Reuters
Reuters

Maksimović na ceni: Everton u igri i nudi ugovor na četiri godine vredan 8.000.000, Roma se interesuje

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.08.20. | 16:35

Mogao bi u Englesku za 2.000.000 po godini

Šta će biti sa Nikolom Maksimovićem ovog leta?

Postoji više opcija - od ostanka u Napoliju, do prelaska u Romu ili Everton. Cena je navodno 20.000.000 evra. Krenimo redom...

Izabrane vesti

Današnja edicija Gazete navodi da se defanzivac Napolija nalazi među imenima koja se sviđaju Evertonu. To bi značilo ujedno eventualno ponovo sastajanje sa Karlom Ančelotijem. I ističe Gazeta da bi moglo da dođe do dogovora.

Čuveni dnevnik nudi i dalje cifre: navodno je na stolu ugovor od 2.000.000 godišnje, a ugovor bi važio na četiri godine. Postoji šansa da umesto njega dođe Gabrijel iz Lila umesto njega.

Prema pisanju Gazete koje prenose ostali italijanski mediji, Karlo Ančeloti bi voleo da sarađuje sa Maksimovićem.

Maksimović ima ugovor do sledećeg leta u Napoliju, pričalo se o produžetku ugovora, ali možda i Napoli pristane da proda Maksimovića za oko 20.000.000 evra.

Everton nije jedini zainteresovani klub. Naime, prema pisanju italijanskih medija, tačnije kako javlja Radio Kis Kis iz Napulja, Roma je takođe pokazala interesovanje za srpskog štopera.

I dodaje da je upravo cena od 20.000.000 evra. Đaljorosi traže pojačanje na poziciji štopera, tako da je i to realna priča. Čak se pominje i Milano kao opcija.

Maksimović je na ceni. A videli smo i da je i Nikola Milenković. Srpski štoperi su u žiži…


tagovi

Nikola Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara