Nikola Maksimović (©Reuters)
Nikola Maksimović (©Reuters)

Maksimović i Napoli bez dogovora, opcija sad i pozajmica

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 20:13

Odnos kluba i srpskog fudbalera svedeni na minimum

Burno leto u Napulju, uprava kluba je maltene pola godine potrošila na pregovore sa nizom igrača oko produžetka ugovora. Sa nekima, kao što je Dris Mertens, pregovori su uspeli, sa nekima kao što su Hoze Kaljehon ili Arkadijuš Milik – nisu.

A, nisu uspeli ni sa Nikolom Maksimovićem. Kako piše list Republika, poslednja runda razgovora dve strane nije donela nikakav pomak, tako da je sada definitivno da srpski reprezentativac neće produžiti saradnju sa Napolijem.

Izabrane vesti

U tekstu stoji i da su odnosi čelnika kluba sa Maksimovićem svedeni na minimum i da nekih daljih razgovora neće biti. Sada su sve ostale opcije otvorene, pa čak i da poslednju godinu ugovora sa plavima srpski štoper provede negde drugo, kao pozajmljeni igrač.

Maksimović je jedan od ljubimaca trenera Đenara Gatuza, koji ne navijao sve vreme da Srbin ostane u klubu, ali očigledno Nikola nije baš među favoritima gazde Napolija Aurelija de Laurentisa, koji je škrtario u ponudi za novi ugovor.

Pominjale su se prethodnih meseci razne opcije za Maksimovića, u jednom momentu je delovalo kao najrealnije da ode u Everton kod Karla Ančelotija, pa se dovodio u vezu sa Romom i Fjorentinom.


tagovi

NapoliNikola MaksimovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara