Foto: AFP
Foto: AFP

Maksimović tražena roba - Inter, Lacio, Everton, Roma, Vest Hem...

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 16:48

Kako kaže Gazeta delo Sport, njegova glavna ideja je da ostane u Seriji A

Srpski defanzivac Nikola Maksimović mogao bi da bude vruća tema predstojećeg leta i sve ide ka tome. Njemu ističe ugovor sa Napolijem, tako da će kao slobodan igrač imati širok spektar opcija. Već sada se pominju imena brojnih timova.

Trenutno je Inter na pol-poziciji. Ali…

Izabrane vesti

"Kontakti Nikole Maksimovića i Intera su još dalje odmakli. Ugovor mu ističe i sada defanzivac gleda ponude. Inter se sprema da renovira odbranu, a njegova kandidatura je dugo pred očima Marote i Auzilija. U isto vreme, Lacio se pojavio, a ne treba zaboraviti ni strane opcije. Ali, Maksimović preferira da ostane u Seriji A", ističe Gazeta delo Sport.

Srpski štoper ima 29 godina, zavidno iskustvo u Seriji A, a poseban kvalitet mu je što je uspešno igra u formacijama sa trojicom ili četvoricom u poslednjoj liniji i može po potrebi da pokrije poziciju desnog beka.

Pojedini specijalizovani sajtovi Intera pišu da Inter ne želi da ponudi Maksimoviću veću platu od 2.000.000 evra godišnje, a da srpski defanzivac želi trogodišnji ugovor sa cifrom 3.000.000 evra.

Zanimljivo je i da ruski sajt Sport ekspres piše da bi Maksimović, bivši fudbaler Spartaka, ovog leta mogao u Inter.

Kada je Lacio u pitanju, ima i on svoje adute. Tutomerkato piše da su Nebeskoplavi takođe naciljali Maksimovića i da su spremni da mu ponude ugovor na četiri godine.

Lacio će probati da se pojača u odbrani, a tim iz Rima navodno vidi izlaz u Maksimovviću koji je odigrao 27 utakmica ove sezone u svim takmičenjima. Čak je ranije bilo priče i o tome da je Roma u igri za Maksimovića, što dodatno “biberi” čitavu stvar pred leto koje dolazi.

A, kada se pominju strani klubovi, navodno se radi o Vest Hemu i Evertonu iz Premijer lige. O tome je pisao i novinar Gazete Nikolo Šira i objavio da su Čekićari i Karamele raspoloženi da dovedu Maskimovića. Ističe se u stranim medijima i da su Dejvid Mojes i Karlo Ančeloti voljni da pojačaju ovog leta defanzivu, te da im je Maksimović zanimljiv.

Pominjali su se čak i Liverpul i Totenhem prethodnih meseci na stranicama Tutosporta... Prava jagma vlada za Maksimovićem.


tagovi

Nikola Maksimovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara