Foto: Reuters
Foto: Reuters

Maksimović bira novu sredinu: Premijer liga i Lacio prve opcije

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.04.21. | 12:49

Srpski defanzivac od leta u novom klubu

Nikolu Maksimovića od rastanka sa napolijem deli još nekoliko nedelja s obzirom na to da srpski defanzivac i član Serije A nisu dogovorili produžetak saradnje, a činjenica da će u letnjem prelaznom roku bii slobodan u pronalasku nove sredine povod je srpskom internacionalcu da počne potragu za narednim angažmanom.

Prema saznanjima Il Matine, napuljskog medija, upravo budućnost Maksimovića jedan je od razloga zbog kojih je u italijanskom gradu ovih dana fudbalski agent Fali Ramadani. Naime, zastupnik srpskog defanzivca, ali i Kulibalija i Demea, pred sobom ima zadatak da obezbedi naredni korak trojici igrača.

Izabrane vesti

I dok će Kalidu Kulibali stadion Dijego Armando Maradona moći da napusti samo uz obeštećenje, sa Maksimovićem je potpuno drugačija situacija, a kao potencijalne destinacije pominju se Premijer liga i Lacio.

Podsetimo, Napoli i štoper rođen u Bajinoj Bašti nisu uspeli da se dogovore oko nastavka saradnje, a prepreka je bio visok ugovor koji ima 29-godišnji igrač.

Sa druge strane Kulibali bi mogao da predstavlja kapitalni transfer za Napoli, a jedan od klubova sa kojima se dovodi u vezu je Bajern iz Minhena, međutim još nijedna konkretna ponuda nije stigla podno Vezuva.

Treći fudbaler u Napoliju za čiju je karijeru zadužen Ramadani, Dijego Deme najdalji je potencijalnom transferu imajući u vidu da sa italijanskim klubom ima ugovor do 2024. godine i konkretnu ulogu u projekcijama Đenara Gatuza.


tagovi

Nikola MaksimovićLacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara