Komentari na vest

Marakano, turističko mesto...

M

MANOL0

pre 6 meseci

Ćoravi,ne citam vise tvoje placenicke redove.Dodjem samo da nasmejem neku zdravu glavu u adminskoj smeni i zamrljam ti izmetom stakla.Sljamu !
S

SvrakaShearer

pre 6 meseci

Tako piši kad tvoj zvezdana gostuje recimo u Surdulici, preskupa i premoćna ergla asova iz prestonice...
d

don joe redington

pre 6 meseci

čemu ovakav narativ autora teksta Šta je čudno, naravno da će generacije koje su dale zakletvu jednoj domovini , učesnici Zvezdinih uspeha 90 tih, ljudi iz Barija, gde smo ceo meč drhtali i bili u neverici da trener ne ubacuje Piksija, kad je Pančev pogodio , erupcija radosti i odma emotivno pražnjenje toliko da kad su naši busevi promašili aerodrom odveli nas odakle Francuzi odlaze, oni onako sitni prolaze kraj našeg Busa ultra Zvezdin kop, nismo imali ni snage ni želje da izađemo i mlatimo ih iako su nam se namestili Jer naš kop je imao let u 17h uz Beograda, plus sat vremena kružio nad barijem , kad smo sleteli tri prstena karabinjera oko stepenica, a sa strane stoji lik u brain odelu db italijanski Izlaze Sima Zulu, Zonja , Šubarević, pregled pasoša kratak pretres provera spiska i u bus ni 30 sekundi, a onda se pojavi moja malenkost na vratima, odjednom tri prstena se sužavaju tik uz stepenice , lik u odelu staje tačno ispred stepenica, ja lagano silazim , kocka frizura, beli duks, naf naf prsluk lone ,, Madras cipele odudaram od ostalih iz kopa, Zvezdin šal oko ruke, pet minuta provera još pasoš nov tek izdat prazan, lik preko radio veze sa nekim priča, ništa im nije jasno, ima me na spisku , i pustiše me u bus , pitaju me saborci kako tebe trkepljišu toliko a nas ništa, Rekoh vas ćelavce znaju ali bejbi fejs ruskog likera e to I'm je već enigma ..😂, ceo bus se smeje.. Stigli smo na stadio dva sata pre utakmice nije bilo šanse do grada i tako to, striktno naređenje ultra Zvezdin kop besne doći u dodir sa navijačima Marselja, gluposti , možda bi se malo od milja šaketali pa zajedno na piće kao u susretima u ligi juge sa dinamovim , Hajdukovim , dok stvari nisu otišle u tri lepe. I čemu narativ autora teksta... Naravno da ćemo doći i mi koji godinama ne idemo sem lige Evrope , da se podsetimo tih slavnih dana, 3:0 za pola sata protiv Reala, ko ne magle protiv Milana i sutradan sramnog kukavičkog skoka mrkele ispred u očaju istrčalog golmana na 35-40 metara od gola kakva je to kontra bila nigde Milanove odbrane a mrkela nije ni probao da ćušne prebaci loptu preko golmana, sa dva metra ispred golmana kreće skok u dalj, gledam sa severa prema zapadu , vidim mu strah kukavičluk u očima, cela juga očekuje gol on kao balerina hop, i danas mi je jasna ta slika, I naravno da ćemo doći protiv Sitija Računajte na nas ..
P

Privatnkik?

pre 6 meseci

necete me pa da ulozim ko Kopenhagen 50 milke? A sto me..necete?
d

don joe redington

pre 6 meseci

Z

Zdrava priča

pre 6 meseci

Konačno naš Siti u Srbiji, dolazimo da ga gledamo. Klinci i ja, sa dresovima i šalovima našeg Sitija. Lako je Zvezdašima u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Subotici, Kruševcu, Nekad Čačku, Smederevu, Šapcu, Zrenjaninu, Užicu (itd.)... Njima Zvezda stalno ovako dolazi, svake godine, a mi jedva jednom dočekasmo naš šampionski voljeni tim da navijamo za njega u našoj zemlji protiv našeg nižerazrednog slabijeg tima. Srpski Junajtedovci zavide, i za njih samo poruka - patite i tišinčina.
U

Ultimatum

pre 6 meseci

vratite stari izgled sajta,a Marakana je Marakana tu nema o cemu da se prica.
O

Obican lik

pre 6 meseci

Reci cu samo jednu stvar, Zvezda se voli svakog dana a ne samo protiv Milana. Sramota kako prozivate Zvezdu na ovom portalu, mnogo su vam lepi nazivi clanaka zadnjih 2 meseca.
G

Guh

pre 6 meseci

Marakana je u Brazilu, a ovo je rupa
h

hahahah

pre 6 meseci

Bolje rupa nego pozajmljeni lavor bato
Г

Галатасарајево

pre 6 meseci

Бар је Лавор саграђен, а не ископан..
c

ciganin je bio i moj stari

pre 6 meseci

kome na sam pomen utakmice ne zadrhti srce, a za sebe kaze da je zvezdas negde je zalutao.. nema ovo veze ni sa terzicem ni sa upravom Zvezda je najlepsi osecaj i emocija !!!
S

Sombor

pre 6 meseci

Dzoni,samo reci nevernim tomama da je nasa Zvezda oko30tog mesta u Evropi,a oni neja otvore top100 klubova Evrope pa nek vide ko je sve iza.Nevredi nekom objasnjavati nesto sto ne zele prihvatiti kao realnost.
@

@

pre 6 meseci

To ste "zaradili" direktnim plasmanon iz lige, isto kao sto ste "osvojili" 4 boda za koficijent. Da ste morali kroz kvalifikacije, zavrsili bi ko vas brat blizanac😁😁, krompir😂😂😂
G

Gosttt

pre 6 meseci

Stalno se potencira kako su nova vremena, kako se ne moze bez stranaca. Eno bilbao igra 500 godina(preterujem zbog poente) bez stranca i sta im fali?
x

x122

pre 6 meseci

Spanija ima 47 mil stanovnika i vise placaju fudbalere. Plus ne igraju po ovim brljama
J

Jacimovic

pre 6 meseci

Kako je nebitan takmicarski mec kad se igra za 3 miliona evra (u slucaju pobjede a remi je oko 1 milion evra).
P

Pa1

pre 6 meseci

Večeras igra aktuelni šampion Evrope protiv bivšeg prvaka Evrope! Igra naša Zvezda i mušema se trese na Marakani! Hvala ti Zvezdo na uživanju i hvala što si deo Evropskog fudbalskog elitnog društva
m

miile

pre 6 meseci

Marakano,Mrkelano....Rajko! Rajko Mitiću,možda ne znate
1

1980

pre 6 meseci

Besmislen tekst za loženje klinaca. Nego lepo u pauzi da se pometla svlačionica da se vidi ko može a ko ne pa onda isto to kad se završi sezona tkz doselekcija.
Z

Zvezda ima svoga sina, svoga Rajka Janjanina

pre 6 meseci

Ja sam dosledan. Bojkotujem i protiv Lučana i protiv Sitija. I to traje već tri sezone (a tamo sam bio od Benfike 1984te), i tako će i ostati dok ova uprava u zdrav mozak svakoga sa barem malo pojma o fudbalu. Peru milione preko nekakvih indijanaca. u par godina je impozantan spisak potpunih promašaja, od klinaca sve što zamiriše na fudbalera zavaljuju budzašto, deceniju nisu u stanju da proizvedu krštenog beka pa nam LŠ igraju Rodić i Mijailović sa poznatim ishodom. O njihovim poslušnicima koji su sebi dozvolili da pljuju Zvezdine zvezde ali svoj navodni patriotizam nikako da kanališu gde treba ne bih. Dok je tome tako, sajonara gospodo.
П

Посредник

pre 6 meseci

Кад си био последњи пут на стадиону?Пошто кажеш не долазиш због управе и прање пара.Свака управа се тиме бави не само код нас него свуда.Што се трансфера тиче,промашили смо их доста у последње вријеме али резултати нису тако лоши упркос томе.Што се тиче Пиксија,тај човјек је оставио огроман дуг у Звезду и само отишао у Јапан.Са аспректа фудбалера свака му част,а са аспекта функционера Звезде обична 0 и један од најзаслужнијих зашто је Звезда имала толике дугове и има их још.Јел ти долазиш због управе или Звезде?Ако ти се не свиђа управа,дођеш на стадион а има их још таквих као што ти размишљаш и отераш управу.Просто једноставно.
Z

Zvezda ima svoga sina svoga Rajka Janjanina

pre 6 meseci

Pa piše ti gore kada sam bio zadnji put - pre tri godine. A te priče da je se Piksi nakrao pa iz čista mira pobegao u japan su za malu decu (inače, za razliku od recimo Terzića je bio miniran od početka). Zna se ko je krao i to i priznao pa ga sada koriste kao ikebanu. Ali nema veze, niti sam ja bitan niti mogu da oteram ovo zlo (a koliko je klub ukanaljen videće se tek kada ovi odu, za sada imamo duhovite priče o "računovodstvenim" dugovima, da nije tužno bilo bi smešno). Nema veze, ko misli da dolaskom na stadion podržava klub sa ovakvom upravom, od volje mu. Moj izbor je da na stadion ne dolazim. Čim odu, eto mene nazad, kao i još mnogih drugih. I protiv Lučana i protiv sitija i u Ivanjici. U međuvremenu jedino ne treba da bude iščuđavanja zašto stadion zvrji prazan. Zvrji prazan zato što je klub uzurpirala interesna grupa. Kome to ne smeta, nemam problem. Samo nemoj da mi iko deli lekcije o zvezdaštvu.
G

Ganga

pre 6 meseci

Dolazio si kad su bili Toplica Spasojević,Dan Tana,Piksi... Oni su isto krali Zvezdu. Nisi baš dosledan!
Z

Zvezda ima svoga sina, svoga Rajka Janjanina

pre 6 meseci

@Ganga - dolazio sam i kada su bili Džajić i Cvetković i Lukić. Ne brini o mojoj doslednosti, veoma dosledno bojkotujem od kada nam je klub do kraja pretvoren u svinjac i Terzićevo privatno eksport-import preduzeće. Ponavljam, kome to ne smeta, nemam problem, neka uživa. Meni, eto, veoma smeta što su mi klub pretvorili u lukrativni privatni projekat za isisavanje i pranje para i deljenje sa kim treba. A ko je tu dosledan i u čemu brzo će se pokazati.
П

Посредник

pre 6 meseci

Брате,ја долазим због клуба и љубави према клубу.Има доста лоших ствари у управу то стоји,ал нема тог Терзића нити било које управе да мене може одвојити од стадиона.Ако ваља нешто подржаћемо.Ако ме ваља тераћемо.Али за све требају људи и пун стадион.Твој избор је да не долазиш,мене је то несхватљиво али добро.И да оде Терза као што ће отићи,доћи ће ко зна ко сличан њему из политике и ето онда по томе тебе нема на стадиом још дуго.Свака је управа крала за себе,па колико смо тек имали промашаја 2010-2011 још никакви резултати,па је било 30.000 људи сваку текму.Ко ће да тера управу ако нећемо ми као појединци са стадиона?
A

Atlantik1996

pre 6 meseci

Kazes da si dosledan, a Terza je od 2014. na poziciji u Zvezdi. Znaci 6 godina si podrzavao, a 3 ne podrzavas. Ili da ti prevedem - 6 god je prao pare i nije ti smetalo, a naredne 3 god ti smetaju. Toliko o doslednosti. Lepo je neko rekao, dodji na zapad pa vici sve vreme "Uprava napolje". Ovako sedis kod kuce i kenjas po internetu, a ni ne znamo da li si pravi simpatizer ili tastatura...
Z

Zvezda ima svoga sina, svoga Rajka Janjanina

pre 6 meseci

@Posrednik - razumem te ali budi uveren da ne voliš Zvezdu više od mene.
П

Посредник

pre 6 meseci

@zvezda ima svog sina...ако и мало волиш Звезду,буди на стадиону.Немам шта ја да се уверавам о томе,нити ћу о томе да радим.Ако волиш толико Звезду,буди тамо где требаш а не крај малих екрана и од куће пљувати је најлакше.Ко је од куће отерао управу,волио бих знати.
Z

Zvezdin apostol

pre 6 meseci

Dolazim zbog ljubavi prema Zvezdi,danas glrdam fudbal,sutra kosarku,i.tako vec godinama,a dolazim izdaleka.Da je sam Vazura presednik Zvezde,ja sam vaspitan da volim Zvezdu..,secas se kad je Milko presao u Partizan,srce me i dan,danas boli...,ali presednici budu i odu,ali Zvezda ostaje,to zapamti.Zato ne filozofiraj ako si Zvezdas,pravac Marakana!
Z

Zvezda ima svoga sina, svoga Rajka Janjanina

pre 6 meseci

@Posrednik svako neka bude gde misli da treba da bude. Pa ukoliko ja nikoga ne ubeđujem da ne treba da ide - iako sam ubeđen da bi posle dve utakmice sa organizovanim bojkotom nesoj sam otišao - tako ne treba niko ni mene da ubeđuje da treba da učestvujem u razaranju kluba. A ko je u pravu brzo će se pokazati.
П

Посредник

pre 6 meseci

После двије текме организиваног бојкота би Терза отишао?Таман као и управа комшијама што је отишла...То су шупље приче.Север ће га прије отерати сам него што ће бојковати текме.Као што смо и друге отерали тако ће и ови.
П

Приправник

pre 6 meseci

И још ме занима како ти својим доласком учествујеш у разарању клуба?То ми објасни.
Z

Zvezda ima svoga sina, svoga Rajka Janjanina

pre 6 meseci

Kako? Pa eto tako što ne bojkotuješ krađu kluba koja je vidljiva iz aviona. Jbg, kome ne smeta što ti kroz klub prođe preko 100 miliona, u dugu si i dalje najmanje 80 a igra ti Ndaje u špicu kao najskuplji centarfor u istoriji kluba - da o ostatku ne govorim - treba da ide redovno na utakmice. Neki to smatraju iskrenim zvezdaštvom i vernošću. Ja recimo to smatram ličnim pristankom na dalju devastaciju kluba. Ponavljam, svakom svoje.
П

Посредник

pre 6 meseci

А што се није бојкотовали 2010-2011 него је пун стадион био.Ко нам је тада играо шпица,ко нам је тада узимао паре?Па се долазило.Свак свој избор,било је горих шпицева од Ндиаје па смо и даље ту Опет понављам,свака управа пере паре и узима их за себ
M

Milan pavkov

pre 6 meseci

Tako je❤️🤍
D

DžoniRS

pre 6 meseci

Mene zanima sledeće, da li navijate za Zvezdu? Jer ako navijate, ona idete na utakmicu da navijate za Zvezdu. I protiv Sitija, i protiv Lučana, i protiv Pjunjika. I nije vam bitno da li igra ovaj ili onaj igrač, jer su svi oni igrači Zvezde. I nije vam bitno ko je u upravi, jer su oni doveli Zvezdu tu gde jeste, i svakako ne navijate za njih, već za Zvezdu. Sve ostalo su samo puki izgovori. I to što ti se ne sviđa Terza, i ovaj i onaj igrač, i to što smo poslednji u grupi, i to što ne igramo ubedljivo, ništa od toga nije bitno, to su sve samo i jedino izgovori i propaganda iz komšiluka. Jedino mogu da razumem ljude koji nisu iz Bg, jer realno, košta puno da se dođe na utakmicu, a mnogi nemaju da plate to jer onda neće imati šta da jedu. Pričate o igri. Pa evo, od Miloja do danas, svaki trener je imao lošu igru u domaćem prvenstvu. Na svakog ste kukali. A ovo je četvrti trener. Pa šta mislite, da li je do trenera (koji u Evropi igraju kako treba) ili je možda do loših terena i bunkera koji igraju sve ekipe protiv Zvezde? Pričate o LŠ. Pa ovo je treće učešće, i prvo u kome na žalost nećemo imati pobedu (osim ako se neka repriza Pavkovadnaa ne desi večeras, a šanse su da neće). Ali je zato prvo učešće u kome nismo doživeli rezultatski brodolom, prvo u kome smo bili konkurentni sa protivnicima, iako smo imali najbolji tim na svetu, i jedan on najboljih timova u Evropi, i na žalost nismo imali sreće a apsolutno zaslužili bar jednu pobedu protiv Jang Bojsa. Nikad konkurentniji nismo bili u LŠ. i vama to ne valja? Pa izvinite ninže, nismo vas prepoznali. Šta biste vi? Kakva crna ulaganja, te pare su smešne, čak i da su istinite, a ne prepumpane da bi mogle da se izmuzu iz Zvezde. Zvezda ima puno problema, ali je Zvezda iz godine u godinu rasla i napredovala. Jeste, u pravu ste, krade se, izmuzava se, ne radi se kako valja, ali i dalje se napreduje. Da li je moglo bolje, moglo je svakako. Ali je moglo i gore. Izgleda da su neki već zaboravili broj za SMS. Tako da bih da vas zamolim da prestanete više da svoje frustracije ispoljavate u formi izgovora i pljuvanja po Zvezdi, već da krenete da dajete podršku ovom timu, jer ste između ostalog i vi sami krivi što nam pola igrača igra bez samopouzdanja. Jer kako će da ga dobiju kad na netu i društvenim mrežama mogu samo i jedino da pročitaju pljuvačinu kraj svog imena? Nikad ništa dobro, samo loše, samo pljuvanje, samo to da pojma nemaju. Kakvi ste bre vi to navijači? Ugledajte se malo na Grobare, oni kad neko ume da doda loptu prvom do sebe naprave najvećeg talenta na svetu, daju mu podršku, a mi iako imamo daleko bolje igrače samo pljujemo. Dosta bre više, počnite da dajete poršku, a pljuvanje neka konačno stane jer samo čini medveđu uslugu! Navijajte za svoj tim konačno! I da ponovim pitanje s početka - a li navijate za Zvezdu? Jer ako je odgovor DA, onda počnite da se ponašate kao navijači Zvezde!
F

Fudbalski Grof

pre 6 meseci

Ti ko da radis za Terzu, evo ti pitanja koliki je dug, tolike godine igranja u Evropi prodaja igraca, a duk je jos prisutan i verovatno se uvecava, lepo si srocio tekst ali to se zove ulepsavanje prakse, teorija je drugacija, Zvezda igra lose a primaju platu, pa oni sami nece da se trudi, zasto bi se ja sekiro i davao pare da ih gledam, kada oni nece da trce mrzi ih
D

Denis Bergkamp

pre 6 meseci

Meni djeluje da vi niste svjesni da za ove najveće utakmice stadion napune ljudi iz unutrašnjosti Srbije i iz Republike Srpske. Naravno da neću sjesti u auto, voziti 350 km tamo i ovamo svake sedmice. To je nus pojava činjenice da Zvezdu vole ljudi širom bivše Jugoslavije. Pored toga, na utakmici protiv Jang Bojsa sam pokisnuo kao miš. Pa nisam blesav da kisnem svako malo. Dođem ponekad, na najveće utakmice. Ne da gledam rivala, već da navijam za Zvezdu. Za pun stadion svake sedmice, napravite da Marakana bude uslovan stadion, sa pokrivenim tribinama, označenim sjedištima i sa mnooogo više ulaza. Pored toga, smaknite politiku od kluba i priče kako ne može bez Terze. Može i hoće jednog dana, svanuće.
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Karte deli Pepsi u nagradnoj igri?!PEPSI!
V

Vračar

pre 6 meseci

Zato kod vas nemaju šta da dele.
3

3444а

pre 6 meseci

Половину са запада чини?можда на европским утакмицама...у домаћем првенство једва да је 100 људи било на западу у сриједу против Радничког.Ноћас ће сви да се навале да гледају Сити,а кад је домаће првенство у питању славо долазисем Севера.
N

Nnnn lice

pre 6 meseci

Ko u ovih deset godina nije shvatio zbog čega postoje zvezda i partizan a i sport generalno u Srbiji a i dalje se loži i kao nešto navija i onda je definitivno kompletna budal i nema mu pomoći...
e

easy

pre 6 meseci

Stadion je prazan zato što su nam uništeni zemlja, život i životni standard. Povrh svega, pošto im nisu bile dovoljne sve ostale pljačke, pljačkaju i taj klub i prave nas majmunima.
П

Полуосовона

pre 6 meseci

У грчку се бајно живи?Тамо је стандард баш висок па због тога људи долазе на стадион.Рекоше и да ће пензионерима повећати пензије,а онда ће и они ма стадион.Јел могуће шта ми слушамо?Да због стандарда земље не идемо на стадион?Па нису карте 35.000 динара но 300-400.
Z

Znači da

pre 6 meseci

Nazovimo pravim imenom stvari, ne uvijajte i ne lažite. Najlošiji tim u grupnoj fazii i tačka. Sve ostalo je prašina u oči. Veliki broj navijača je svestan i tako će to nazvati. Neki broj fanatika će to ublažiti, ali rezultat je isti.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Dodji ili ne na stadion. Kakve veze ima da li je klub najbolji ili najgori? Ovo su 32 najbolja kluba, elitno takmicenje. Ako te ne interesuje da vidis i navijas za svoj klub, ako te ne interesuje da vidis najbolji tim Evrope, onda nemoj da dodjes i kraj.
e

ef21

pre 6 meseci

Da rezimiram: ne valjaju ovi što dolaze samo na velike protivnike, ali ne valjamo ni mi sa zapada zato što kritikujemo, iako činimo oko 50% publike na prvenstvenim utakmicama? Kada sam kao klinac počeo da idem redovno na Zvezdu 85/86, na najmanje atraktivne protivnike u rangu Slobode iz Tuzle, Budućnosti, Osijeka dolazilo je po 35.000–40.000 ljudi ako je lepo vreme. Tako je bilo sve do rata. Sada nas bude 3.500, a od toga je polovina na zapadu. Ljudi dolaze zato što vole klub i žele da ga podrže uživo. Zbog toga što im je stalo, boli ih kada vide da nešto ne valja i glasno negoduju. Kada dođem posle utakmice kući, čitam da je ovaj novinar video skoro sve probleme, sve bolne limite kao i grube greške trenera i igrača koje smo i mi videli i kritikovali?! A o razlozima jadne posete su ljudi dovoljno rekli u dosadašnjim komentarima.
V

V1AD

pre 6 meseci

Bogdana ili Aleksandra Tirnanića?
G

Gost784

pre 6 meseci

Nismo željni lige šampiona kao takmičenja nego jakih utakmica i dobre igre, prosto željni smo fudbala, a ne bunkera protiv nekih poluamatera po blatu u maloj kupini
D

Djape45║

pre 6 meseci

Sa kim god da dolaze, zasto je to nama bitno ? Mi gledamo zbog nase Zvezde a ne zbog protivnika
D

Dragan Prokuplje

pre 6 meseci

Ne mogu da lazem ni vas ali ni sebe.Ne dolazimo sa decom cak i z Prokuplja da bi gledali Zvezdu.Dolazimo da vidimo velike klubove i igrace kojih na ovim prostorima nema.Deca su skupljala novac da bi otisal sa nama da gledaju Mancester Siti a ne tamo neke Rodice,Gobeljice,Ivanice i ntako to.Znaci iskljucivo i sam o zbog velikih igraca i klubova smo spremni da izvojimo svoj novac i da zapucamo cak 350 kilometara u Beograd.Toliko o tome.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Neki ivanici, Rodici i ostali igraju godinama za Zvezdu. Rodic je ostao poslednji od te ekipe koja je dosla 2017. Igrao je i zdrav i povredjen, trudio se koliko god je mogao. Da li mislis da Zvezda ima te pare da dovede svetske zvezde? Ali, opet zahvaljujuci Rodicima, Ivanicima i ostalima dolazi taj Siti sa svetskim zvezdama, prvak Evrope.
V

Vračar

pre 6 meseci

Da nema te Zvezde zbog koje ne dolazite u Bg. ne biste ni Siti videli. Ponesite i šalove Sitija.
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

Uz sav novinarski trud ne može veštački da se kreira tenzija. Čim se piše da karata nema situacija je verovatno suprotna. Što ne znači da stadion neće biti pun ali način na koji su se ispunjavale tribine bio je jedinstven i verujem da nije bio svojstven nijednom klubu koji igra Ligu šampiona.
J

Jel tako?

pre 6 meseci

Ti sebe nazivas navijacem zvezde?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Brate, imali su akciju ako kupiš karte za Maldost, možeš i na Siti. Mislim da je severna tribina u pitanju. Toliko o tome da je sve krcato.
Ž

Železnik

pre 6 meseci

Zvezda ima problem sa realizacijom i odbranom ali nije uopšte igrala loše u grupnoj fazi.
M

Manipulacija

pre 6 meseci

Radi te za zvezdu
Z

Zaim

pre 6 meseci

U zimskoj pauzi neke stvari ce se morati isterati na cistinu.Hocemo evropsku Zvezdu,onda moramo imati i evropski stadion i sve pratece sto ide uz to.Terzic ako nije sposoban da to iznese,onda nek ide.Sa novim stadionom doci ce i nova,jaca Zvezda.Kakva je slika kad na stadion od 50000 hiljada dodje 5000 i to na jednu tribinu.Jednostavno,moramo.
3

34444а

pre 6 meseci

Да правимо нови стадион да би људи долазили?Неће да може.Све се може десити ал Маракану не мењамо ни за шта на свету.Још само кров да среде ако је у могућности да покрију трибине и то би било то.Остало је доста напредовало у односу на прошлу годину.
M

Mili vanili

pre 6 meseci

To više nije narodska zvezda..kako čovek da se poistoveti sa igračima koji primaju milione u državi gde nema leba da se jede,sa terzićem i njegovim sinovima koji nose satove od 100000 evra,Mrkela koji vozi auto od 50000 evra a nije pre zvezde imao za juga..Putuj zvezdo što se mene tiče,ja sam svoje odnavijao ,uživao na stadionu,slavio uspehe ali ovo sada osećam da nije moja zvezda.Gledam je,pratim ali bez emocija i tako ravnodušno a primećujem i da većina tako radi
G

GostHilti

pre 6 meseci

Te priče da igrači primaju milione a narod gladan u Srbiji piši na nekim drugim portalima jer se vidi iz koje si kuhinje idu tvoje misli. A uporedi primanja u engleskoj i život pa doješ na isto da oni primaju platu u milionima a narod gladan
r

realno...

pre 6 meseci

Verujem da ti navijac zvezde nisi
d

dottore

pre 6 meseci

Narod u Engleskoj nije gladan, makar onaj koji hoće da radi jer posla ima na pretek. Narodu u Engleskoj nije problem da plati pretplatu za sportske kanale 50 funti mjesečno jer imaju para. Narod u Srbiji je druga priča i čovjek koji živi u Srbiji ne vidi kako ljudi vani žive. Apsolutno se slažem za Terzu i Mrkelu i njihovu djecu, njih treba štapom otjerati iz Zvezde. Samo mešetare i kradu. Naša Zvezda nakon njim će nažalost pasti vrlo nisko.
T

Totalno

pre 6 meseci

nebitna utakmica ......I ovi sto ce doci,doci zbog sitija ...... Jbg nema narod para,posebno navijaci iz unutrasnjosti-i da ne plate ulaznicu koliko treba samo za troskove ......
B

Buljko

pre 6 meseci

A da nije problem što živimo u jednoj od najsiromašnijih država u Evropi ,radimo za prosečnu platu od 500 evra,da dodjem iz unutrašnjosti da pogledam utakmicu treba mi 150 evra minimum za kartu,gorivo ,platim putarinu i da pojedem pljeskavicu ispred stadiona?!?!
M

Marko7146

pre 6 meseci

Dolaze ljudi da gledaju Siti, a ne Zvezdu! Realno, jos jedan debakl i LS posle silnih najava i obecanja da ce mozda proci grupu, ali cilj je LE. Nista od toga, narod nije glup, ali jeste prevaren! Delije su placena grupa, nemaju oni veze sa pravim navijacima Zvezde. Dolaze na sve utakmice, jer im je to “posao”, placeni su za to i to svi znamo! Zvezda nikad ne bi bila ona Zvezda do 91. da je imala placene navijace koji podilaze upravi! Tako da je sve ovde jasno! Marakana je puna zbog Sitija, ne zbog Terzine Zvezde!
l

lll

pre 6 meseci

Ali i dalje ste glupi, mnogo Terzica zabole da li dolazite zbog zvezde ili sitija. Njemu je bitno da uzme novac. Da ste imalo pametni i da ne ode niko, naravno nikad se to nece desiti. Da na stadionu buti placeni navijaci samo grupa od 2,3 000 i niko vise. Mozda bi se nesto i promenilo. Ovako dok je pun stadion nista se nece promeniti.
С

Само код вас

pre 6 meseci

се намаракану долази туристички да игра партизан то би била чиста љубав...
М

Мајстор Боб

pre 6 meseci

Пази ти наслова... Ништа не брините "душебрижници", огромна већина ће доћи због Звезде и носиће је до изненађења овогодишње Лиге Шампиона! ПОНЕСИ ШАЛ - СВИ НА МАРАКАНУ!
@

@

pre 6 meseci

Ponesi sal😁😁, pa ovi igraju sa rezervistima
P

Pera Zdera917

pre 6 meseci

Nemoj da se palis, Siti igra sa rezervama, njima je vazniji vikend i mec sa Liverpulom! Zvezda im je turisticka poseta Beogradu!
P

Pazi

pre 6 meseci

@Pera Zdera917 Druže, pomešao si klubove. Liverpool igra sa United-om ne sa City-jem. Jeste Mančester ali crveni deo ne plavi.
H

Ha ha ha

pre 6 meseci

@Pera Zdera917 E sad si samo glup ispao. Što li ljudi komentarišu kad ne znaju? City igra sa Crystal Palasom za vikend. A Liverpool igra sa Mančesterom ali Unitedom. Još se pitam koji su ovi što su ti plus lupili? Očigledno poznavaoci fudbala kao što si i ti.
P

Petrinjo72625

pre 6 meseci

Dal je realno da jedan igrač iz TSC a bez i jednog meča u Evropi vredi kao nas najzalentovaniji napadač posle LS.. mazanje očiju javnosti, ovaj transfer je oko 10m minimum i zbog ovog prodavanja magle i treba da im bude prazan stadion.. Loši rezultati se dešavaju, Manchester je završio poslesnji u grupi, ali ovo tumbanje ekipe svaki meč, stranci na tribinama, menjanje formacija igrača, ovakvi transferi to je sramota.. i posle svih ovih uspesnih godina mi nemamo nikakav sistem, nit se zna formacija, ko gđe Sta igra, ko će nas trenirati od nove godine.. jedna velika bruka i to je dovelo do ravnodušnosti u najkraćem !!!
P

Peteinjo8262

pre 6 meseci

I da dodam još gade mi se ovi naši “bratski” klubovi, preko olimpijakosa sad do zenita, kao da smo mi neki njihov razvojni centar, pazi ti ovo oni imaju pravo preče kupovine, a kad smo hteli kasijeru Sta je bilo, pa djuba?! Gđe su tu bratski odnosi!? Nas namestaju najcrnje, otpade njihove pretplaćujemo a oni naše najbolje uzimaju po bagatelnih ceni! Gasprom mi ne spominjite, imamo ugovor od glavnog sponzora kao kad smo bili pred gašenjem! Jel isto vreme tad i sad, nema inflacije nema boljih rezultata, nema sankcija za njih?? Oni za ovu uslugu koju im čini Zvezda trenutno, da ponovicu uslugu, trebali bi da Plate minimum 40,50m godišnje za sponzorstvo, verovatno i plaćaju manje na naše “kiparske” racune! Muka mi je vise od naših muljaža, volim zvezdu do koske ali se trude na sve načine da mi je ogade!!!!
B

Bivši

pre 6 meseci

Nikad više ulaznica na prodaju preko Fejsbuka i drugih društvenih mreža. Toliko o interesovanju.
e

ejjj

pre 6 meseci

Kakva sad prodaja zar nije delio Terza besplatno protiv Mladosti zasto bi ljudi prodavali ako je besplatno???? Ajde odlucite se vise
Ц

Цопе

pre 6 meseci

Ајде поновите још хиљаду пута реченицу "Играју резултатски небитан меч".
С

Стари делија

pre 6 meseci

Гледао сам звезду на врховима прстију стајао 90 минута. Гледао сам и против ј.бојса, а што ни сам не знам. Волим је, волећу је до краја живота, али морам да кажем следеће: Ми морамо да бојкотујемо овакву управу, вође(капиталисте) Ово везе са спорзтм нема, озбиљан новац обрћу и стављају у џепове. Многи неће разумети ово, многи (већина)знају о чему пишем. Чињеница је да због такве управе, велики број навијача неће на стадон. Поклањале су се карте на предходне две утакмице, а знамо да се тражила некада не питајући за цену. Мене неће видети док ова управа не оде из звезде, ја им нећу давати легимитет. Ако сте прави навијачи помозите звезди бојкотом, а не да вас маме са причом ми волимо звезду, ко јб управу. Спортски поздрав.
П

Приправник

pre 6 meseci

Долазиш ли због управе или Звезде?Ни мене се не свиђа управа,ни Терза никако.Шта треба да радим сад,да не долазим на стадион?Константно помињете бојкот,доста више са тим.Те методе бојкота могу код гробара...да бојкотују сједе кући и мисле да ће управа сама да оде.Ми смо управу терали са 35.000 људи на стадион и то има сврху а не празан стадион.Све док тако буде имамо шансе да их отерамо ако мислите да то треба.Због Звезде долазимо и свака управа је лоше радила и свака је отерана тако ће и ова.
P

Popsi

pre 6 meseci

Gledam Kopenhagen i pitam se gde smo pogrešili. Hvala bogu, neću doći na utakmicu. Ne želim da gledam Mančester već moćnu Zvezdu.
p

pa

pre 6 meseci

i jeste zaraza neka! od politicara koji nas prisvajaju i tako blate, do katastrofalne uprave koja samo svoje dzepove puni i ocigledno nisu za vise od llkalnog kluba i mulja… i na kraju navijaci na severu koji su nas svojim ponasanjem i navijanjem rasterali sa celog stadiona a ne samo sa severa. sramota!!!
R

Realno 1313

pre 6 meseci

Slabo dolaze turisti
M

Mare Ns

pre 6 meseci

Darjane, ako je ovo tvoj odgovor tastatura navijacima, stidi se.... Stariji sam od polovine koji ce danas biti na Marakani, secam se svega... Bio sam kako kazes na Severu, danas ci biti na Istoku. Ako imas petlju, napisi da Udruzenje gradjanja Delije Sever vec godinama nema istinskog vodju, da nema onog frapantnog navijanja svih 90 monuta, da su navijaci placeni,kao i sve u drzavi. Napisi da na zapadu dolaze starlete, mamini i tatini sinovi. Napisi, ako smes. Nekada je na Marakanu dolazila "raja" koja se nije stedela. Sada, u ova moderna vremena, toga nema. Smes li, Darjane??? Ako mi ne obajvite komentar, bices jos vise kritikovan na svakoj vesti. ZVEZDA
D

DS1989

pre 6 meseci

Ajde mi objasni kako su to Delije placene? Odgovori mi zasto onda Covic jednostavno ne plati vodjama da se Delije vrate na Jadransku ligu? Ja te ovo pitam jer znam da su nudjene i pare da se Delije vrate ali je odbijeno. Meni je vise muka od vas laznih zvezdasa. Evo ja imam 40 godina Beogradsko sam dete odrastao i dan danas zivim u kraju koji se smatra da je jedno od jacih jezgra navijaca Zvezde i upucen sam u gotovo sve sta se radi na tribini a cesto sam ovde ljudima i transfere najavljivao pre nego sto novinari saznaju, tako da nisam neko ko lupeta jer recimo za tebe smatram da lupetas kada te slusam deluje mi da je tebi muka od zivota a ne tribine. Ljudi koji vode navijanje su tu jako dugo malo se dopunjava menja ali i dalje su isti ljudi koji su nasledili staeiju gradu. Ja imam 40 godina ti ako imas 60 godina pa pricas sta je bilo 80ih onda ok jer ja to ne znam. Kazes Delije nemaju vodju pa nikada nismo mi imali jednog vodju i to valjda treba da znas. O pricama SNS i Delije moze da se prica ali moze i da se pita zasto jedan od vodje Grobara Aca Rosavi ide sa ekipom stalno na SNS mitinge? Kratko i jasno ako SNS ode ide Ostoja a ide i Zeljko i Panter i Le Dej i cela njihova bajka ide u kosmar jer su ljudi tu zbog lepih para a ne casova ljubavi kako mnogi misle...
@

@ds

pre 6 meseci

Al se#es, Zeljko ne ide nigde a Panter i Ledej su zamenjivi. A ti prijatelju ovog gore ne slusas nego CITAS
f

fljubic

pre 6 meseci

Ако Делије немају истинског вођу, онда нема ниједна група на целом свету... Скоро већу глупост нисам прочитао...
r

real red star

pre 6 meseci

Pa neki klosari i dolaze da gledaju plasticni siti, ZVEZDA ZVEZDA I SAMO ZVEZDA!!
c

cipar

pre 6 meseci

Gvardiola budi oprezan, Bahar je to🤣