Uroš Kabić (©Rastko Šurdić/Mozzart Sport)
Uroš Kabić (©Rastko Šurdić/Mozzart Sport)

Marko Di Vajo došao u Novi Sad da vidi Uroša Kabića

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.05.23. | 11:55

Nije doduše bio starter u polufinalu Kupa sa Čukaričkim, ali...

Svečana loža stadiona “Karađorđe“ nakrcana poznatim licima. Bili su tu Milan Jovanović, Miloš Krasić, Slaviša Jokanović... Sve same legende novosadske Vojvodine. Ali i jedno dobro poznato ime koje nema mnogo veze sa srpskim fudbalom. Marko Di Vajo, bivši reprezentativac Italije, najpoznatiji po igrama za Parmu i Juventus, pred kraj karijere i Bolonju, klub u kojem sada obavlja ulogu sportskog direktora.

Razlog njegove posete Novom Sadu – Uroš Kabić, koji je već dugo na oku italijanskih klubova.

Izabrane vesti

Letos se pominjao Torino, koji je bio voljan da plati 2.500.000 evra, ali pod uslovom da Kabić odigra određeni broj utakmica što Voši nije odgovaralo. Onda se javila Bolonja, koja još od zime prati 19-godišnjeg krilnog fudbalera. Ove sezone dva njegova gola, mada je u oštroj konkurenciji na Karađorđu uglavnom počinjao sa klupe.

Tako je bilo i u sinoćnom okršaju sa Čukaričkim u polufinalu Kupa Srbije. Prekinutim zbog pljuska što znači da se danas igra sasvim novi meč, pa i postave mogu da se menjaju. Da li će se to i desiti zna samo trener Vojvodine Radoslav Batak, ali Di Vajo je svakako tu.

Do sada je već mogao dobro da upozna Kabića. Pa i da proceni da li se Bolonji isplati da isprati finansijski zahtev Vojvodine za obeštećenjem od oko 3.000.000 evra.



tagovi

Uroš KabićLetnji prelazni rok 2023Marko Di VajoFK VojvodinaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara