Marko Marin (©MN Press)
Marko Marin (©MN Press)

Marko Marin na raskrsnici – Grčka ili Belgija?

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 13:33

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde još nije izabrao novu sredinu

Rastanak Marka Marina s Al Ahlijem aktivirao je alarm na nekoliko strana.

U Grčkoj se gotovo momentalno pojavila vest o želji Vladana Milojevića da obnovi saradnju s nekadašnjim reprezentativcem Nemačke i kapitenom Crvene zvezde, ali najnovije informacija o interesovanju još dva kluba. To su Panatinaikos i Genk.

Izabrane vesti

Srpski trener Ivan Jovanović pokrenuo je u klupskoj upravi ideju da se uspostave kontakti s Marinom koji i dalje nije izabrao novu sredinu. Njegov potencijalni transfer u Panatinaikos mogao bi da podigne veliku prašinu u tamošnjoj javnosti zato što je svojevremeno branio boje ljutog gradskog rivala Olimpijakosa.

Utorak, 20.00: (2,85) Ludogorec (3,10) Olimpijakos (2,60)

S druge strane pojavio se i Genk koji je takođe bacio oko na dojučerašnjeg fudbalera Al Ahlija iz Džede. Vicešampion Belgije takođe je u potrazi za kreativnim vezistom koji može da podigne kvalitet igre, a Marin se pojavio kao idealna opcija. Prvenstveno zato što je slobodan igrač, potom jer iza sebe ima bogato iskustvo nastupanja u najjačim prvenstvima Evrope, potom i Ligi šampiona. Interesovanje Genka navodno je ozbiljno.

Podsetimo, Marin je prošle sedmice zvanično raskinuo saradnju s Al Ahlijem i od tada je slobodan igrač. Dugo se taj rastanak formalizovao pošto je Marin od Al Ahlija tražio da mu se isplate zaostala primanja u visini od 4.500.000 evra. Na kraju je ugovor prekinut, a finansijski detalji su ostali nepoznati.


tagovi

Marko Marinletnji prelazni rok 2021PanatinaikosGenk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara