Komentari na vest

Marez pokvario Sitijeve planove, Silva bi mogao da ih zakomplikuje: Građani moraju u neplaniranu kupovinu

p

pdk

pre 9 meseci

Imas Halanda i Alvareza, sta ce ti krila? Silva svakom timu treba i u svakom bi imao mesta, to jeste zal ako ode. Ali ma koliko bili potrebni Gundogan, Marez...Pep je napravio odlican rez dugorocno gledano. Pogledajte LFC, osvojili sve, nista nisu prodali, doveli slabo...i sta bi? Doslo do zasicenja uglavama, zamora misica od ludackog presinga i nista nisu uradili. Pep ima i sredstava i zna kako da izvuce u svoju korist. Mozda ove sezone nece biti masine, ali verujem da ce vec sledece opet biti favoriti za LS.
4

46

pre 9 meseci

Daj Gvardiola uzmi ovog Sterlinga nazad, ne treba pare ne treba ništa...
h

hogar05

pre 9 meseci

Joško Gvardiol je potpisao za MC?
m

mislim da

pre 9 meseci

Ce siti igrati sa dva spica jer alvarez nece trpeti klupu.Druga stvar je taj palmer.Jako,jako interesantan igrac.Fali mu telesne mase a opasan je kao sam djavo.Misljenja sam da i gvardiol nije preko potreban sitiju.Vise taj jedan ofanzivni veznjak koji je u stanju da odmeni gundoganove asistencije i golove.A ako ce bas krilo onda je boven pravi covek za siti...
A

Azzu

pre 9 meseci

Kakav lucic kakvo što, pa taj ne može da igra u drugoj ligi Njemačke. Najbolje rješenje je Eze ili Bernardo na krilo, il čak igra sa 2 napadača. Vidjet ćemo šta će Pep uraditi.
S

Saturn

pre 9 meseci

Dajte 10 milki za Lucica , Gvardiola ce od Luce napraviti novog Mareza
K

Keleraba sa obronka Zlatara

pre 9 meseci

Gvardiola nije "napravio" Mahreza vec ga je kupio kao itekako gotov proizvod iz tada sampionske ekipe Premijel Lige, Leicestera.
И

И

pre 9 meseci

Pa nije čovek ni napisao da je Gvardiola napravio Mareza
p

pdk

pre 9 meseci

Keleraba, procitaj sta je covek napisao...nije rekao da ce kopirati zivotni i sportski put Mareza, niti da je napravio Mareza...vec da bi mogao od Lucica da napravi igraca po meri koji mu fali. Da li moze ili ne, to je druga stvar, ali tvoj komentar svakako nije na mestu.