As Zenita, Kokorin sluša presudu
As Zenita, Kokorin sluša presudu

Mamajev i Kokorin ostaju u zatvoru

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.02.19. | 11:24

Odbačen apel ruskih fudbalera/huligana

Muke po Pavelu Mamajevu i Aleksandru Kokorinu se nastavljaju.

Dva poznata ruska fudbalera koji su početkom oktobra prošle godine napravila nekoliko incidenata tokom ludog noćnog izlaska i pritom prebili visokog službenika Kremlja, moraće da odleže prvoizrečenu kaznu do kraja. To jest do 8. aprila!

Izabrane vesti

Tako je odlučio moskovski tribunal na njihov apel da im se skrati boravak u čuvenom (uglavnom po zlu) zatvoru Butirka. Njih dvojica, uz još nekoliko lica su 8. oktobra 2018. nakon noćnog izlaska odlučili da se malo "istresu" te su prvo napali i prebili vozača tamošnje čuvene TV prezenterke, da bi njihov bes kasnije osetila i dvavažna službenika ruskog Minsitarstva industrije i trgovine.

Iza rešetaka: zvezda Krasnodara Mamajev

Može se slobodno reći da su dobro i prošli pošto je na prvom suđenju odbačeno nekoliko stavki tužioca, te im je suđeno za huliganizam, tako da su dobili zapravo ublaženje. Da nije toga, možda bi završili i u nekom zatvoru (logoru) u Sibiru gde uglavnom idu zatvorenici sa višegodišnjim kaznama pošto im je pretilo sedam leta iza rešetaka.

Ovaj događaj je u ruskoj javnosti podigao veliku prašinu, tako da sve već podseća na pravi rijaliti, te je veliki broj portala nedavno čak radio uživo prenos malog fudbala iz dvorišta Butirke koji je odigrao i Mamajev pred "čak" 12 gledalaca. Takođe, ovakva oštra reakcija vlasti na njihovo ponašanje je pokazala da pred ruskim zakonima ipak nema izuzetaka, pa čak i kada ste bogati i poznati kao Mamajev i Kokorin.

FOTO: Reuters


tagovi

Pavel MamajevAleksandar Kokorin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara