Maksimović prekinuo pregovore oko novog ugovora sa Napolijem

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 11:36

A, ponuda za njega nema

Malo bure u nebeskoplavoj familiji podno Vezuva. Srpski defanzivac Nikola Maksimović prekinuo je pregovore sa Napolijem oko produžetka saradnje. Tačnije, kako pišu italijanski mediji, nije direktno on, već njegova agentska ekipa.

Maksimović ima ugovor sa Napolijem do 2021. godine, ali su čelnici kluba želeli da produže saradnju. Međutim, do toga, izgleda, neće doći, jer su razgovori obustavljeni.

Izabrane vesti

Nemaju Napolitanci, barem za sada, nijednu ponudu za srpskog fudbalera, tako da su male šanse da ovog leta napusti klub. Međutim, izgleda da Maksimović nije zadovoljan statusom, jer je prošle sezone odigrao samo 17 utakmica u Seriji A.

Čelnici Napolija su, navodno, već počeli da razmišljaju o alternativama za mesto štopera, jer ne žele da budu uhvaćeni „na spavanju“, pošto ako Maksimović ne produži ugovor, naredno leto je poslednji trenutak kada mogu da ga prodaju.

Situacija oko srpskog fudbalera je malo uzburkala duhove u Napoliju, pa se umešao i trener Karlo Anćeloti, da smiri situaciju, pišu italijanski mediji.

Maksimović je u Napoli došao u avgustu 2016. godine iz Torina.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara