Džesi Marš (©Reuters)
Džesi Marš (©Reuters)

Marš ispred Džerarda i Lamparda, Sautempton dobija novog trenera

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 11:53

Ugledni engleski mediji prenose da je stvar gotova

Otpustio je Sautempton Nejtana Džonsa posle samo četiri sedmice rada i tek jedne pobede, a na njegovo mesto će po svemu sudeći postaviti Džesija Marša. Prvog dana u nedelji su se pojavile informacije da se Amerikanac visoko kotira na listi želja uprave kluba, a Atletik prenosi da je Amerikanac na pragu Sent Meris stadiona.

U ponedeljak je održana inicijalna runda pregovora između doskorašnjeg trenera Lidsa i Sotona, gde se govorilo o dužini ugovora, a iz kluba su insistirali na brzom rešenju, kako bi dobili novog trenera pre utakmice sa Čelsijem u subotu na Stamford Bridžu (16.00).

Izabrane vesti

Atletik dodaje i da su opcije bili i Stiven Džerard i Frenk Lampard, koji su bez posla od kako su se rastali sa Aston Vilom, odnosno Evertonom, ali na kraju će posao u fenjerašu Premijer ligi (poslednji sa 15 bodova iz 22 utakmice) biti poveren Maršu. Zvanična potvrda se očekuje svakog trenutka.

Bivši šef struke Salcburga je ranije tokom meseca dobio otkaz na Eland Roudu. Nije uspeo da nastavi koracima Marsela Bijelse, a navodno je na radaru Svetaca još od perioda u Nju Jork Red Bulsima.

Dopada im se njegovo iskustvo rada u Red Bulovom sistemu, kao što je bio slučaj i sa stručnjakom koji je počeo tekuću sezonu na klupu Soton, Ralfom Hazenhitlom. Austrijanac je skrojio tim po Red Bulovim postulatima, pa veruju da bi Marš mogao lako da se uklopi.

Ugledni list napominje i da je Amerikanac ostao u Engleskoj od kako je dobio otkaz u Lidsu, a sada je jasno da je napravio dobar potez.


tagovi

Džesi MaršSautempton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara