Kostas Manolas (Foto: Reuters)
Kostas Manolas (Foto: Reuters)

Manolas napušta Olimpijakos posle devet meseci

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 14:11

Grk nastavlja karijeru u Emiratima

Prometno je ovog leta bilo u Pireju, Olimpijakos je odradio ako ništa drugo, svakako interesantan prelazni rok tokom kojeg je doveo 15 fudbalera, ali sa odlascima nije završio. Ekipu bi uskoro trebalo da napusti Kostas Manolas, i to samo devet meseci pošto je stigao u klub.

Naredni klub u karijeri iskusnog grčkog štopera biće Šarža. Olimpijakos je navodno već sve dogovorio sa klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u koji ga je pustio bez obeštećenja, a sve kako bi posle brojnih dolazaka uštedeo na njegovoj velikoj plati, dok Manolasa u novoj sredini čeka unosan ugovor čiji detalji nisu poznati.

Izabrane vesti

Grk se u Olimpijakos vratio početkom januara iz Napolija za svega 2.500.000 evra i u drugom delu prošle sezone odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, pomogavši ekipi da se domogne titule prvaka Grčke.

Ipak, ponudu kluba iz Emirata nije mogao da odbije, te će po drugi put napustiti klub iz Pireja, a njega će u Olimpijakosu pokušati da odmene Pape Sise, Usejnu Ba, Panajotis Retsos i Sokratis Papastatopulos.

Šarža je ovog leta već angažovala dva zvučna imena, Miralema Pjanića iz Barselone i Paka Alkasera iz Viljareala.


tagovi

Kostas Manolas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara