Komentari na vest

Majstori da sami sebe sapletu: Ko navija za Borusiju taj je sve živce pogubio

g

gost71

pre oko 1 godinu

Ovo se toliko često dešava i postaje jasnije da se ne dozvoljava titula prvaka Nemačke, da ode u ruke klubu koji nije iz Minhena. Previše se poslednjih godina dešavaju ovakve situacije, da slučaj nije više slučajan.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Kako da pobedi Dortmund kad im udija nije svirao dva cista penala.Ono sto treba da brine Bajern je kako su dozvolili da ih Dortmund prestigne to je dokaz da je Bajern trenutno u teskom kanalu.Naravno Borusija to ne koristi kao da im fali sirina u rosteru.
b

brazzo

pre oko 1 godinu

Mia San Mia
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Bayern ce na kraju sezone zavrsiti 6-7 bodova ispred Dortmunda
S

Skafiskafnjak

pre oko 1 godinu

Koliko nisko je Bajern pao najbolje govori podatak da se on do zadnjeg kola bori za titulu sa ovakvom Borusijom. Gledam vec par kola Borusiju, to je bukvalno hrpa talentovanih igraca, kojima nema ko upravljati, vec igra ko sta hoce. A o Terzicu kao ozbiljnom treneru necu ni komentarisati
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Ne sme izgleda niko drugi da osvoji osim Bajerna, var samo kod njih radi. Isti slučaj kao u Srbiji.
A

A z

pre oko 1 godinu

Zamisli da ovakav tvoj Partizan,bude prvi.Pa to bi bio tek skandal nad skandalima.Ni peto mesto ne zaslužuje,zato ćuti i pokri se ušima,i gledaj košarku.
a

alii

pre oko 1 godinu

Kako one dve sutuacije nisu penal? Za sta sluzi var,idi pogledaj jebote..Neverovatno sta su ljudi uradili Borusiji veceras,hahahhaa rukom igra Masovic,on ne ide ni da gleda,pre toga seo na covek,on nista..Nemam reci,zapamtite srpske sudije su zlato.
м

м11

pre oko 1 godinu

Дортмунд је већи лузерпул од Лузерпула...
A

Armel

pre oko 1 godinu

Zato taj luzerpool ima 19 premier lige i 6 lige sampiona Najveci engleski klub.
м

м11

pre oko 1 godinu

То је као када би ја теби рекао Звезда је освојила ЛШ 1991 🤣
d

dadobob

pre oko 1 godinu

Hahahahah pa ovo je lakrdija već, Riemann kojeg je Wolfsburg natankao kao amatera danas brani kao Lav Jašin, a ovi ga ne mogu promašiti. Cijelu utakmicu igraju neozbiljno, kao da nisu svjesni da su morali pobjediti danas, igra troma i nepovezana, katastrofalni ubačaji, Malen umjesto da pusti loptu ide pucati petom iza sebe... Meč lopta za Bayern.
ž

žaloos

pre oko 1 godinu

Na stranu što su nesposobni ali VAR je prećutao dva čista penala za Dortmund u drugom poluvremenu,izgleda da bajern mora da osvoji kako tako
Z

Zizuu

pre oko 1 godinu

Neverovatno koliko srece ima Bajern, nikad gori nisu bili a opet nema ko da iskoristi i uzme titulu....