Marin: Idemo na pobedu, bod nam ništa ne znači (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.11.19. | 16:39

„Bićemo agresivni, kompaktni, znamo da smo mnogo bolji kod kuće nego na strani i probaćemo to da iskoristimo“, poručio je lider srpskog šampiona

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin veruje u pobedu svog tima protiv minhenskog Bajerna, s obzirom da samo ona može i definitivno može da obezbedi evropsko proleće na stadionu Rajko Mitić.

Marin je ubeđen da crveno-beli mogu do željenog rezultata uz veliku podršku sa tribina.
"Svi želimo dobar rezultat, pobedu. I mi igrači, jer znamo kakvu šansu imamo, i navijači koji će očekujem ispuniti tribine do poslednjeg mesta i podržati nas kako to uvek čine u ovako značajnim utakmicama. Igraćemo na pobedu, bez kalkulacija jer nam bod ništa ne znači. Bićemo agresivni, kompaktni, znamo da smo mnogo bolji kod kuće nego na strani i probaćemo to da iskoristimo", poručio je Marin.

Izabrane vesti

Bavarci već obezbedili plasman u prolećni deo takmičenja Lige šampiona, ali žele da osiguraju prvo mesto u grupi B.
"Znate nemački mentalitet, nikad ne igraju 50 ili 70 odsto. Imaju 20 top igrača, trener Flik je veoma kvalitetan i po meni je zaslužio ovu šansu, pobedio je Dortmund 4:0 u derbiju, u tri meča ima sjajan učinak uz gol razliku 10:0. Znam ga i stručno i privatno dobro, izvešće postavu koja će u Beogradu igrati na pobedu, a na nama je da iskoristimo svaku šansu koja nam se bude ukazala. Protiv Totenhema smo propuštali velike prilike na 0:0, pa na 1:0 i izgubili meč. Naša jedina mogućnost je da u meču sa Bajernom tako kolosalne prilike ne propuštamo".

Liverpul je prošle godine izgubio u Beogradu, pa osvojio Ligu šampiona. Ni Bavarci verovatno ne bi imali ništa protiv da im se taj scenario ponovi.
"Njh suštinski poraz ne bi koštao mnogo, a sumnjam da tako razmišlja i trener Flik. Dobro ga poznajem, neće kalkulisati u Beogradu, želim mu najveće uspehe, ali ne i sutra na Marakani. Dobro smo se spremili za utakmicu, probaćemo da iskoristimo ono što je stručni štab zapazio i zaista imam dobar predosećaj. Posle mečeva sa Totenhemom, protiv Bajerna nemamo šta da izgubimo, želimo da prikažemo najbolju igru jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata. Znamo našu snagu kod kuće, moramo to da iskoristimo jer vidimo šansu da ostanemo u Evropi i na proleće, što nam je cilj".

Igra i rezultat kroje atmosferu i na tribinama.
"Navijači znaju šta je Bajern i kakvu mi šansu imamo sutra da rešimo pitanje evropskog proleća. Očekujem da stadion bude pun, da nam navijači svojom pozitivnom energijom daju snagu. Bez navijača, realno, ne pitamo se mnogo u okršajima sa ovakvim velikanima kao što je Bajern", jasan je Marin.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara