Komentari na vest

Makedonac otkriva tajnu Šerifa: Direktor Gruzin zna sve, analiza Reala trajala tri sata

В

Видић

pre preko 2 godine

Да ли је реално да има толико малициозних коментара! Свака част момцима на великој победи у сред Мадрида и да ли је Моцарт спремио дресове??
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Smarate vise,ok dobili su Real i Sahtjor al sad ce svi da ih gledaju max i ima da ih naduvaju ko od sale.Pitanje je hoce li osvojiti neki bod do kraja takmicenja.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Smaraju idioti poput tebe. A ovaj tekst zanima ljude koji vole fudbal...
I

Iskreno

pre preko 2 godine

Da li se neko stvarno pali da je ovo sve moguce? Hvalospevi o Serifu, jedna korektna ekipa, ali nista vise od toga! Ovo je samo u reziji KLADIONICE!!!
B

Bobinjo

pre preko 2 godine

Još pre zvezde sam pričao svima da su dobra ekipa i da nisu za potcenjivanje, ali nisam verovao da će ovoliko da postignu. Svaka čast momci.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Isto ovako skautira i moj Mrkela. Sve zna o igracu kog dovodi od pionirskih dana. Duboko analizira svaku sitnicu. Mlad je i naucice kako se obavlja taj posao.
m

milos vp

pre preko 2 godine

Velika prednost Serifa je sto imaju paklenu kontru,mozda ce uci u seriju poraza sto nije sramota u ovako teskoj grupi ali niko ih nece dobiti bez muke.Ja koliko znam oni su dali jos jedan gol Realu koji je ponisten zbog ofsajda a mnogi ne bi 3 puta prisli Realovom golu.E sad se setite mojih reci kad se priicalo kako je Zvezda imala los dan protiv Serifa ja sam tada rekao da mozda ni Serif nije odigrao najbolje i evo ovi rezultati to i pokazuju,tek sad Zvezda ne bi imala sanse jer se Serif uigrao,pa oni su pocetkom sezone renovirali tim.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Ne mogu da verujem koliko ovde ima malodušnih komentara. Umesto da se divimo jednoj epskoj pobedi Davida nad Golijatom, pobedi istoka nad zapadom, porazu i obesmišljavanju Superlige. To koliko je udaraca ka golu protivnika imao Real, a da nisu uspeli da pobede govore o igračima Reala i golmanu Šerifa. Priče o omalovažavnju protivnika ne piju vodu u Ligi šampiona. Momci iz Moldavija su iz LŠ izbacili Zvezdu, pa potom i Dinamo Zagreb. Na papiru kvalitetnije protivnike od njih. Potom su pobedili Šahtjor i Real Madrid u gostima, što bi u ovoj situaciji teško poklo za rukom nekom srpskom ili bilo kom drugom klubu sa Balkana. Jedna utakmica može biti slučajnost, ali 6 vezanih u Evropi, teško. Ne kažem da će osvojiti Ligu Šampiona, ne kažem da će pobediti Inter, ali i da nemaju više nijednu pobedu u grupi, igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Šerifa skidam kapu, klanjam se njihovom uspehu i navijam za njih da budu još bolji. Oni pokazuju da je fudbal nepredvidiva i lepa igra, da je sve moguće. Ugledajmo se malo na njih.
J

JVPS

pre preko 2 godine

Ja kažem da će pobediti šinter! Idu dalje, Šahtjor treći. Mali klub iz Milana može pobediti samo u Italiji gde ih već godinama guraju sudije.
I

Iskreno

pre preko 2 godine

Prvi tim kojo vas shvati ozbiljno, a ne olako otresce vas o patos, verovatno Inter.
D

Da budemo iskreni

pre preko 2 godine

Ajde da budemo iskreni, da igraci reala nisu bili u fazonu lako cemo, bilo bi drugacije sve da ti je direktor Sveti Petar, kad se zakomplikovalo i kad ve rag odneo salu bilo je kasno. Sreca vasa pa niste naleteli na nekog mentaliteta Bajerna, dali bi vam 7-8 golova, iz prostog razloga jer imaju isti pristup utakmici sa slabim i sebi ravnim protivnikom. Ne zelim da omalovazavam, veliki uspeh, ali Real je u sustini sam sebe pobedio.
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Sve je tako lepo fino romantično , ali to je vrhunac sezone . U nastavku ih čeka slobodan pad i povratak u realnost 0:3 , 0:4 ,0:5 .
T

Tranzicija

pre preko 2 godine

Trebali su da popiju 3 komada već u prvom poluvremenu. Luda sreća. Neće osvojiti više nijedan bod I ispadaju lagano kao 4-i
М

М21

pre preko 2 godine

Да испадну не могу, 90% су 3. Јер реално је да Шахтјор не може да дође до више од 6 бодова, чак не може ни до 6 ... Али полако са тиме да не могу даље
S

Sova

pre preko 2 godine

Dobro ne treba sad ni preterivati, svaka čast pobedili su, izuzetan uspeh, ali ruku na srce Real je imao 30 šuteva na gol, moglo je to mnogo drugačije da se završi pa bi džaba bila ta analiza od 3h. Malo se tu iskreno pitao Šerif, ali to je fudbal od 5 šuteva 2 su na pravom mestu i to se jedino računa.
l

ljubi

pre preko 2 godine

kao pavkov liverpulu sutne jer nezna sta ce i udje upravo kao ovo.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Od tih 30 udaraca na gol trećina je bila u okvir gola, ta statistika ne znači ništa. Real čeka pakao u Tiraspolju.
J

Jag

pre preko 2 godine

Danas su svi najbolji igraci sveta koncentrisani u 10 klubova, jer sve pokupuju. Nema vise kao nekad da Fjorentina ima Batistutu na vrhuncu, Roma Totija, Njukasl Sirera i slicno. A ipak iznenadjenja nikad vise i razlika sve manja izmedju top klubova i malih evropskih. Zato sto ti svi najbolji igraci sveta nisu vise vrhunski. I svaki tim koji je fizicki dovoljno spreman moze da parira jednom Realu. I da ga pobedi barem jednu od 5 utakmica. To je ranije teze islo jer ti najbolji igraci su bili vanzemaljci. Taj Zidan, svaka cast Krosu, Modricu, ali u Zidanovo vreme nasao bi se neki potez koji bi resio utakmicu. Ili dodje Ronaldo R9, pa ti predribla iznenada pola tima i golmama i da gol. Nema vise puno tih igraca koji potpuno van taktike i plana igre mogu da urade nesto briljantno. I ovaj iz Reala i ovaj iz Serifa veznjak dodaju prvom do sebe u 99% slucajeva. Razlika je jedino ko to radi brze, spretnije, okretnije.
S

Sadaa

pre preko 2 godine

Messi ne moze da resi utakmivu jednim potezom i da predribla citabu odbranu ? Pa su proslih sezona imali brdo kikseva kako to objasnjavas ? Ako je ovaj kiks zato sto nemaju igraca koji ce jednim potezom resiti Sada su igraci u manjim i vecim klubovima svi napucani i spremni da trce, razlika je samo u tehnici. Serif sve crnci spartaju i stoper arbeloa ako sam dobro zapamtio. Davno je bisevac rekao , jeftinije je klubu da dovede crnca iz afrike i obuci ga na tehnickom nivou nego da placa milione za nase “tehnicare” to vremen polako dolazi , crnci postaju tehnicki obuceniji a o genetici i gradji nema sta pricati.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Sa druge strane, analiza Serifa verovatno nije trajala ni minut. I zato volim kad se ovo dogodi. Videlo se da Real nije imao pojma ni protiv koga igra, ni na koji nacin ovi igraju. Potcenjivanje do srzi. Posebno se to videlo protiv Sahtjora, dobili su ih na identicnu igru kao Zvezdu, posebno Dinamo. Serif je maksimalno borben tim, nacin da daju golove im je po krilima, jer su im tu brzi igraci, sredina nije narocito pokretna. Organizovano se brane i cekaju svoju priliku preko krila. I natavno impresivno je da su svaku i polu-sansu pretvorili u gol. Oni maksimalno koriste ono cime raspolazu. Ali nisam video do sad da ih je iko u LS skautirao i samo im zatvorio ta krila, ako treba i duplim blokom, jer ovi kroz sredinu tesko iznose loptu. Cista arogancija i brutalno potcenjivanje. Ali kad se setim kako su kod nas potcenjivani i slabo skautirani, sta onda da mislim za Real Madrid, verovatno su oni mislili da ce biti 10:0.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Sreca prati hrabre, nasim manjim timovima to cesto fali i predaju se kada krene utakmica....nadam se da ce ta situacija da se promeni sto se tice manjih timova, a Partizan i CZ nemaju taj problem samo vole da se zastekaju pa izgube ono sto mogu da dobiju bar je tako bilo cesto u proslosti...