Englesku neće dočekati, nada se da će uz zvuke rege muzike proslaviti plasman na Mundijal u Kataru

Jamajka bi nenadano mogla da dobije kapitalno pojačanje u pohodu na plasman na Mundijal. Majkl Antonio, napadač Vest Hema, zaigraće za selekciju Jamajke, ako ne dođe do veleobrta. Momku rođenom u Londonu godine protiču u iščekivanju da dobije poziv Gordog Albiona. U nacionalnom timu Engleske nije dobio priliku da zaigra iako tri godine u kontinuitetu igra dobro za Čekićare, pa se odlučio da pod zastavom domovine njegovih roditelja pokuša da ostvari snove.

Bio je Majkl Antonio deo engleskih selekcija, ali nikada nije debitovao za A tim. Tu činjenicu želi da iskoristi Jamajka. Predsednik Fudbalske federacije Jamajke obratio se napadaču Čekićara putem mejla, a engleski mediji prenose da je Antonio prihvatio poziv, ali i da se neće odmah priključiti Jamajkancima.

Izabrane vesti

Tačnije, neće biti deo nacionalnog tima za predstojeće prijateljske utakmice jer sa Vest Hemom želi da se fokusira na borbu za prve četiri pozicije u Premijer ligi, koje donose prohodnost u Ligu šampiona. Ali bi bio na raspolaganju selektoru za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Pred Jamajkom je težak zadatak, ali ne i nemoguća misija. A Majkl Antonio će svakako biti najzvučnije ime karipske države za koju nastupa i Ravel Morison. Dete Mančester junajteda i Majkl Antonio predstavljaće najveću pretnju po protivnike.

Rege momci su samo jednom izborili plasman na Mundijal. Deo planetarnog šampionata bili su 1998. godine, a nastup su završili u grupnoj fazi ostvarivši pobedu protiv Japana.



tagovi

Majkl AntonioJamajkaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara