Komentari na vest

Markizio opleo po Alegriju: Kada je Juve dotakao dno, igrači su pljuvali krv! Sada nema jedinstva, čvrstine

R

Rr

pre preko 1 godinu

Juventus smesan klub jesu oni istorijski velikan, samo je problem sto oni sebe zamisljaju da su Barsa i Real…
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Nema se tu druže šta zamišljat. Juventus je zvanično drugi najbolji klub 20. vijeka, odmah iza Real Madrida. Već godinama najviše minuta godišnje za svoje nacionalne selekcije odigraju fudbaleri Juventusa. Doprinos Juventusa italijanskom i svjetskom fudbalu je ogroman i nemjerljiv.
z

zvanicno

pre preko 1 godinu

po cemu?mozda po igrama u domacici ali u evropi i u 20. veku nisu bili bauk.Pa ajax u 20. veku ima 4 lige sampiona.Juve sa svoje dve u istoriji nije u top 2 italijanskih klubova u svetu.
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Zvanično, pitaj ove u UEFA i FIFA zašto je to tako, Službeno je to davno objavio njihov Institut. Ko ne vjeruje, neka gugla.
G

Gostyu

pre preko 1 godinu

Evo, i Markizio je potvrdio ono sto pricam vec duze vreme - Konte talija. Kaze, "imali smo dosta srece te sezone..." - svaka Konteova ekipa ima puno srece u prvoj sezoni kad ih on vodi. Neverovatna jedna pojava koja se iz kluba u klub ponavlja...
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Konte je psihološki profil tzv. trenera motivatora. Takav je i Vlado Đurović bio u košarci.
p

pa to

pre preko 1 godinu

al ljudi zaboravljaju sta sledi u drugoj sezoni - totalni raspad svuda.Pa sa juveom je u drugoj sezoni ispao u grupi lige sampiona porazom od galate.Covek je uspeo da vise puta ispada u grupi ls sa najjacim italijanskim klubovima.Sa interom isto ispadao u grupi.Totalno limitran za turnirski sistem
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Više brine manjak talenta nego požrtvovanosti, pogotovo u veznom redu.