©Reuters
©Reuters

Mario, da li bi prešao u PSŽ? "Nikad!"; A za 10.000.000 evra? "Naravno!"

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 17:01

"Za taj novac bih otišao i u tim mog brata Enoka (Rivato, Serija C), da igramo zajedno", šaljivo je govorio nestašni napadač Adane Demir

Mario Baloteli ne prestaje da pravi nestašluke u svakom mogućem trenutku kada se pojavi na televiziji, a takav je bio slučaj i u nedavnom intervjuu za TV Play, gde je izazvao osmehe čitavoj javnosti izjavama oko potencijalnog prelaska u Pari Sen Žermen.

Super Mario se vratio u golgeterski život u Adani Demir, gde je stigao kao zamena za Šerifa Endijajea, postigavši dva gola na debiju protiv Antalije.

Izabrane vesti

Pošto se napravsno vratio u žižu javnosti, usledilo je pitanje da li bi prihvatio pozivi Pari Sen Žermena.

"Apsolutno ne. Igrao sam u Nici i Marselju, nikad ne bih otišao u Pari Sen Žermen", kao iz topa je odgovorio Baloteli.

Ipak, usledilo je podpitanje. Da li bi otišao kad bi mu ponudili 10.000.000 evra?

"Za 10.000.000? Da! Za taj novac bih otišao i u tim mog brata Enoka (Rivato, Serija C), da igramo zajedno".

Baloteli je u istom intervjuu rekao da je u mlađim igračkim danima, odnosno pre nego što je došao u Inter, mogao da završi u Barseloni.

"Kad sam bio mali sanjao sam da igram u Barseloni. Pre nego što sam otišao u Inter, tamo sam proveo šest meseci. Mogao sam da potpišem za klub, ali je predsednik Lumecana (njegov prvi klub u omladinskom fudbalu) tražio mnogo novca za moj transfer. Barselona nije želela da plaća za igrača koji nije iz njene škole. Dok sam rastao, gajio sam nadu i da igram za Real Madrid, gledao sam Galaktikose. Kako ne bi želeo da ideš tamo...", dodao je Baloteli, koji je nedavno proslavio 33. rođendan.


tagovi

Mario BaloteliAdana Demir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara