Martinez: Azar će biti najbolji igrač Evropskog prvenstva

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.03.21. | 10:33

Selektor Belgije veliki optimista po pitanju oporavka prve zvezde

Ne stišava se bura posle nove povrede Edena Azara. Poslednjih dana španski i belgijski mediji pišu o sporu između Real Madrida i belgijske fudbalske federacije, jer se dve strane ne slažu oko načina na koji superzvezda treba da se leči, a javnost je posebno uznimirala izjava jednog španskog doktora koji je kazao kako bi Azar mogao da završi karijeru ukoliko se još jednom podvrgne operaciji zgloba.

Bez obzira na sve to selektor Belgije Roberto Martinez poručio je da se nada velikom povratku svoje prve zvezde. I ne samo to...

Izabrane vesti

"Dug je put do Evropskog šampionata. Pratićemo dešavanja iz dana u dan, da vidimo da li je Eden na dobrom putu da se vrati u punu kondiciju. Mislim da će njegov status biti rešen značajno pre početka turnira. Moram da kažem da Belgija nije u ratu sa Real Madridom. I da će Eden Azar biti najbolji igrač Evropskog prvenstva", kazao je optimistično Martinez.

"Sve što se dešava oko Azara veliki je šok za mene. Ali osećam pozitivne vibracije. Mislim da ćemo ga videti u pravom svetlu i pre EURA".

Podsetimo, Belgija u martu igra protiv Velsa, Belorusije i Češke u okviru kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Eden AzarRoberto Martinez

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara