Zlatan Ibrahimović (©Reuters)
Zlatan Ibrahimović (©Reuters)

Maldini želi da Zlatan potpiše što pre: Kad već igra ovako, ne vidim razlog da ne nastavi

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 20:21

"Potreban nam je lider kao što je on", tvrdi legendarni kapiten Rosonera

Fudbalski region i dalje priča o proslavi trijumfa nad Krotoneom uz čuvenu numeru Nade Topčagić, dok je u Milanu prva tema novi ugovor za Zlatana Ibrahimovića.

Zlatan je jedan od onih fudbalera kome godine ne znače ništa i kvalitet igara ne opada bez obzira na to što će u oktobru da napuni 40 godina. Od povratka na San Siro prošle zime vratio je Rosonerima nadu u neka bolja vremena, pa je zbog toga direktor Paolo Maldini najviše preokupiran novim “autogramom“ švedskog golgetera kojim bi se ozvaničio nastavak saradnje.

Izabrane vesti

Logično, Zlatanov ugovor traje do leta, pa je Milanu jako važno da on produži karijeru bar za još jednu sezonu.

“Jedan smo od najmlađih sastava u Evropi i potreban nam je lider poput Zlatana“, izjavio je Maldini za BeIN Sport i dodaje:

“Rekao nam je da će odluku o novom ugovoru doneti zavisno od toga u kakvom se stanju bude nalazilo njegovo telo. Ako nastavi ovako, ne vidim razlog zašto ne bi nastavio“.

Osim Zlatanovog, Maldini se bavi i statusima Hakana Čalhanoglua i Đanluiđija Donarume, koji su označeni kao nosioci Milanove igre.

“Imamo trojicu igrača kojima ugovor ističe 2021. godine, radimo na tome da ih sve produžimo. Za saradnju potrebno je da obe strane budu zadovoljne, ali i profesionalci koji razmišljaju isključivo o terenu. Nadam se da ćemo dogovore postići uskoro“.

Podsetimo, Čalhanoglu je preko svojih agenata tražio 5.000.000 evra godišnje bez bonusa, dok je Milan nudio 3.500.000 evra, plus dodatna primanja shodno ispunjenim ciljevima. S Donarumom je situacija mnogo kompleksnija jer Mino Rajola, inače Zlatanov agent, ucenjuje Milan i traži 10.000.000 evra godišnju platu, plus sebi veliku proviziju za potpis i da u ugovor bude ubačena otkupna klauzula od 30.000.000 evra...



tagovi

MilanZlatan IbrahimovićPaolo Maldini

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara