"GRADEL SPASIO SLONOVE"
"GRADEL SPASIO SLONOVE"

Mali zamalo veliki, Gradel srušio snove Orlova (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 19:00

Slonovi spasili kožu u 87. minutu, ali ponovo razočarali...

GRADEL SPASIO SLONOVEVerovatno i glavni favorit za osvajanje Kupa nacija u očima ljubitelja fudbala, Obala Slonovače, ponovo je odigrala lošu utakmicu i potpuno podbacila. Istina, Slonovi su bili bolji rival, ali je realizacija do te mere izostala da bi selektor Renar morao debelo da se zabrine i uradi nešto povodom koncentracije i neodlučnosti svoje ekipe. Konačni rezultat je bio 1:1, a Mali je ispustio istorijsku priliku da savlada favorizovanu Obalu Slonovače.

Otvorili su jako autsajderi i golom Bakarija Sakoa poveli već od šestog minuta utakmice. Usledio je očekivani pritisak Obale Slonovače kojoj je pretila izuzetno neugodna situacija u slučaju poraza. Dioman se povredio u 39. minutu utakmice, a iako je možda ružno reći tako nešto, ta povreda je bila najbolje što se dogodilo Slonovima na utakmici. Zašto? Pa da se Dioman nije povredio, ne bi ga zamenio Gradel, koji će u 87. minutu postići pogodak vredan boda, i ostanka u trci za prolazak u narednu fazu. Gol je postignut na asistenciju verovatno najboljeg pojedinca utakmice, desnog beka Pari Sen Žermena, Orijea.

Izabrane vesti

Trenutno je situacija u grupi D, krajnje otvorena. Odigrane su tri utakmice, tri nerešene, pa će od večerašnje utakmice između Kameruna i Gane, mnogo toga zavisiti.

AKN, grupa D:

Obala Slonovače - Mali 1:1 (0:1)
/Gradel 86 - Sako 6/

20.00 Kamerun - Gana

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serž OrijeMaks GradelKup afričkih nacija 2015Bakari Sako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara