TSC Arena (©Starsport)
TSC Arena (©Starsport)

Makabi čeka OLI u Bačkoj Topoli i to sa publikom

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 18:50

UEFA dala dozvolu da se otvore tribine

Grupnu fazu Lige konferencije Makabi iz Tel Aviva je većim delom odigrao u Bačkoj Topoli. Samo u prvom kolu je na svom „Blumfildu“ ugostio Breidablik, a posle toga je morao da se preseli, izabrao je Srbiju i „TSC Arenu“, gde je dočekao Zprju (3:2) i Gent (3:1). Bilo mu je talično.

Kako nema uslova da se vrati kući, Makabi Tel Aviv je izabrao da mu stadion u Bačkoj Topoli i dalje bude domaći teren u Ligi konferenciji. Naredni meč biće mu u osmini finala protiv Olimpijakosa.

Izabrane vesti

Ono što je novitet, kako pišu izraelski mediji, prvi put će stadion biti otvoren, odnosno navijači će moći na teren. UEFA je dala saglasnost, kao i srpska policija, koja će obezbeđivati utakmicu. Sigurno da su se ovoj vesti dosta obradovali i fanovi Olimpijakosa, kojima će ovo biti ove sezone treća „ekskurzija“ u Srbiju.

Fanovi atinskih crveno-belih najpre su letos u Leskovcu gledali njihov tim protiv Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a onda baš u Bačkoj Topoli meč sa TSC-om u grupnoj fazi tog takmičenja.tagovi

Liga konferencijeMakabi Tel AvivOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara