Baloteli (© Reuters)
Baloteli (© Reuters)

Mario Baloteli se nudi Mančiniju: Peške dolazim iz Turske da igram za reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.11.21. | 14:51

„Ali nisam još u formi“, priznaje napadač Adane

Prošlo je više od tri godine kako Mario Baloteli ne dobija pozive u reprezentaciju Italije. Za to vreme mu se karijera sunovratila čak do Adane, ali nekada izuzetno talentovani špic ne gubi nadu da bi opet mogao pod zastavu. Štaviše, posle dva remija, kojima su Azuri doveli u opasnost plasman na Mundijal u Kataru sam se ponudio Robertu Mančiniju.

Kao argument je ponudio učinak u turskom prvenstvu. Na 12 utakmca nove sezone dao je pet i namestio dva gola, što je veliki napredak, imajući u vidu da je lane nosio dres Monce, ali nije igrao redovno

Izabrane vesti

Posle dve i po godine napokon se osećam dobro. Spreman sam da se vratim u reprezentaciju. Za mene bi to bio san. Peške bih došao iz Turske, ako bih se našao među fudbalerima pozvanim za martovski baraž“, rekao je Baloteli, poslednji put u plavom dresu još septemba 2018. protiv Poljske.

Ako neko poznaje Supermarija onda je to Roberto Mančini. Sarađivali su u Interu, Mančester Sitiju, ali i državnom timu u vreme kad je Mario obećavao znatno više nego što je tokom karijere napravio.

Izgradio sam dobar odnos sa Mančinijem. Oduvek je tako. Samo neka mi kaže šta od mene traži i odmah se vraćam u reprezentaciju. Baš smo nedavno pričali“.

Ruku na srce, u prednosti su Čiro Imobile, Andrea Beloti, ponekad Domeniko Berardi ili u iznuđenim varijantama Federiko Kijeza.

Rekao sam mu: „Nisi me zvao, jer znaš da nisam na svom prepoznatljivom nivou. Imam vremena do marta da dostignem formu kakvoj težim. Ne pričam ovo da bih se žalio što nisam u reprezentaciji, daleko sam od svojih najboljih izdanja, zato moram da radim“,kao da shvata Baloteli šta mu valja činiti.

Italija će u prvoj od potencijalne dve utakmice martovskog baraža biti domaćin, a među mogućim rivalima su: Poljska, Turska, Severna Makedonija, Ukrajina, Austrija i Češka.


tagovi

Mario Balotelifudbalska reprezentacija Italije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara