Komentari na vest

Marko Simone stiže na pregovore sa Partizanom

D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Evo nekog scenarija: 1. na početku će ostvariti nekoliko lepih pobeda 2. biće ga prepuni mediji a naročito TV 3. kreće noćni život 4. zaljubljuje se u neku od starleta 5. razvodi se od žene 5. serija loših igara i rezultata 6. napuštanje kluba i raskid ugovora Daj Bože da grešim
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Verovatno ne gresis. Jedino je Lotar napravio rezultat mada je i on imao fazu sa zaljubljivanjem. Svi ostali stranci u Partizanu su bili očaj.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Nisam misljenja da je ovaj Simone rjesenje za Partizan, daleko od toga, ali ko je to u nasoj ligi "sa boljom biografijom i vecim kvalitetom"? To jednostavno nije istina. Jedino ako neko misli da je vece iskustvo voditi Novi Pazar ili Cukaricki od timova u Francuskoj i Svajcarskoj, onda ok, ali ja se sa tim definitivno ne bih slozio.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Marko veliki pozdrav od Deje Savicevica znas ti zasto ...
g

gost4

pre gotovo 2 godine

Nisi zaluzio ovako Partizane da se ophode pojedinci prema tebi kojima si dao sve! Uprava napolje! Volim Partizan!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

Bondzulic, Mile Milanovic ili Limeni ....nema dalje. Ko normalan da dodje da mu vazura i " navijaci"kazu ko ce i kolko da igra .Eno oterase onu cepanicu Scekica iz Zaglebja posle 11 utakmica
A

Asd

pre gotovo 2 godine

Problem je sto Partizan ne moze da bira trenera, pa od nasih ijole koji imaju karijeru nece niko doci, pa nisu ludi valjda, sta ce to nekome u zivotu. Jedina opcija je strani trener koji nema nikakvu karijeru ili neki pocetnik, ali uvek je bolje izabrati pocetnika taj moze da napravi razliku ima mesta za napredak, a ovaj sto kao ima iskustva, a rezultati 0 bodova, on da moze bolje vodio bi bilo koji poznati tim u top 100-150 ekipa...
h

hahahahahahah

pre gotovo 2 godine

Naopako kakva sprdacina, a pre samo 5-6 godina ste se sprdali na Zvezdin racun i pisali katanac, gasenje itd, ali njeni navijaci su slali i sms poruke i pomagali na sve nacine, u tom periodu mislim da je bila veca podrska na tribini nego sada, kao i igraci koji su se vratili kada je bilo najpotrebnije, nismo imali da platimo licence, dugove igracima, pa jednu sezonu nismo ni mogli da igramo evropu, a sad se situacija promenila, vi ste se raspali posebno na tribini 300 ljudi puna saka jada, a klub ide u ambis. Ja bih najvise voleo da dodje ovaj Simeone, mislim da bi to bila najveca komedija srpskog i evropskog fudbala, Partizan ce se boriti onda za 3-4 mesto
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

Jeste sramota,ali kakav god da je nije gori trener od Prosinečkog.Da vam tada nije bilo sudija i namestenih utakmica borili bi se za opstanak sedam godina.
S

Sine....

pre gotovo 2 godine

Sine,Prosinecki je vise zaboravio fudbala nego sto su svi vasi strucnjaci znali..Svi zajedno..
O

Opet...

pre gotovo 2 godine

cemo se sprdati sa vama. Ovog puta ce to biti u mnogo vecem broju i na mnogo suroviji i bezobrazniji nacin. Sve sto ste zasluzili u zadnjih 8-9 godina veacacemo vam sa kamatom. I to, sa zelenaskom kamatom.
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

@za sine,kao igrač svaka čast,ali kao trener...Nigde nije uspeo,i dozvolio je sebi da se bruka u Zvezdi kojoj su tim sastavljali menadžeri kojima je Adžić dugovao pare na pokeru.I svi su to znali,ali je bilo lakše kukati i izmišljati izgovore.
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Први услов за новог тренера гласи: Партизан не сме бити први наредне сезоне, обећано већ оном горе. Остали услови гласе: Миљковић мора играти деснога бека, а Лоло Смиљанић мора да прима плату за блејање у клубу. Итд...
r

ratatdkagaf

pre gotovo 2 godine

Milija Zizic je slobodan, posto je upravo ispao sa Metalcem. A i dugo je u mladjim selekcija, pa oseca klub😁
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Samo Sava bi ovde nesto promenio-ali su ga ovi koji vode odavno preko nazovi navijaca isterali da ni ne pomislja. Simone i ako dođe ima jos vise da ukanali tim koji ve biti osetno slabiji.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

sava pokusao da igra one koje treba pa dobio poruku " nikad nisi bi nas ni mi tvoji "
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Savo je imao priliku da nam svima pokaze kakav je trener kad je preuzeo slovenacku Olimpiju. Medjutim sta se tamo desilo? Tamo je proveo jos krace vremena nego kod nas. Znaci, pametnom dosta. A za ovo druge, pitanje: Znate li koga Savo trenutno trenira? Hocete li da vam odgovorim?
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Ja ovo ne mogu da verujem, da pored Nikolica,Paunovica,Ivica,Jokanovica,Djukica ovi hoce da nas ukopaju sa strancem koji nije mogao divlje timove po Aziji i Africi da trenira. Ali ako nam nije jasno do sad braco Partizanovci, onda sada je sve jasno. Ovi nasi bivsi igraci a sad solidni treneri ne zele da dodju i sa ovakvom nesposobnom i poltronskom upravom budu dio ovakvog Partizana koji oni vode. Mislim braco Grobari da nam je vreme da cinimo ono sto smo davno vec morali!!! Molim da mi se objavi komentar,nikoga ne vredjam.
H

Hesus Hill

pre gotovo 2 godine

Zar ti stvarno mislis da bi ti nabrojani dosli u Partizan,dok su u upravi vucela i vazura i bombas sportski direktor ?
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

imena koja su nabrojana su samo spomenuta da klub kao pokaze da trazi pravo resenje .Klubu treba lik koji ce da ispunjava njihove zahteve zato ti nikad nece dodci Jokanovic ili Djukic ili bilo ko ko ima kintu i neki izbor . Sto se tice toga znamo sta nam je ciniti ja samo predlazem bojkot svih narednih utakmica nek se vidi ko je placen pa dolazi jel jug cuti a to ti sve kaze
V

VAN

pre gotovo 2 godine

Zašto je nakon 5 godina bez titule i dalje ista uprava u Partizanu?
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

zato sto redovno placaju ...al ne igrace i zaposlene u klubu
N

No

pre gotovo 2 godine

E ako Ivica za njega garantuje....
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Ubice ga Dejo kao zeca
E

E moj komšija

pre gotovo 2 godine

Saša Ilić ode u CSKA a dovode ovoga?Kakav je da je,taj Ilić bi barem dao dušu za Partizan a ovaj će ganjati dokone žene od igrača i funkcionera.
P

PG

pre gotovo 2 godine

Ilic sa Vazurom , Iglicom , Biljom i Vucelom nece kafu da popije, a ne da vodi ekipu .
G

Gostjsjd

pre gotovo 2 godine

Odlucili da mu daju sansu, tacnije niko drugi nije htio...🤣🤣🤣
K

Koli

pre gotovo 2 godine

A ko ozbiljan od domacih trenera zeli da dodje u potopljeni klub,jedina sansa im je da prevare nekog stranca koji slabo poznaje ovdasnje prilike.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Koliko sam ovog čoveka voleo kao igrača. Kao trener biografiju bolju ima Ćurčić. Ovo je toliko nesposobno u upravi ili zlonamerno da je to čudo. Imaš Duljaja tu u klubu. Kakav bre Simone. Samo da njega ne pokvarite jer koliko ste sposobni vi iz uprave i nakovanj bi nekako pokvarili.
m

micura

pre gotovo 2 godine

ovo samo govori da niko od ozbiljnijih Srpskih trenera o kojima se pisalo ovih dana 1- ne pristaje da BUDE DRUGI 2- ne pada mu napemet da gleda bandite Vucelu i Vezuru......tako da je suplja prica o Nikoliću ,Jokanu ili Paunu
М

Мишко

pre gotovo 2 godine

Како се зваше онај таксиста, мога би вам он довести неког...
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa Miško. Ovi koliko su sposobni ne bi čudilo da Andjusa za trenera postave.
С

Свечано обећавам

pre gotovo 2 godine

Нећу узети сезонску уколико овај човек буде тренер Партизана. Тако да ће убудуће на трибинама бити 299 а не 300 људи који редовно долазе. Спортски поздрав.
n

nemanja8992

pre gotovo 2 godine

uprava napolje......kakav italijan....jokanovic hoce da dodje Ali covek postavio uslove njima to ne odg
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Pa ovo nije nikakva komedija ili sprdacina , ovo je na kraju krajeva realnost Partizana i najvise sto mogu u ovom trenutku. Da prevare nekog naseg trenera da im dodje i vodi ih nema sanse. Nemaju novca. Nemaju tim . Za mesec dana ce im se prepoloviti i ovo malo ekipe sto imaju. Ono sto iole vredi ce prodati. Znaci u najvaznijoj i najbogatijoj godini sto se novca tice oni ce visiti negde na sredini tabele . Navijaci su im u pravu , ovo nije ni "U" od uprave. Ali sta cu im ja , imamo mi nasih 4 miliona problema.
1

12345

pre gotovo 2 godine

NASLI SU TRENERA NA DUZE STAZE OVAKAV TREBA UPRAVI NECE MORAT TRAZIT NOVOG SVAKE GODINE HAHAHAHA
G

Gostza

pre gotovo 2 godine

Manite se ovoga, procicemo grdje nego Sparta kad joj je dosao Stramaconi. Okanite se corava posla, pitajte Jokana, Nebojsu Gudelja, Zeljka Petrovica, ako vec nece Marko i Vlada. Imate i Veljka Paunovica ili makar vratite Savu. Svi su bolji od ovog. Dokle bre vise jedan napred, dva nazad?
d

deda70

pre gotovo 2 godine

vratili bi oni nego niko nece da dodje
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Strasno!Sve je ocigledno!Niko od domacih sa reputacijom nece da glumi glinenog goluba.One domace koji nemaju reputaciju ne smeju da postave.Ovako stranac,ne razume srpski,ne cita komentare,a oni nista nisu krivi.Ladno ce opet Miljkovic biti neprikosnoven,vratice i Sceku koji ni u Zaglebje nije mogao da prodje.Pa kad ode Zdjelar pa oni upare Jevtovica i Scekica,to ima da bude,igra,ne umem da ti objasnim.A kad je Batabane tvrdio da je Scekic prespor,slab tehnicki,i ispod potrebnog nivoa za Partizan,,vi ste mi lupali minuse,i bili zadovoljni sto odbije po neku loptu,ko od drvo.Videcete gde ce da igra,ako ga ovi ipak ne vrate.On moze samo u Partizan da igra.Dobro i u Zetu,gde bi bio kapiten,verovatno.Isti rang je i Jevtovic,zapamtite,shvatite.Jedan Mijailovic koga nismo hteli,mislim i s pravom,je klasa igrac za obojicu.Neki pisu,ma nece Simeone,bice domaci.Na zalost ne verujem,ako stvarno dodje,gotovo je.To je paklena zamisao,sprovodjenja direktive unistavanja Partizana,jer Beogradu su mnogo dva velika kluba..A da tu pretpostavku i ako skroz realna ostavimo po strani.Sta moze dobro da donese Partizanu trener stranac,a gotovo pa neiskusan.To je sportsko razmisljane,ali je io ono negativno u ostvarivanju cilja,napredka kluba i osvajanja titule.
B

Bla bla truc

pre gotovo 2 godine

@BataBane Ma jeste malo je dva velika kluba u nekom glavnom gradu,a zato Rumuni imaju 3 velika kluba u Bukurestu (Steua,Rapid i Dinamo),a npr London ima 4 velika kluba (Celzi,Arsenal,Totenhem i West Hem),a jedno Sarajevo koje je pet puta manji od Beograda ima isto dva velika kluba u glavnom gradu (Zeljeznicar i Sarajevo) itd.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ali da je Beogradu mnogo dva velika kluba,da moze da ima samo jedan,nije moja misao ili izjava ,vec glavnokomandujuceg.Ali bilo je davno ,negde na pocetku strahovlade,pa ste zaboravili,ali mi pamtimo.A mislim da su misao i ponovili nesto kasnije,bar u slicnom tonu,i zam.gradonac.i vas doktor.
@

@batabane

pre gotovo 2 godine

je tvrdio i da propali marrkec10 treba da igra ofanzivnog veznog,iako ceo zivot igra krilo i da bi u takvoj formaciji bili galaktikosi. Taj tvoj rekreativo markec moze sa Lolom u Dobanovce
N

Nenad NBG

pre gotovo 2 godine

Da sad obuje kopacke posle 20 godina pauze i dalje bi bio bolji igrac od celog tima. Ali kao trener, covek nije bio sposoban da vodi africkog i tunizanskog giganta Afrikan, a kamoli neki krsten evropski sastav...
B

Basketaner

pre gotovo 2 godine

Ma kakav Simone, treba pozvati Rogica, Milana Ristica ili Kizu Milinkovica na pregovore.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Нико од иоле пожељних неће да вас прихвати. Имате Дуљаја у стручном штабу који сигурно није горе решење од Италијана.
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Kada pročitaš ponuđen im je, znači niko ga neće pa se rastrčali menadžeri da ga uvale negde na foru. Zar je teško sesti troje, četvoro iz uprave i izanalizirati ko ima da išta valja i kontaktirati ga.
0

0211

pre gotovo 2 godine

Ako vatru treba da gasi stranac, loše Vam se tek piše. Samo domaći trener koji je svestan situacije u klubu i spreman da nosi taj pritisak. Nema takvog? Onda nista. Lola?
S

SainT

pre gotovo 2 godine

Da Lola!! Pripreme na splavu!!!
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Samo Aca Veselinovic ili Dejan Vukicevic ako su vec Nikolic, Jokan i Ivic nerealni.
H

Hesus Hill

pre gotovo 2 godine

Niko nece da dodje u Partizan,Nikolic,Ilic,Ivic,Paun,Jokan,dok je ove uprave. Cak ih je i Krstajic odbio. To je i njima jasno, pa sad traze nekog stranca koji nema pojma sa kim i sa cim ce imati posla. Na kraju ce bombas, da dovede svog ortaka krivinu (Okuku) koji mu je zimus,za vreme prelaznog roka, "otvorio oci" i objasnio da Partizan ima dva podjednako jaka tima i da nam pojacanja ne trebaju. Ko zna mozda je i u pravu ? Tim 1 : Lukac,Miljkon,Obradovic,Ostojic,Vujacic,Fejsa,SmiljanicJojic,Jovic,Holender,centarfor fali,mogli bi da dovedemo Marka Scepovica........Tim 2: Popovic,Lutovac,Brezancic,Sanicanin,Miletic, Knezevic,Pantic,Pavlovic,Markovic,Lakcevic,opet fali centarfor,resenje Stefan Scepovic. Kakva dva mocna tima,sav sam se najzezio,tek sad iz ove perspektive vidim koliko Stanoje nema pojma,bombasev ortak krivina,sa ovim galaktikosima ladno bi uzeo titulu ,kup i Ligu Konferencije.

Cone_Crazy

pre gotovo 2 godine

Znate zasto dovodimo stranca za trenera? Jer ne će razumeti "uprava napolje"
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Cudi me kako sada kada je Almerija prva i to pogotkom Sadiqa prosla i milijardu miliona stize u partizan sto ne kupe Murinja, Gvardiolu i Klopa zajedno. Kako to da smo 2 godine pratili Almeriju i sada kada se konacno ostvarilo sve sto treba nema ama bas ni jednog teksta? Sta je problem da ogavni Ivica izadje i smisli jos neki uslov? Do sada je uspevalo. Dok najsramnija uprava Partizana ikada ne ode, svaki trener koji dodje je losa zakrpa. A ovom coveku samo mogu da porucim: "Bezi odavde, veruj mi nisi jod dotako dno".
D

Djordjo

pre gotovo 2 godine

Kiza Milinkovic
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Igor Duljaj treba da bude trener Partizana! Poznaje tim, pošten čovek, legenda kluba! Novca nema, pruziti sansu mladima, pa sta bude!
A

A UPRAVA?

pre gotovo 2 godine

A kad dolazi nova uprava ili će ostati ova stara nakon 5 sezona bez titule?
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Nikako stranac za trenera...
l

lool

pre gotovo 2 godine

Ne mora da znaci da ce biti los. Bolji od Krstajica sigurno
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Ovaj je idealan trener za Partizan. Njegova trenerska karijera je mnogo bolja i zaslužuje mnogo veće poštovanje od upravljačke i uopšte radne karijere Vučelića & co. Jedini pravi konkurent ovom Italijanu je Žika Obretković.
Z

ZVE ZDA Š

pre gotovo 2 godine

Odlično. Znači titula i sledeće godine. Još basket da obezbedimo i da uživamo.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Samo gledajte da se nekako dočepate grupne faze Lige konferencije... Ostalo cam je sve previše...
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

A sto je jos gore, ako Partizan ne bude imao srece u zrebu i ispadne iz kvalifikacija za LE i LK sa dvostrukim porazima kod kuce i u gostima, nece dobiti nijedan bod za klupski koeficijent, a sledecece godine brise se sezona 2017/2018 gde Partizan gubi 7 bodova, i imace klupski foeficijent za sezonu 2023/2024 samo 17 500 bodova. Sa tim koeficijentom kao drugoplasirana ekipa nece biti nosilac u drugom kolu kvalifikacija za LS stazom ne sampiona, nece biti ni u trecem kolu kvalifikacija za LE, niti u cetvrtom kolu kvalifikacija za LK. Zato, ako ne moze da bude prvi, bolje mu je da bude treci, ima sigurnu LK.
S

Sofronije73

pre gotovo 2 godine

Ni jedan kršteni i iole pismeni trener neće doći u Partizan dokle god su ovi lopovi u upravi. Ne vidi se izlazak iz tunela.

Delija

pre gotovo 2 godine

Kako su vas predstavljali, mali Atletico Madtid, sad ste joś bliži, ok nije Diego vec Marko Simone 🤣🤣🤣🤣😉
1

156

pre gotovo 2 godine

Nece biti trener prioritet je domaci trener
7

777

pre gotovo 2 godine

Ma jaka stvar za biografiju a gde je Stankovic bio trener pre Zvezde gde je bio Marko Nikolic pre prvog mandata u Partizanu? Trenirao Rad i td... Zvezdas sam i nema Partizan sta da trazi u sledecoj sezoni njih bi mozda neki vansdrijski trener duze drzao u zivotu a ako dodje neki prosecan trener bice samo lakse osvojena titula...
C

Cirko

pre gotovo 2 godine

Dok je Simoneova igracka karijera za sav respekt, trenerska je ocajna, pa ovi iz uprave takvok traze da neko zabode glogov kolac. UPRAVA NAPOLJE!!!!!
K

Komedija

pre gotovo 2 godine

Jao "ispod nivoa Supelige". Već ga predstavljaju kao Fergusona. Velika veličina.
G

GF 40+

pre gotovo 2 godine

pa jel to omaj što je pozajmio ženu od Deje ? deki i terza nam umesto jednog špijuna dovode drugog. radi kontinuiteta. da nebude uznenadjenja. Jadni smo mi . neka nam je Bog u pomoći. jer jedino on može da nas izvuče iz ovog pakla, mada smo mnogo grešni . neka jug ćuti . to je izgleda u trendu. ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.
G

Gostujući navijač

pre gotovo 2 godine

Pa ako je mogao jedan Walter Zenga,kao trenerski anonimus, zašto to ne bi mogao i ovaj, zašto čoveku ne pružiti šansu!?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Slazem se, bas zato sto je Zenga bio trener tamo gde je bio, mogao bi i ovaj da ode tamo gde je Zenga bio...
Г

Гост...

pre gotovo 2 godine

Валтер Зенга је у Звезду дошао из Стеауе, са којом је претходне сезоне узео титулу и играо групну фазу Лиге Уефа, тако да није баш био анонимус као тренер у тренутку кад је дошао у Звезду, просто се видело да му тренерска каријера иде узлазном путањом, уосталом, после Звезде је био и тренер у Серији А, чак је и ту имао солидне резултате, имајући у виду да је радио у екипама које су традиционално у борби за опстанак.
G

GRIBARI-PANČEVO

pre gotovo 2 godine

Hoćemo Miroskava Djukića umesto ovoga on je najbolje rešenje 🖤🤍
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ovi ne znaju gde udaraju... Mozda da izadju na ulicu i pitaju nekog prolaznika da li bi hteo da se udostoji da bude trener...
F

FKCZ991

pre gotovo 2 godine

Ima bolji cv od Stanojevića
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Ovaj je cuven kao: KRATKO OSTANIC. Vec do oktobra pedala.
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

Ne možeš da se odbraniš od komentara zvezdinih navijača, čim izadje neka vest o Partizanu. Ali dobro, bar znamo da smo im u glavi, dan noć i u svakoj mogućoj prilici OPSESIJA. Tako i treba da znate ko vas je. . godinama i opet će
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Ma kako da ne . Vi ste mnogo bitni , kao cetvrtak. Vi ste ti koji se sjatite na Zvezdine vesti a nemate razloga, jer vas deljemo svuda i na svakom mestu. I ima vas petostruko vise. To je samo reakcija na vase ponasanje. Samo vas na tribini nema , tamo nas ima desetostruko vise. A dodjemo na vase vesti da vas zezamo malo jer imamo razloga za razliku od vas koji sem lecenja kompleksa nemate sta da trazite. Jel sada vidis razliku. Vi ste ti koji sanjate Zvezdu jer imate mnogo razloga za to. Vi ste taj maleni klubic, neuspesni.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Vidi druze ima nas ovde koji pamtimo duze od zlatne ribice!!! I secamo se dobro vaseg ponasanja i komentara za vreme vase lazne dominacije. I tada, kao i sada, kao i uvek, jedina opsesija vam je bila nestanak i prestanak postojanja Crvene zvezde. Rec katanac vam je bila u svakom komentaru, i tako godinama. Katanac, nestanak, propast, kao sto rekoh opsesija. Nas u principu zabole za vas, uvek ste bili donji, i manji, i drugi. I kao takvi ste nebitni nama. Nas zanima nas klub, i kada je tu sve u redu vi nemate sta da trazite. Ne zelimo vam katanac, naprotiv, zelimo vam da zauvek ostanete komsija mali... Pozdrav i svako dobro komsija)))))
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Kao sto se i znalo dolazi neko po direktivi od gore kao sto je i Stanoje, jer kao sto se i vidi iz priloženog svih ovih godina koliko traje teror čim neko pokušava da ih ugrozi ( ako je to uopšte moguće u Ping Pong ligi) odmah kreću sa saopštenjima kako sme takvo nesto da se dešava u V. ligi..
I

IgorHN

pre gotovo 2 godine

Ovo me podsjeća na onu godinu kada je Crvenoj Zvezdi došao onaj portugalac za trenera pa šmugnuo u novembru i ostavio -9 bodova u odnosu na Partizan. Mislim da je Vojvodina tad bila druga u tom periodu.
S

Sani Boj

pre gotovo 2 godine

Sta sam rekao, dovešće nekog goreg od Stanojevica, kako svima nije jasno da je uprava nametnuta i da su petokolonasi tu samo radi licnog bogacenja i unistenja Partizana. Nije dovoljno sto se Zvezdi daje sve, vec i Partizan mora da se unisti u svim sportovima, pocelo sa hokejom na ledu, klub vise ne postoji, vaterpolo klub isto unisten uz pomoc nametnute uprave, isto se radi u kosarci i fudbalu, dakle svuda gde je Partizan buo dominantan, odbojka i rukomet nismo opasni i zato nas nisu tu unistili. Nezapamceno u istoriji sporta sta se radi, ta mrznja prema Partizanu je patoloska. Jedini izlaz oterati ove gmazove iz uprave i dovesti ljude koji vole Partizan, bivse igrace i istaknute licnosti, problem sto niko ne sme da dodje ,a i ako dodje videce da je to nemoguca misija. Jedino resenje da Partizan napusti takmicenje, posle titule Marka Nikolica jasno je receno da Partizan vise nikad nece biti prvak, Marko to zna, a i svi ostali treneri. Ne moze Partizan koji dobija max 1,5 mil evra pomoći da se meri sa Zvezdom koja samo od Gasproma dobije 5 mil evra i najmanje jos toliko od sponzora, a svi dugovi koje napravi joj se otpisuju. Ovo je gola istina koju znate i vi i svi u Partizanu, ali svi ćute.
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Ne navikavaj se da lazes. 7 miliona evra duga u vaterpolu imate , opet vam daju bazen dozivotno sram te bilo. Opet pominjes Gasprom Rusku firmu koja moze da sponzorise koga hoce. Ovo je treci put da ga produzava. Nije ni u kakvoj obavezi da to radi. Ne kmecite vise. Kad ste zadnji put pobedili Zvezdu. U evropi vas ponizavaju u trecerazrednom takmicenju. Postenjcine iz Marjanovicevog, Dacicevog , Tadicevog Toletovog vremena. Drzava vam je napravila Zemunelo u sred rata , bede , sankcija i kosta vise nego bilo koje Zvezdino sponzorstvo. Zato zavezi zvale i ne lazi vise. Bolje leci taj kompleks i ne cvili vise.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Da, da, vaterpolo klub vam "ugasen", a dobili ste bazen na poklon, dug od 6-7 miliona evra nestao preko noci, dovodite reprezentativce. RK i OK odjednom se razigrali, jure titule. KK vam je najvise unisten, samo je dobio Arenu besplatno i sa pravom prvenstva, i sipano preko 20 miliona u njega ove sezone, najveci budzet u istoriji srpske kosarke, FK vam se isto urusava, poklonili vam stadion, placaju vam licencu, placaju vam transfere. A kad se setim "zlatnog doba Partizana" kada Zvezda nije imala za sampone, navijaci slali SMSove, odnoseni kosevi i ostalo, licencu niko nije hteo da nam plati... Tako da, pricajte te bajke nekom drugom, jer ne lazete nas, vec sebe...
M

Morientes

pre gotovo 2 godine

@Sani Boj Upravo tako, ali dok je vladajuceg rezima, ova uprava nece otici.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Zna i Simeone da ce ovde da ima sklanjalice,pa samim tim i nizove pobeda do derbija pa verovatno misli da ce tako karijera da mu bude u usponu
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Stani znaci dolazi u zvezdu???
H

Host

pre gotovo 2 godine

Izgleda kao Drincic
R

Radamelo

pre gotovo 2 godine

Bolje da stavite i trenera petlica nego ovakvog stranca
l

lelelelelleel

pre gotovo 2 godine

ovom dajem fore do septembra,vec tad jedno 7 bodova zaostatka,pa posle njega dolazi neki domaci ono povratnik na klupu

Никола Грубнић

pre gotovo 2 godine

Tipa Rastavac
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Ajde, dacemo pravi sud kad krene da radi, ali meni ovo nije losa ideja. Krs tim, krs trener, ali svi zeljni dokazivanja, plus njihova logistika, ne mora da znaci da ce ovo da bude lose za Partizan.
G

GostNezvani

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno da ne uzmu Ilića ili Brnovića, oni poznaju mlađe igrače, ili Lazetića....očigledno nije cilj da se ima cilj.
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

Koji crni simone, brze ce da ode nego sto dodje, nama treba domaci trener, ako ovaj dodje pozdravite se sa titulom, bice gori nego klemente .... ovaj nikakav rezultat nema, nista.. ova uprava definitivno radi na stetu partizana
S

Stanisako

pre gotovo 2 godine

Uprava partizana radi dobar posao i gleda u budućnost, strani trener ce unaprediti igru
M

Milko

pre gotovo 2 godine

Djurovski je pravi trener. Vodio je top slovenacke klubove nizeg ranga ;-) kao i Rudar iz Prijedora. Poznaje sistem a i prica srpski vrlo dobro...uz to je i legenda zvezde takodje.
G

Gostionicarcic

pre gotovo 2 godine

doveden jedan savršen primer trenera kome će svi sem njega sastavljati ekipu, a on biti srećan što je trener negde...
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Rekoh ja pre neki dan da ce na kraju dovesti stranca. Niko od domacih nije lud da preuzme Partizan u ovoj situaciji. Nego ne mogu nikako da shvatim, da dovode jednom Simone-a koji nema nikakav trenerski CV a vec ima 10 godina trenerskog iskustva. Po meni - samoubistvo. Ali dobro... Nadam se da ce doci dan kad ce se dici navijaci i braniti Partizan od ovih hijena!
Ž

Žixxi

pre gotovo 2 godine

Informacija koja je dovoljna da bude jasno koliko je uprava ozbiljna i sta mozemo da ocekujemo u sledecoj sezoni.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Šta je bilo groblje, koga je Venger vodio pre Arsenala pa ispade dobar trener, možda i ovaj vas dovede do finala LŠ talenta imate, mis'im, najbolja škola fudbala posle Ajaksove :):):)
T

Twiti

pre gotovo 2 godine

I bila je dok nisu usle vase pare (DRZAVA i sakom i kapom, gasprom, malverzacije, bratija iz UEFA-e) sa kojima mozete da placate profesionalne ugovore od po vise hiljada evra mesecno za preko 100 klinaca u skoli od 14 godina pa nadalje. Za drzavu poput Srbije to je malo mnogo.
P

Partymaker

pre gotovo 2 godine

Koja glupost, bolje neki domaći trener i završena priča
K

Kg

pre gotovo 2 godine

@TWITY decko mislis bratija iz UEFE koja vas je spasila trogodisnje kazne. Mislis na Lakovica i one vase glupe price kako greje kuglice i Zvezdi izvlaci lakse protivnike. Vi ste toliko iskompleksirani a jos vise nezahvalni. Drzava vam treci put daje za licencu 2 miliona evra, placa carter let za Soči, unapred vam isplacuje sponzorske ugovore ,Fss pokriva dugove za igrace itd... stvarno obraz nemate. Trebao je Lakovic da vam ne pomogne pa da onda imate razloga da placete.
y

yorz

pre gotovo 2 godine

još jedna bačena godina, do novembra se nece zadržati... UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Strasno je ovo.Umesto da podviju repove i napuste Partizan,ova uprava i dalje nastavlja da unistava Partizan,bez imalo srama i stida.Cestitam ciganima unapred osvajanje duple krune i sledece godine,a mi,nek nam je Bog u pomoci
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Izbor je između nedokazanog stranog trenera koga mogu na brzinu da nalože da će mu treniranje Partizana nabildovati CV (u realnosti će mu samo nabildovati vene na čelu) i nekog domaćeg trenera koji "poznaje sistem".
A

Atila17

pre gotovo 2 godine

Zna se ko je gazda i prvi čovek Zvezde.Nije ni Terza ni mister početnik Stanković skakač.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Razmiliti o Miljojku Gošiću, između ostalih vodio Trajal, Jagodinu i Napredak, sa Napredkom igrao finale kupa.
I

Igor78

pre gotovo 2 godine

Ovo sve govori o stanju u Partizanu: Vodio je Lozanu u drugoj ligi Švajcarske, pa francuskog drugoligaša Tur, pa Laval u istom rangu, a onda se otisnuo u egzotične destinacije: Klub Afrikan (Tunis), Račaburi (Tajland), Mohamedija (Maroko). Poslednji klub koji je vodio bio je francuski drugoligaš Šateru. Oni ne mogu da nađu domaćeg trenera, NEĆE NIKO, jer znaju ljudi ko će im sedeti iznad glava. Pregovaraju sa likom koji nikakvu karijeru nema, koji pojma nema o igračkom kadru, koji tek ne zna u šta se upušta ali ga boli uvo - on dolazi da uzme nešto para, pa ako g ai oteraju sledeće sezone, koga briga.
J

JugJug

pre gotovo 2 godine

Kada je mogao Dejan Stanković bez ikakvog iskustva da se uči na Crvenoj Zvezdi onda može i ovaj na Partizanu. Ne može da nam šteti sigurno.
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Poredis Dekija koji je bio fudbaler u odnosu na ovog i jos osvojio brdo trofeja sa raznim velikim trenerskim imenima sto znaci da je pokupio dosta caka! Ovaj je u Italiji nesto kao kod nas Svaba Djurdjevic ali to je sad vas nivo, mi smo otisli daleko od vas, pozdrav.
P

Partymaker

pre gotovo 2 godine

Hahahaha neka se uči slobodno, vama još jedna godina bez titule i nekih značajnijih rezultata znači gašenje
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

A Marko Simone nije bio fudbaler? Haha, Milan, PSG, Monako. Šta pričaš ti? Kad si rođen? 2010?
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Čuj ovog Deki je bio fudbaler, isto tako momak ovaj bratac je igrao u najboljoj generaciji Milana u istoriji i izdominirao u PSG...
G

Gostza

pre gotovo 2 godine

Sacuvaj boze. Neka nam je dragi Bog u pomoci.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Sve se vraća u normalu. Bće opet - 20. Mogla bi Vojvodina u kvalifikacije za LŠ pre Partizana. Sa ovim trenerom konferencija dostižna što bi mu bio najveći uspeh u karijeri.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Partizan nece niko sa sa iole nekim pedigreom zato sto nema novca za pojacanja, zato sto devetorici isticu ugovori koji nece biti produzeni, a neki treba da se prodaju da bi se doslo do nekih para. To je ekipa bez kostura i baze. Uprava je do toga dovela i sada niko nije lud da preuzme takvu ekipu i trener da bude kriv. A sa Simoneom je tek cirkus, i nema biografiju i ne zna sa kim ima posla. Treba da se upozna sa igracima mentalitetom. Pogubno ce to tek biti. Onda bolje da dovedu nekog prosecnog naseg koji poznaje sistem bar i klub. Plavi Stevanovic, Kiza Milinkovic.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Niko nece da bude deo ovog našeg javasluka, u tome je stvar. Zapitaj se sto su demonstrativno otišli Savo, Stanoje, Nikolic... Svi znamo da ce CZ biti sampion i sledece godine, i one naredne...
@

@Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Pa naravno da hoce. Ali ne zato sto je neko rekao, vec zato sto ima 5x bolji tim od Partizana. I to je ono sto vi ne kapirate, sastavite dobar tim, i mozete da osvojite titulu. Sa krs timom nema titule, ma koliko namestili utakmica, videli smo to ove sezone, jer krs tim ce izgubiti derbije od Zvezde i dzaba vam sva logistika onda.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Cirkus Kolorado...
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Ljudi da se ne lažemo.Partizan ne može mnogo da bira.U situaciji je da mora rizikovati sa neafirmisanim trenerom,pa kako bude.Bio on domaći ili strani.Sreća je kljucni faktor.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

I ne ocekujem nekog da dodje ko zna kako stoje stvari u zemlji Srbiji!!!
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Posle Stanoja Stanija
O

Opa Miki

pre gotovo 2 godine

Pa bolje Vuletić da vam vodi Partizan, on makar uspešno vodi svoju futsal ekipu na Pravnom.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Podmladio bi vam ekipu
j

juzni

pre gotovo 2 godine

nenene
T

Tužni

pre gotovo 2 godine

Što prije protjerati Ilijeva,Vizuru i ostale, to će nam prije svanuti... Ovo je sramota šta rade!!!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Polako ljudi, idemo svi ispred skupstine i da zatrazimo ostavke..Ljudi nemaju koga da dovedu, pa moraju ovog!

ivansavic086@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Neće niko više od ozbiljnih domaćih trenera da vodi Partizan, neće niko da ga prave budalom. Prijatan dan.
k

kidalicaa

pre gotovo 2 godine

i takav je bolji od stanoja
A

ACDC

pre gotovo 2 godine

Zajebavaju se sa nama . Tako nam i treba. Mi im i dozvoljavamo da sede u foteljama. Partizan propada ,a mi samo gledamo.
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Pa realno mi smo na tom nivou druge lige Francuske.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

skromna biografija? Partizan je u rangu sa svim tim ekipama posle Monaka. Na pravom je mestu

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Mačka u džaku. Trenerski polovnjak pa da se uči u Partizanu. Ovi samo zvučnim imenom pokušavaju da maskiraju propast koju prave. Budalaština.
R

Rh3

pre gotovo 2 godine

Uzas blagi ! Dovesti coveka koji u karijeri nema ni 15 pobeda u svim takmicenjima i klubovima koje je vodio. Nazalost ovako nesto ponovo vodi ka izgubljenoj sezoni ! Uprava kluba kao da radi protiv Partizana !
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Ima 47 pobeda, 58 poraza. Statistika postoji na transfermarktu na dva klika. Apsolutno nije Bog zna sta, naravno. Ali se ovaj komentar ne odnosi na to da branim coveka, vec da postavim prosto pitanje, cemu potreba za laganjem, cak i u anonimnom komentaru na nekom portalu?
D

Dokle bre Grobari?

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje