Maraš košta 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.20. | 13:23

Portugalski Rekord piše da će srpski fudbaler, ukoliko Almerija prihvati da plati pomenuto obeštećenje, potpisati ugovor do 2024. godine

Cena pouzdanog srpskog štopera Nikole Maraša se više nego utrostručila u poslednje tri godine, pa Šaves zainteresovanoj Almeriji u ovom trenutku traži 1.500.000 evra za svog igrača.

Srpski fudbaler je u Portugaliju došao 2018. godine iz Rada za obeštećenje od 450.000 evra, a ugovor sa Šavesom ima do leta 2022. Ipak, ovosezonska pozajmica u španskom drugoligašu bila je više nego plodonosna za 24-godišnjeg igrača. Maraš je na terenu proveo 2.297 minuta, po čemu je drugi u ekipi iza Hosea Korpasa.

Izabrane vesti

Ugledni portugalski Rekord piše da će srpski fudbaler, ukoliko Almerija prihvati da plati pomenuto obeštećenje, potpisati ugovor do 2024. godine.

Maraš je prve fudbalske korake napravio u Partizanu, a potom je tri godine bio u podmlatku Rada, gde je potom kao senior igrao punih pet godina. Prelazak u Šaves je bio pravi potez, pošto je dve godine bio standardan u Portugaliji, a nakon toga je usledio odlazak u Segundu.

Ove sezone zabeležio je 28 nastupa za Alemeriju i postigao tri gola. Španski tim se nalazi na trećem mestu u drugoligaškom rangu takmičenja i kada sezona bude nastavljena biće u prilici da se domogne promocije u Primeru.


tagovi

Nikola Maraš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara