(© AFP)
(© AFP)

Marku Nikoliću pojačanje iz Čelsija za 20.000.000 evra, tu je i krilo Utrehta

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 16:28

Lokomotiva aktivna u završnici prelaznog roka

Dobiće Marko Nikolić još dva pojačanja u završnici prelaznog roka. Ionako je tokom leta osvežen kadar Lokomotive (dovela petoricu igrača), a kako sad stvari stoje loista će biti proširena. I to za jedno ime iz – Čelsija.

Moskovljani su priveli kraju pregovore sa šampionom Evorpe oko Faustina Tonija Andžurina. U pitanju je 20-godišnji vezista poreklom iz Nigerije, u trećem planu kod Tomasa Tuhela, koga je ruski klub identifikovao kao rešenje posle iznenadnog odlaska Gžegoža Krihovjaka u Krasnodar.

Izabrane vesti

Andžurin je produkt Čelsijeve akademije, redovno je igrao za mlađe reprezentativne selekcije, međutim, za prvi tim Plavaca odigrao je samo pet utakmica i želi da ima veću minutažu. Prelazak bi trebalo da bude realizovan u formi pozajmice do kraja sezone, tako što će se Lokomotiva obavezati da ga sledećeg leta otkupi za 20.000.000 evra. Čelsi će se zaštititi povratnom kluzulom, tako što će u ugovoru biti opcija da ima pravo preče kupovine za 39.000.000 evra, ako proceni da mu je jednog dana Toni potreban.

Sva je prilika da Andžurin neće biti jedini novajlija u Nikolićevom sastavu u finišu prelaznog roka. Očekuje se da potpiše Đarno Kerk iz Utrehta. Reč je o 25-godišnjem krilnom vezisti koga su hteli Verona i Brest, ali je Lokomotiva bila najupornija. Između ostalog i zato što traži zamenu za Ze Luisa, pošto će Brazilac propustiti ostatak sezone zbog povrede. Izbor je pao na Kerka, za koga bi trebalo da bude plaćeno obeštećenje od 6.000.000 evra.


tagovi

letnji prelazni rok 2021TransferiČelsiMarko NikolićToni Andžorin

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara