(©Reuters)
(©Reuters)

Marselo otkrio Realovu strategiju protiv Mesija: Samo da ga ne razbesnimo...

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.11.23. | 16:28

„Onda bi postalo neuporedivo teže igrati protiv njega“, kaže bivši bek Madriđana

Kada je neko najbolji svih vremena, gotovo da je nemoguće zaustaviti ga. Jednom kada su pitali Đorđa Kjelinija, bivšeg defanzivca Juventusa, koji ima recept protiv Lea Mesija, rekao je – molitvu.

A, nešto u tom stilu ispričao je i Marselo, bivši levi bek Real Madrida. U jednom podkastu Brazilac je govorio kako su se on i njegov tim spremali za mečeve protiv Barselone kada je Mesi igrao za Katalonce.

Izabrane vesti

Mesi nikada nije mnogo govorio tokom utakmica. I zato sam gledao da mu se ni ja mnogo ne obraćam. Uvek smo govorili u svlačionici da je najbolje da ga ostavimo na miru. Jer, kada pokušaš da ga isproviciras, da ga „čačkaš“, naljuti se. A, kada se naljuti, onda postaje neuporedivo teže igrati protiv njega“, ispričao je Marselo.

Španski Sport podseća i na reči Federika Valverdea.

„Ja ne znam kako može Mesi da se zaustavi. Nikada to nisam uspeo. Igrali smo mnogo puta Klasiko protiv njega i Kazemiro je bio dobro „oružje“ protiv Mesija, mada ni on nije uvek uspevao da ga zaustavi. Morate da ga poštujete, on je jedan od najvećih fudbalera sveta svih vremena“, pričao je Valverde.

Otišao je Mesi iz Barse, nije više ni u Evropi, ali ostaje zapisano da je na 45 utakmica protiv Real Madrida postigao 26 golova.


tagovi

BarselonaReal MadridPrimeraLionel MesiMarselo

Obaveštavaj me

Barselona
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara