Marin i Mrkela (© FK Crvena zvezda)
Marin i Mrkela (© FK Crvena zvezda)

Marin promovisan na Marakani: Čeka nas uspešan prelazni rok!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 14:14

„Cilj je da i naredne sezone osvojimo sve“, kaže novi šef skaut službe Crvene zvezde

Najavio je Zvezdan Terzić pre nekoliko sedmica, Crvena zvezda ozvaničila ovog petka. Predstavljen je Marko Marin kao novi šef skauting službe srpskog prvaka i na taj način se vratio u klubu u kome je imao i zapaženu etapu tokom igračke karijere.

Nekadšanji reprezentativac Nemačke je prethodno bio angažovan u mađarskom Ferencvarošu, a sad će na stadionu „Rajko Mitić“ dobiti potpuno drugačiju ulogu od one s kojom se suočavao do je bio na terenu.

Izabrane vesti

Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u Crvenu zvezdu, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način“, istakao je Marin.

Minula dva, tri meseca Marin je u bliskoj komunikaciji sa Zvezdanom Terzićem kao generalnim, odnosno sportskim Mitrom Mrkelom kako bi se iskrisalisao profil fudbalera potrebnih Zvezdi.

Već nekoliko meseci smo u kontaktu. Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas“, dodao je Marin, uz ocenu tek završenog takmičarskog ciklusa. „Druga dupla kruna u nizu je veliki uspeh. Nadam se da ćemo se predstojeće sezone kvalifikovati u Ligu šampiona. To bi bio veliki uspeh, da se posle nekoliko sezona bez Lige šampiona ponovo vratimo tamo gde pripadamo. Osim toga, cilj je da i naredne sezone osvojimo sve“.

Imajući u vidu da je već boravio na stadionu „Rajko Mitić“ aklimatizacija mu neće biti problem:

„Nije bilo previše vremena za upoznavanje. Gledao sam finale kupa i atmosfera je bila sjajna kao i uvek. Sada ću imati dovoljno vremena da se upoznam sa radnim prostorom“, završio je Marin.



tagovi

FK Crvena zvezdaMarko Marin

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara