Nikola Maksimović (©Reuters)
Nikola Maksimović (©Reuters)

Maksimović traži ugovor od 11.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 13:00

"Ramadani je Napolijev problem", tvrdi novinarUmberto Kjarijelo

Prijatelj, koji ti zabija nož u leđa na svakom koraku! Tako ugledni italijanski tv novinar iz Napulja Umberto Kjarijelo opisuje odnos Falija Ramadanija i Napolija.

Dugo je važilo mišljenje da su Ramadani i gazda Napolija Aurelio de Laurentis u sjajnim odnosima i da menadžer iz Makedonije može sve u gradu podno Vezuva. Ali, letnji prelazni rok je otkrio kakve su pukotine u toj relaciji.

Izabrane vesti

Kjarijelo tvrdi da Ramadani „zavlači“ Napolitance na svakom koraku i da sve pregovore maksimalno komplikuje.

Dok je Bruno Satin bio menadžer Kalidua Kulibalija, nije postojao nijedan problem. Da budem iskren, Ramadanijev odnos sa klubom je komplikovan. Obećavao je da će doneti ponudu Mančester sitija za Kulibalija, ali je do danas nije bilo“, ispričao je Kjarijelo za Kanal 21.

A, posebna priča je oko Nikole Maksimovića. Mesecima se pričalo kako je srpskom štoperu ponuđen slab ugovor od čelnika kluba i da zbog toga želi da ode, ali italijanski novinar tvrdi da je priča drugačija.

Brine me što je Maksimović u vlasništvu agencije LIAN sport. Tražio je 11.000.000 evra da ostane u Napoliju! Tražio je ugovor na četiri godine sa godišnjom platom 2.800.000 evra neto! Praktično, De Laurentis bi morao da otkupi Maksimovića od agencije da bi ga zadržao. Zvuči li vam to kao fer zahtev“, pitao je Kjarijelo.

Kako sada stvari stoje, teško da će Maksimović dobiti novi ugovor u Napulju.


tagovi

Nikola MaksimovićNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara