Marota stavio šampanjac na led: Sančez u utorak na pregledima!

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.19. | 17:53

Ovo je malo ko očekivao

Pobedničke trube odzvanjaju Milanom, Inter je na pragu još jednog spektakularnog potpisa iz Mančester junajteda! Posle Romelua Lukakua, Nerazuri su na pragu dovođenja još jednog kapitalnog pojačanja u napadu na Skudeto! Aleksis Sančez je do juče bio lik koga su svi zaboravili na letnjoj pijaci, a sada bi sve moglo da se završi u razmaku od 72 časa!

Kako je objavio Đanluka di Marcio, a svi znaju da kad on nešto napiše da je to gotova stvar, da posao još nije zaključen, ali da su u Interu počeli da pripremaju sve kako bi se medicinski pregledi čileanskog fudbalera dogodili već u utorak! I dalje je problematika Sančezova plata, pa se tu vodi delikatan ples tri strane - Intera, Junajteda i agenta Fernanda Feliceviča -, ali sve ide u tom smeru da posao bude završen u ekspresnom roku. 

Izabrane vesti

INTER OSVAJA SERIJU A - KVOTA 5,00

Mala žrtva Intera, onda i Junajteda i Sančeza dovešće do toga da se iz Interovog trening centra vidi beli dim koji zaključuje posao. Prevagu pravi upravo želja Aleksisa Sančeza da se vrati u Italiju, odakle je lansirao svoju karijeru u zvezde dobrim igrama u Udinezeu. Naime, Čileanac je direktno razgovarao sa ljudima iz Mančester junajteda i pogotovo sa trenerom Ole Gunarom Solskjerom i od njih izričito tražio da dobije dozvolu da pojača Inter. To je, navodno, nateralo vrhušku Junajteda da popusti konce i verovatno će Sančeza predati Interu po formuli o kojoj smo već pisali - pozajmica do kraja sezone, opcija kupovine na 15.000.000 evra, a Nerazuri će mu za platu izdvojiti 6.000.000 evra neto. E, sad, tu je začkoljica cele priče. Sančez je, nezvanično, spreman da se odrekne dela plate, oko 2.000.000 evra, dok bi ostatak plaćao Junajted.

Iako je Sančezova karijera u depresivnom stanju i ozbiljnom padu otkako je dres Arsenala zamenio opremom Junajteda, u ovom trenutku Interovi navijači maštaju o velikom preporodu koji bi čak ekipu mogao ozbiljno da uvede u šampionsku trku. Sančez bi po svojim karakteristikama ozbiljno "legao" Konteovom sistemu, a upravo bi on mogao da bude centralna figura novog Intera. 

Kada se ovaj posao bude završio, a svi su izgledi da će to biti jako brzo, Inter planira da do kraja leta zatvori još dva posla i tako završi prelazni rok sa stilom. Prvi je Kristijano Biragi, a drugi Sergej Milinković Savić ili Arturo Vidal. Ali, to će sve zavisiti od toga da li će Mauro Ikardi biti prodat Napoliju ili ne. Navodno, s juga Italije polako gube strpljenje i Argentincu su postavili ultimatum da mora što pre da se odluči da li želi da dođe ili ne. Najkasnije do srede! Postoje dve varijante – 60.000.000 evra i 10.000.000 evra u bonusima, ili Arkadijuš Milik i 10.000.000 evra u bonusima.

Čekamo, čekamo...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara