Komentari na vest

Marko Marin na raskrsnici – Grčka ili Belgija?

commando

pre preko 2 godine

Za šta će u zvezdu takvih igrača imamo 3 nama treba sredina i odbrana iz centarfora. Faktički fali pola tima a imamo 35 igrača.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Marin je dobar igrac, naravno u godinama ali nema sta majstor, dokazao je on to pre Zvezde, Treba/ne treba da dolazi to ce da odluci struka, a i skup je bre! Dok je igrao kod nas, meni licno nije se dopao, nikada nije doneo neku prevagu na jakim tekmama, cak ni u derbijima, ali strucni stab ce to da odluci. Srecno Marinu u Panati ili AEK-u ali nadam se ne u Zvezdi!
F

Familija

pre preko 2 godine

Ti se ili šališ ili nisi gledao fudbal marin je u zvezdi bio alfa koja sve pokreće čuj nije ti se dopao a on cepao odbrane tako što je delio lopte tamo gde drugi ne mogu ne umeju pritom Marin je jedan od najvećih igrača koji je igrao u Zvezdi sada je tu Dragović ali bilo bi još bolje da su njih dvojica u istom mandatu nosili crveno beli dres Marin je zakon i to je tako a on može da bira gde će igrati

Александар Миљевић

pre preko 2 godine

Najbolje bi bilo da se Marin vrati u Zvezdu
m

moni

pre preko 2 godine

ajde terziću reaguj, dovedi doktora Marina mazad u zvezdu....tim sa i bez Marka je nebo i zemlja...ubedljovo majbolji igrač zvezde u poslednjih 15 godina
J

Jagharrr

pre preko 2 godine

Ma najbolji u istoriji bre. Ili 6-ta Zvezdina Zvezda kako ste mnogi pisali po portalima. Marin je dobar igrac sa dosta nedostataka, zbog cega mu karijera ide samo silaznom putanjom, a vi nemate dodira sa realnoscu. Verovatno bi bio pojacanje ako dodje do sulude odluke da se proda Ivanic, ali nema teorije da je bolji od tog Ivanica, za koga vredi dati 5 miliona, a Marina mogu uzeti besplatno pa ga ne uzimaju.
M

Malj

pre preko 2 godine

Ladno dovode jos jednog spica, pored 4 koja imamo, umesto da posle 5 godina dovedu desnog beka i stopera
M

Malj

pre preko 2 godine

Nisam mislio na Marka, nego na Okaku
M

Malj

pre preko 2 godine

Dont come to Red Star bro!
Č

Čoveče

pre preko 2 godine

Mi nemamo igrača koji će da udje sa klupe i razmrda ekipu tj donese neku razliku u igri. Sve i da ne prodaju ivanica treba dovesti marina da ako ne startuje bar ulazi sa klupe kad nam ne ide i tad počne da pravi dar mar.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Posto ste i ovako malo duzni, treba da se dovede igrac koji trazi masnu platu, da bi ulazio zadnjih 10-15 min..
G

G

pre preko 2 godine

U Genku i toj ligi bi morao da potrči malo. On to nije u stanju. Grčka možda, za male utakmice što se kaže da menja nekog. I Zvezdi pored Katajia i Falka nema mesta.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Kod nas je Ivanic tek proigrao kad je otisao Marin. Njih dvojica jednostavno nisu mogla da igraju zajedno.
M

Mardi

pre preko 2 godine

Petrovic i Erakovic zasluzuju sansu za ostale si u pravu
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Pa ako si tako pametan koga ces da dovedes kad ti ode Ivanic a otice opet nekog stranca koji nema pojima,a sto se tice igraca koji mogu da naprave neku razliku to je Katai i Ivanic ostali nemaju pojima,tako da bi nam Marin dosao kao budali samar i nemojte da zaboravite da su povrede sastavni deo fudbala.
E

Eh

pre preko 2 godine

Marin bi Zvezdi doneo više nego što se očekuje. Prekidi (mada, sem Pavkova, nema ko da skoči), sjajan pregled igre. I to kao levo krilo, pa Kataia prebaciti na desno. Da je ostao Milun sad bi to bio melem za oči
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Hajmo sad 100 komentara dovodite doktora, legendo ajde u zvezdu itd
g

gostinjo

pre preko 2 godine

terzo reaguj
P

Pa 1

pre preko 2 godine

Majstore dodji u Zvezdu!