Komentari na vest

Marku Overmarsu preti doživotno izbacivanje iz fudbala

R

Realan skroz

pre oko 2 godine

Kuda ode ovaj svet....
a

armija

pre oko 2 godine

A kakve veze ovo ima sa fudbalom? Moze da ode sad da radi kao broker i opet da maltretira zene? Izbaciti ga iz kluba, suditi mu ako ima za sta i to je to...
I

Igor78

pre oko 2 godine

Nisam siguran kakve mogućnosti ima tužilac obzirom da ne znam njihove zakone ali u većini zemlaja bi mogli da ga optuže samo za mobing, pod uslovom da ne postoje dokazi da je žene primoravao/ucenjivao na seksualne od odnose. To što se neko ponaša neetički i nemoralno nije krivično delo, može eventualno da mu se izrekne uslovna zabrana prilaska nekoj osobi i to je sve, naravno, izgubiće posao ako postoji jasno definisan etički kodeks u statutu Ajax-a i FS Holandije.
O

Opasne igre

pre oko 2 godine

Suđenje bi mu dobro došlo,u zatvoru bi bar neko htio imati posla sa njim.Sad će ga svi izbjegavati da ne bi bilo "s kim si takav si".Bio je onaj sa Foksa još jači ali ga je takva etiketa izbacila sa scene.Pa,Kevin Spejsi..Mora sad raditi u Hr da bi bilo šta radio a zna se u kojem rangu zvijezda je bio.

Sliks17

pre oko 2 godine

Dodji u Zvezdu na Mrkelino mesto i sve ti je oprosteno
M

Ma da...

pre oko 2 godine

A vladajuca stranka u Holandiji da izda naredjenje i izadju stotine bespametnih da daju podrsku Holandskom Jutki sto nije mislio nista lose samo je zeleo da "volka,, i "zelka,, tudje zene na radnom mestu?! Nista? Ostavljate coveka na cedilu?! Sta ti je razvijena drzava odmah kazna odmah odkaz? Pu bre! Sva sreca pa toga kod nas nema :)))
V

Van Briga

pre oko 2 godine

Uf,baš ga brige mnogo zbog toga. Obezbedio se. Ima love. Trebe spopadao. Neke dale, neke ne. Sad će kući ,ženici da objašnjava šta i kako,ali ,neće se ona mnogo oko toga uzrujati. Niti je on tu samo krivac, niti su ove ožalošćene lady ,neke žrtve