Komentari na vest

Marković i trećeg trenera dočekao lepo: Zaustavljen pad Partizana u najboljoj igri proleća (VIDEO)

m

mocarte pusti komentar

pre oko 1 godinu

https://www.youtube.com/watch?v=vLQd_5rhJtY PA pustiš maksimalno usporeno,zatim pauziraš u momentu dodavanja( 0:25 ) i nema diskusije jeste ofsajd ili nije,vidiš sam svojim očima,ne po bojama ni po veri već kako jeste i nikako drugačije...ako hoćeš da vidiš,ako nećeš onda pitaš za mišljenje,staviš mozak na off i dođeš na mocart da truješ sebe prvoga pa redom dalje... A mocart administrator ako nije otrovan i obojen pustiće ovaj komentar !
B

Bulka

pre oko 1 godinu

ako ovo nije sklanjalica onda ne znam sta je..pogledajte igrača br 10 iz Lucana kod 2 gola ..presmešno..svako ko je dogurao do kadeta zna da se ovako ne igra odbrana.. ovo ako ih iz Uefe ne kazne sada ja ne znam kada će..Esenes Izdajnici Srpskog naroda sudice vam narod
D

Dragolastuk

pre oko 1 godinu

,, delije,, cemu toliki strah da se ne bojite scenarija CESK Sofija pa da se posle nazivate navijaCka grupa DE Li JE
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ovo je vec postalo tuzno. Get a life
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

I šakom i kapom se gura na to drugo mesto.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Zasto niko ne pominje da je gospodin Ivica Ilijev gostovao u kvizu Ja volim Srbiju.
Z

Za spas VV

pre oko 1 godinu

Igracima mladosti kao da se noge bile vezane, zabranjeno im da trce u drugom poluvremenu. pogledajte samo hajlajtse sa meca, i sve ce vam biti jasno. Partizan i danas katastrofalan...
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Ne moras gledati hajlajte, ja gledao prvo poluvreme i pomislih dobra igra ekipe Mladosti, izasli ovima na crtu. Ali kada je pocelo drugo poluvreme nisam mogao da verujem da.su na teren izasli isti momci, kao da.i. je smrtno zapreceno na poluvremenu pa su poceli da beze od lopte, neko usporeno kretanje da bi ovi iz gromade pre.stigli do lopte u opasnoj zoni po gol. Jesam zvezdas, i ne mrzim druge, ali je zalosno gledati ovake namestaljke. Napale se protiv Zvezda kao da se bore na zivot ili smet, stave im sudje koji ce suditi za njih, ubiju nam pola tima a ni faul se ne svira, inopet izgube. Dokle vise ovakvo jadno sudjenje i sramocenje protivnickih ekipa? Ova danasnja utakmica je izgledala kao da je momcima iz Mladosti naredjeno da izgube, a oni su iz potesta pokazali to na ocigledan nacin.
j

jsd zlo

pre oko 1 godinu

Bravo za naše igrace i našeg sudiju koji je ponovo pokrao našeg protivnika ,kradja nam je srednje ime
F

Fred Flintstone

pre oko 1 godinu

Naravno da je najbolja partija kad je i jedina.
o

ojo

pre oko 1 godinu

Ponovo je prvenstveno neizvesno
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Sveta Markovic je makar stoper koji igra na poziciji stopera i ne ide u napad kad mu se prohte, jer je ipak inteligentan igrac ali i covek, za razliku od Strahinje Pavlovica koji je kriv za pola golova koje smo primili u Kataru, decko ide u napad kao muva bez glave i onda nas otkinu. Direktna krivac za blamazu, ali ipak je on ljubimac grobara jer je se lozi, i onda cemo njega gledati iako je uz Sasu Lukica bio apsolutno najgori igrac Srbije na SP. Ali o tome se cuti.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Druze, sta je s tobom? Cemu tolika mrznja?
b

bob.filip

pre oko 1 godinu

Igor je odlican sportski radnik...U njega Partizan mora da veruje.. Ko god bio u upravi Igor zasluzuje sansu. Pobede i porazi su sastavni deo sporta...To ne vazi samo kod onih koji lagano ispadnu od Madjara i Turaka..Evropa jedino merilo!!!
p

povlo

pre oko 1 godinu

Druže o čemu ti?
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

Ви сте испали од Молдаваца.
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

Ви сте испали од Молдаваца и Кипрана, ми у групи са шампионом Турске, Мађарске и са Монаком. Позз
G

GrobarNBGD

pre oko 1 godinu

Naravno da smo pokrali Mladost kako drugacije da dobijemo, Drugo mesto se mora osvojiti i na silu.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Može neki link nedosuđenog penala za Mladost?
G

Gost како

pre oko 1 godinu

Ту је Арена постала авангарда у својој професији. Први пут у историји спорта је уместо успореног снимка спорног момента, пуштен убрзани снимак и то толико да је немогуће било шта видети.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Penal za Mladost cist nije dosudjen, var ostao nem,sudija corav. Partizan poveo iz ofsajda, sudija corav a var sest minuta trazio najbolji ugao iz kojeg najmanje deluje da je ofsajd. Kao Zeks Pantic kada mu po potrebi odgovara snimak ili nekada screenshot da bolje slaze.Na silu ih guraju na drugo mesto iako su po kvalitetu izmedju 4-5 mesta
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

3 i 5 gol u rupi?!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kako se cuva drugo mesto - daju ti tvog sudiju, poznatog po navlacenju za Partizan, onda se za cist penal Mladosti ni ne gleda VAR, onda se za gol iz ofsajda Partizana gleda VAR 6 minuta da se verovatno nadje ugao iz kog deluje da nije ofsajd, za slucaj da neko trazi, jer je ofsajd vise nego ocigledan. U medjuvremenu, na poluvremenu pao dzentlmenski dogovor da Mladost ne zapinje i malo zaboravi da igra fudbal, i to je to. I jos imate oci da kukate za nesto, a ovamo morate celu masineriju da pokrenete da dobijete Mladost iz Lucana i da biste bili drugi.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Vama smo dali autog fore i opet ste nezadovoljni?!
P

Peace brother, peace

pre oko 1 godinu

Vidiš kako sve znaš, ko Draguljče. Ajde sad napiši još nešto, zabavno je rastumačivati.

@Gosthjk |

pre oko 1 godinu

Toliko vremena da se proveri ofsajd ima samo kod nas mislim da se upravo trazilo suprotno najbolji ugao iz koga bi mogla da se izvuce linija da se igrac stavi u ofsajd ocigledno nije moglo.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Reci nam jos samo zasto su sudije morale da izmisljaju lazni ugao pri gledanju VAR-a, ako je na poluvremenu postignut dogovor izmedju Mladosti i Partizana da Mladost pusti Partizan da pobjedi? Aj se ti, drug, prvo dogovori sam sa sobom za sta ces da nas napadas, pa se onda vrati i napisi komentar da bar koliko-toliko ima smisla.

Delija

pre oko 1 godinu

Pali se masina!
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Majko mila, kakve su to reakcije odbrane Mladosti kod golova Partizana. Kod prvog gola 31 prvo ne skoci a onda pusti Markovica da uzme odbitak bez ikakve reakcije. Kod treceg se 5ica i crnac mladosti samo ne sudarise. Da budem jasan, ne pricam ovo u fazonu "namesteno" ili "pustili ih" nego sta ce ovako losa ekipa gde ljudi ne znaju kuda da trce u Super Ligi? Sutra ce oni da ispadnu a uci ce neki IMT ili Zeleznicar. Skresi to na 12 ekipa.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Los trener. Igrac sa brojem 5 je sin od trenera, tako je receno u prenosu. Momak ima 19 godina, veoma mlad i neiskusan, ali dobro s obzirom na godine moze mu se i oprostiti kiks. Uopste nema govora o namestanju. Pratio sam malo prelazni rok, doveli su stopera koji je igrao u inostranstvu. Ali ga trener nesto ne ubacuje. Mislim da dosta losa igra ide na dusu treneru, ne delje kao neko ko zna. Vreme ce pokazati
G

Gost89

pre oko 1 godinu

Dok god ova Uprava ne napusti klub, svakog normalnog navijaca nece zanimati rezultati, makar i Real da dobijemo sa 10:0. Dok se sve u klubu ne promeni, ove smesne pobede su samo sipanje soli na ranu i nista sem toga. Uprava napolje!
р

роко

pre oko 1 godinu

Лажеш да добијете реал 10:0 слушали би како је европа право мерило😂
E

Excalibur

pre oko 1 godinu

Slažem se. Ne interesuju me godine bez trofeja. Toga je više dosta. Ni bilo koga novog da dođe neću podržati ako jasno i glasno ne kaže da Partizan hoće da uzme duplu krunu. Ne znači da ćemo to i uraditi, ali to treba da budu ciljevi i da se otvoreno označe. Terzić nas poliva šlaufom i postavlja cilj da Zvezdi pripada da bude šampion zauvek, dok mi lane sa plus pet na polusezoni ne smemo ni u svlačionici reći da idemo na titulu, trener pogotovo, ne daj Bože. Šta će biti, ugasiće nas, nećemo dobiti ni dinara, ma hajde. Potrebni smo mi Zvezdi i te kako, a ni onih 35% navijačke populacije nije za baciti. To se u politici zove pregovarački (ucenjivački) potencijal. Kako takva stranka zna za sebe dobro ispregovarati, zašto onda to ne bi mogao i Partizan? Ne može više ovako.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Markovića treba zvati na sledeće okupljanje reprezentacije, ako mogu talenti poput Erakovića, Račića, Stefana Mitrovića može i jedan od najboljih štopera Srpske lige ako ne i najbolji.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Mladost GAT lajk dis.
@

@MilojkA

pre oko 1 godinu

Dabome, najbolja rola mu je bila protiv GAT-a, sam je resio utakmicu!
s

si ti čist

pre oko 1 godinu

Dečko e 5 najgorih, NAJGORIH igraca u istoriji pfk-u
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

@si ti cist Ne pretjeruj. Jedino ako Partizan pratis od juce, pa na osnovu toga pricas.
!

!!!

pre oko 1 godinu

Mladost je opljackana veceras!
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Sada će uprava izaći i reći da su oni zaslužni za ovu pobedu.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Kako sad, najbolja igra ovog proleća a grobari popljuvali posle prvog poluvremena najstrasnije. Neko tu laze ili mozzart ili grobari?! Evo sad vidim hvale, umalo titulu ne uzese.
P

Pali se

pre oko 1 godinu

Masina.
M

Mile Led

pre oko 1 godinu

Realno, zaslužujemo mesto u plej ofu.
N

Niš je Zvezdin

pre oko 1 godinu

Čestitke komšije na pobedi u derbiju kola i to na vrelom gostujućem terenu. Malo radosti i za vas jer sutra posle basketa biće ona vec dobro poznata ne mogu više da zadržim bol. Sportski pozdrav
B

Bejbi blu

pre oko 1 godinu

Ofsajd je bio 100 metara i 4 penala za Mladost nisu dosudjena. Besramni gani ce sve da probaju samo da prikriju kako su pokrali Pazar danas.
D

Drma mi se kabanica

pre oko 1 godinu

besramni likovi

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Ne moze druze 100m ofsajd, mali je teren, nisu bila 4 penala nego jedan i jedan mozda ofsajd kod prvog vaseg gola koji niko nije mogao da vidi jer nije pusten na VAR snimku kao ni penal za Mladost. Evo ja sam bar realan...e sad kako ste igrali to cete vec vi sa vasima da procenite.
B

Braao

pre oko 1 godinu

Da pobede jos neko selo i uruciti im trofej Krug Oko Sela,bar nesto da dignu ovih godina.
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Велике паре су у питању, улазак у групе европских купова, клубови живе од тога и онда оваква превара. Видесте ли онај убрзани снимак пенала за Младост или ону срамоту од вара код гола, који је дат из офсајда од пола метра. Ако су ови из Тсц луди па се не буне и ако Младост због тога испадне из лиге, ваљда има неко у овој држави ко има образа, да изађе и каже шта треба.
М

М21

pre oko 1 godinu

Не вреди, навијачи оног другог клуба и кад победе 5:1, не могу без Партизана, па тачно он заостајао и 70 бодова за њима ... Џабе Вам све титулу, намештене или не, кад вас комплекси убијају
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Нису то комплекси, него такви као ти не могу да схвате, да постоје људи који су нормални и мрзе лоповлук, поквареност, силу и слично.
L

Lady

pre oko 1 godinu

Sta vredi Smederevu, Slobodi, Jagodini...sto su se bunili. Vidi ih sad gde su
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Zaboravio si Hajduk Kula,Banat i Borac Cacak i ove klubove su grobari uništili.
B

Bjorn89

pre oko 1 godinu

Jel moguce da smo mi pobedili nekog ? :D
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Bravo, najbolji ste hahahha
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Konačno, dobbro odigran meč.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Sta rade ovi sto u inostranstvu dobijaju diplome na ime,sta bi tek radili da ih u Srbiji dobiju na znanje!
C

Cer

pre oko 1 godinu

ovo je vec licilo na nesto
L

Ličilo

pre oko 1 godinu

Na krađu.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Ja sam rekao jos kad je ser Samrok prodao titulu da sansu treba dati Duljaju za finale kupa.
@

@sima smarac

pre oko 1 godinu

Ja mislim da tebi treba da daju sansu na klupi, sve znas...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Na klupi ne jer nemam diplomu bata Djore ali u upravi jednog dana...