Maraš na meti bundesligaša

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.08.19. | 19:54

Fortuna iz Dizeldorfa je zainteresovana za srpskog defanzivca

Nikola Maraš bi naredne sezone mogao da igra u Bundesligi. Kako pišu portugalski mediji, Maraš je na meti Fortune iz Dizeldorfa. Portugalci ističu da je Šaves u pregovorima sa Fortunom oko mogućeg transfera Maraša.

Nemački sastav želi da ojača centralni deo odbrane, pa je tražeći pojačanje na toj poziciji stigao do Maraša koji bi tako mogao da završi u nemačkom fudbalu.

Izabrane vesti

Pregovori su u toku. Fortunina prvobitna ponuda je opcija pozajmice sa mogućnošću kupovine na kraju sezone, ali velika odgovornost nemačkog tima u celoj priči bi bila plata Maraša.

On je jedan od najplaćenijih igrača Šavesa, a s obzirom da je taj tim ispao u drugu ligu, oslobađanje od plate Maraša ne bi bila loša ideja za Šaves, pišu Portugalci.

Maraš je u redove portugalskog tima stigao iz Rada. Do sada je odigrao 62 zvanična meča, a za to vreme postigao je pet golova, što naravno nije njegova prvobitna sfera delovanja.

Defanziva mu je naravno jača strana, i to očigledno dobro radi s obzirom na interesovanje Fortune Dizeldorf. Da li je to sledeća stanica? Dobili bismo još jednog internacionalca u Ligama petice.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara