Foto: Reuters
Foto: Reuters

Majorkina odbrana poklanjala golove, Fuenlabrada rešetala, radovala se i Sadikova Almerija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 23:02

Najubedljiviji poraz ekipe sa Balearskih ostrva još od sredine prošle godine i meča sa Barselonom

Došla je Majorka u Fuenlebradu za prvu pozciju na tabeli i osvetu za dva ovosezonska neuspeha u međusobnim mečevima. Umesto toga dobila je šamar od kojeg ozbiljno bride obrazi - 4:1.

Statistika, forma, analiza igara kod kuće i u gostima - sve je palo u vodu i ispostavilo se relativnim. Niti je timu koji ozbiljno cilja primeru pomoglo to što nosi epitet najubedljivijeg gosta u Segundi, niti je domaćina sputala činjenica da nije znao za pobedu 15 vezanih utakmica u svom domu. Nizovi postoje da bi u jednom trenutku bili prekinuti.

Izabrane vesti

Srušila je Fuenla u prošlom kolu Leganes, takođe pretendenta na elitni rang španskog fudbala. Na krilima tog samopouzdanja, predavala je ekipi sa Balearskih ostrva lekciju iz napadačkog fudbala u prvom poluvremenu. Tri lopta u mreži gostiju za prvih 45 minuta, a moglo je da ih bude i više da Manolo Rejna nije upisao čak pet odbrana.

Doduše, isti taj Reina je katastrofalno reagovao neposredno pre vodećeg gola Oskar Pinči. Napadač Feunlabrade je iskoristio poklon, a dvadesetak minuta kasnije duplirao vođstvo Kirikosa posle još jedne kardinalne greške odbrane. Do kraja ponuvremena Enteka sa bele tačke najavio najubeljiviji poraz Majorke od starta sezone. Smanjili su gosti na 3:1 preko Embule, ali je Sis u 73. minutu stavio tačku na i. Četiri lopte u mreži tima koji je pre početka utakmice na stadionu Fernando Tores očekivao da će kroz nekih dva sata preuzeti prvo mesto. Poslednji tim koji je pre Fuenlabrade ovako iskasapio Majorku bila je Barselona sredinom prošle godine u La Ligi.

Veliki trijumf za domaćina koji bi, ako nastavi ovako da igra, mogao da rasplamsa nade o plej-ofu za Primeru. Trenutno kaska sedam bodova za pozicijim broj šest. U isto vreme Fuenlabrada je obradovala trećeplasiranu Almeriju Umara Sadika koja zaostaje četiri boda za žarko željenim drugim mestom.


ŠPANIJA 2 - 31. KOLO

Ponedeljak

Fuenlabrada - Majorka 4:1 (3:0)




tagovi

MajorkaFuenlabrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara