Horhe Sampaoli (©Reuters)
Horhe Sampaoli (©Reuters)

Marselj može samo do “kote 5”

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.04.21. | 13:50

Tim sa Velodroma dočekuje Lorijan u 33. kolu šampionata Francuske

Argentinski stručnjak Horhe Sampaoli pokrenuo je uspavanog giganta sa Velodroma posle loših rezultata na početku godine i smene Portugalca Andre Vilasa Boasa. Marselj želi mesto u Evropi, a moguća je samo peta pozicija na kome se trenutno, iznenađujuće, nalazi Lans.

Vicešampion Francuske danas (17.00) dočekuje Lorijan koji se grčevito bori za opstanak. Otkad je na klupu iskusni Gaučos nekadašnji prvak Evrope je sakupio 10 od 15 bodova.

Izabrane vesti

Kod kuće Sampoli ima maksimalan učinak od tri pobede, sa samo jednim primljenim pogotkom.

"U fazi smo stavanja filozofije igre koja bi nas približila napornom radu i razmišljanju neophodnom za razvijanje stila igre koji će se na kraju isplatiti. Nisam ovde da bih postigao trenutne rezultate, već da bih napredovao i postavio klub na pravo mesto”, gleda već ka narednoj sezoni Argentinac koji je pre nešto manje od dva meseca stigao iz Atletiko Mineira iz Belo Orizontea sa kojima je bio treći u šampionatu Brazila.

17.00: (2,20) Marselj (3,30) Lorijan (3,40)

Za domaćina zbog kartona je suspendovan Španac Alvaro Gonzalez. Od ranije je van stroja Amavi. U napadu najviše se očekuje od udarnog trija, Dimitrija Pajea, Florana Tovana i Poljaka Arkadijuša Milika. Gosti stižu na Velodrom bez povređenih Fontena, Ilorija i Sonijea,

U prvom delu sezon Marselj je pobedio današnjeg rivala u gostima sa 1:0 golom Balerdija. Samo je Dižon gori ove sezone od Lorijana na gostovanjima. Izabranici trenera Kristofa Pelisijea imaju samo jednu pobedu na 16 mečeva. Marselj je dobio Lorijan na tri poslednja meča. Pet deula u nizu ekipa sa Velodroma nije poražena od današnjeg rivala.

Meč Marselj – Lorijan (17.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

MarseljLorijanFrancuska 1Francuska Liga 1Liga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara