Komentari na vest

Marko Stamenić: Čeka nas naporan period, spremni smo

B

Bez vesti te

pre 7 meseci

Samo da nikog ne jure džipovima, i grupno prebijaju na ulici.
k

krvmladerode

pre 7 meseci

Na žalost, ista priča kao sa Spiridonovićem i Kangwom. Krenuli odlično, svi smo mislili da su vrhunska pojačanja a na kraju nije čudno da je iz Kopenhagena završio kod nas...
Y

Yostra

pre 7 meseci

Isto kako ste uspeli da ga za 4 meča vinete u zvezde, sada ga nakon par loših blatite. Dijagnoza naših navijača.
T

TRIKE@Pok

pre 7 meseci

@Pok – Bukari je na utakmici protiv YB, na samom kraju utakmice nerezonski šutirao iz mrtvog ugla, lopta mu prešla preko noge i završila u mreži, a golman YB je očekivao centaršut. To je bilo sve za 90 minuta, od ovog galaktikosa! Svaki njegov prethodni potez, za 90 minuta, je bio bezuspešan! Na žalost veleumova iz menadžmenta Zvezde, naši mladi igrači su u Kruševcu pokazali da su nedostižni, po kvalitetu, za afričke galaktikose!
g

gematgegreat@??

pre 7 meseci

@?? – “Laki je malo nervozan”! Vdim ja, iz tvog uzvratnog komenatara da tebe apsolutno ne interesuju nekvalitetne igre ovih galaktikosa iz Afrike! Za tebe je normalno da se oni ne bore, da nisu zainteresovani da napadnu protivničkog igrača, kada prolazi pored njih sa loptom. Nedaje samo pada kao klada posle svakog duela u nadi da će mu sudija svirati njegovo simuliranje. Šta radi onaj Olanjika?! Ja još nisam ukapirao šta on pokušava da igra! A, tebi samo smeta Stamenić, kao da je on izvor svih nedostataka u igri Zvezde! Opusti se malo!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

“Marko Stamenić: Čeka nas naporan period, spremni smo”! Videćemo koliko ste spremni već sada u Lajpcugu! Nemoj posle da se vadiš, smetalo nam je ovo, smetalo nam je ono! Reci svojim kolegama iz Afrike da se malo više bore, da pokažu malo više žara. Tu prvenstveno mislim na nezainteresovanog i nedovoljno motivisanog Krasoa, koji se vuče po terenu kao da je silom nateran da igra. Reci mu da ako ga nije volja da igra u LŠ, neka se vrati u drugu ligu Francuske (jer nije za ništa bolje)! Kraso i Nedaje su posebna razočarenja za mene kao vernog navijača, koji svaku utakmicu gledam na istoku, sektor “C”!! ZVEZDA JE ŽIVOT! ZVEZDA, ZVEZDICE, MOJA ZVEZDANA! DUŠO I SRCE MOJE!TRA-LA-LA!
Z

Zvlat BG@Don Vito Tra-la-la

pre 7 meseci

@Don Vito Tra-la-la – Au, pa ti si opasno zaglibio! Šta ti znače stihovi i rime u stihoklepačkom maniru starijeg osnovca?! Ti si po svoj prilici ušao u nadrealni svet!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Bravo mali, bravo obrnuo si igricu. Sam sebi odgovaraš na dva ukradena Nika. Doći će čika Laza po tebe kući, nema potrebe da ideš sam tamo.
p

pravda za

pre 7 meseci

braću Terzić!!!!
s

serMudro@Pravda za

pre 7 meseci

Da je Zvezdin sever avangarda kao što je nekada bio, Delije bi sutra aklamacijom tržili da Terzić ode iz Zvezde i odvede sve svoje intimuse iz menadžmenta, zbog kriminalnog ponašanja njegovih sinova koji su uhapšeni!
?

??

pre 7 meseci

Kako je poceo sezonu stamenic ja sam se odusevio, kompletan igrac, odbrana, napad, trcanje, pas, sve. Onda odjednom samo je krenuo da pada, doduse kao i vecina, al za njega mi je bas cudno koliko ne lici na onog igraca sa priprema i pocetka. Treba sto vise da zapne i da se povrati
o

ooooooo

pre 7 meseci

Splavovi?
g

gemathegreat@?? -

pre 7 meseci

Ti samo gledaš kako igra Stamenić i samo si se u njega razočarao, a što je sa galaktikosima uz Afrike, oni su za tebe opravdali poverenje, zar ne?! Na što liče igre Krasoa, Olanjike, Nedaje, Đige, Bukarija, Kangve?! Šta su to oni pokazali u grupnoj fazi LŠ?! Naravno, nista! Plasman Zvezde i njene igre to najbolje pokazuju, a dovedeni su kao pojačanja za Evropu!
?

??

pre 7 meseci

@game smiri se, polako. Procitaj jos jednom sta sam napisao, KAO I VECINA. Ovo je tekst o stamenicu, nema sta da komentarisem olijanku, nemoj da glumis patriotu po svaku cenu
B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

Protiv Jang Bojsa nas je od direktno ukanalio kod prvog gola, jer ga mrzelo da potrči za svojim igračem a drugi gol Čuke je njegov. Povlači se 15 metara i još stoji na 3m od onog crnca. Mogao je i da se skloni barem da Glazer zna na čemu je. Pare, slava, splavovi i novinski članci da je zvezda rodjena....
P

Pok

pre 7 meseci

Sta je bukari uradio u grupnoj fazi? Jel to uopste pitanje 😅
o

odg pok

pre 7 meseci

Dao dva gola