REZZIME DANA (nedelja): Tipovali ste odlično

Vreme čitanja: 3min | ned. 29.03.20. | 21:45

Pogledajte ko vam je 29. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ISLOČ - SMOLEVIČI (tip 1, kvota 1,95) - 1:0
Možemo slobodno da kažemo da je ovo bila ne preterano uzbudljiva utakmica, najblaže rečeno, jedini gol na meču je postigao već u devetom minutu 22-godišnji napadač iz Gvineje Momo Jansane, koji je bio najspretniji nakon odbitka posle dobre odbrane golmana Smoleviča Aleksandra Fitsova.

Opširnije OVDE.

MINSK /W/ - ZORKA /W/ (tip 1, kvota 1,13) - 5:0
Kako ste samo ovde lepo pogodili, mada realno nije bilo neke velike dileme. Minsk je bio veliki favorit na ovom susretu, to je pokazao već na poluvremenu kada je bilo 3:0, a do kraja je domaći sastav ubacio loptu još dva puta u mrežu protivnika i tu je bio kraj. Pukla je petarda, kec je zaokružen.

SJABAR /AM./ - ZAPAD III /AM./ (tip 1, kvota 1,35) - 2:1
Uh, ovo nije bio lak prolazak, ali se na kraju sve isplatilo. Posle 45 minuta igre nije bilo pogodaka, ali je u drugom delu bilo promene. Sjabar se u celoj priči mnogo bolje snašao i na kraju je uspeo da prelomi protivnika sa dva gola za zaokruživanje kvote koja je mogla da vam uveća dobitak na tiketu.

SODRA SANDBI - KOSOVA CIRIH (tip 1, kvota 1,65) - 4:3
Bio je ovo vrlo efikasan meč, pa ako ste još uz keca vezali i golove onda ste mogli dobro da se oparite. Na poluvremenu je bilo 2:1, na kraju 4:3, nije baš bilo jednostavno pratiti ovu utakmicu, ali je najvažnije za vas koji ste zaokružili keca da je on na kraju stvarno i došao.

SUNDBIBERGS - VESTERHANIGE (tip 1, kvota 1,80) - 3:2
Na poluvremenu niste mogli baš da nagovestite da će biti ovoliko  uzbudljivo, išlo je sve po planu, Sundbibergs je imao sve pod kontrolom, ali se u nastavku borba rasplamsala pa smo videli još četiri gola. Na vašu sreću, po dva u svačijoj mreži, tako da je Vesterhanige nije uspeo barem do nerešenog ishoda ovde.

BJORKVIKS - ERIKSBERGS (tip 2, kvota 1,50) - 1:12
Šta reći na ovu utakmcu i na ovaj rezultat. Iako je prijateljska utakmica - mnogo je. Uhvatili ste dvojku nikada lakše sa sve 12 datih golova Eriksbergsa, a jadan Bjorkviks je služio kao vreća za udaranje i nije uspeo da uradi ništa osim da postigne jedan gol. Na poluvremenu je bilo 1:4, a na kraju je usledio potpuni slom Bjorkviksa.

MIRESJE - VIMERBI (tip 2, kvota 2,10) - 1:6
Još jedna vrlo ubedljiva pobeda ekipe na koju ste se kladili. Vimerbi je bio više nego siguran na ovoj utakmici, na poluvremenu je već imao prednost od 2:0 posle čega niste morali da se brinete, a na kraju se sve završilo tako što je Vimberbi slavio sa ubedljivih 6:1.

VRANGO - KNIPLA (tip 1, kvota 1,85) - 3:1
Još jedna ubedljiva pobeda domaćina u prijateljskim obračunima i ponovo je bilo dosta golova - četiri komada. Ako ste to vezali sa pobedom Vranga onda vam je kvota još veća, kao i mogući dobitak. Na poluvremenu je bilo 1:0, pa do kraja trijumf Vranga protiv Kniple nije dolazio pod znak pitanja.

NEMAN - VITEBSK (tip 1, kvota 2,60) - 2:0
Neman kod kuće pobedio Vitebsk sa 2:0 mada prvo poluvreme nije najavljivalo takav epilog. Domaći su naime bili neočekivano mirni u prvih 45 minuta i nisu stvorili nijednu pravu šansu. Čak je pred kraj poluvremena sudija svirao i penal za Vitebsk i to zbog navodnog igranja rukom Danijela Stojkovića, bivšeg štopera Voždovca, BSK-a iz Borče, OFK Beograda, Radnika i Alaškerta. Iako u Belorusiji nema video tehnologije neko je očigledno ispravio glavnog arbitra i objasnio mu da je Stojković igrao kolenom, pa je Neman opravdano pomilovan. Na kraju pobeda Nemana. 

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LILA TJARBI - LEIKIN (tip 2, kvota 1,60) - 3:1
Možda je ovde pred početak utakmice nerešen ishod bio i najrealniji, ali se dogodilo suprotno  od onoga što ste očekivali. Umesto dvojke došao je kec, na poluvremenu je bilo 1:0, a na kraju vrlo ubedljivih 3:1 što će reći da vas je ovde osećaj za dvojku prevario.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara