Marko Gobeljić za Marka Stankovića: Zvezdin fudbaler usmerio novac za pomoć imenjaku

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.10.22. | 22:17

Igrač 14. kola Mozzart Bet Superlige izabrao adresu na koju će biti usmerena donacija od 50.000 dinara

Sa dva pogotka Marko Gobeljić je Crvenoj zvezdi doneo pobedu (3:0) protiv Spartaka iz Subotice u 14. kolu Mozzart Bet Superlige i sa pravom poneo epitet igrača kola.

Crveno-beli univerzalac dobrom igrom protiv Plavih golubova upotpunio je odličnu nedelju u kojoj je prethodno izvanrednom partijom doprineo trijumfu (4:1) nad Ferencvarošem, a prvi duel na kojem je bio dvostruki strelac za klub iz Ljutice Bogdana osim individualnog priznanja doneo mu je odgovornost i privilegiju da izabere adresu na koju će u humanitarne svrhe biti preusmeren iznos od 50.000 dinara koji donira kompanija Mozzart.

Izabrane vesti

Odlukom Gobeljića finansijska pomoć biće donirana Marku Stankoviću koji vodi bitku za očuvanje vida.

Stanković se tokom 2021. godine suočio sa zdravstvenim problemima, a jedini lek koji bi eventualno zaustavio dalji gubitak vida nije na listi lekova zdravstvenog fonda već je dostupan samo u jednoj farmaceutskoj kući.

Kako Marko i njegova porodica nisu u mogućnosti da sami obezbede velika novčana sredstva koja lečenje ovim leko iziskuje, zatražili su pomoć preko fondacije Budi human u nadi da će uspeti da spreče dalji gubitak Markovog vida.

Svi koji žele da doprinesu Stankovićevoj borbi, mogu da to učine SMS porukom sadržine 1351 na 3030 (cena poruke 200 dinara), ili uplatom na dinarski račun 160-6000001468193-46.


tagovi

Igrač kola Mozzart Bet SuperligeMarko GobeljićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara